میزبانی حرم مطهر رضوی از ۳۵۰۰ زائر افغانستانی در دهه پایانی صفر نخستین مدرسه فصلی «فلسفه اخلاق» در مشهد برپا می‌شود بخش بین الملل بنیاد امام رضا(ع) به زودی تقویت می‌شود معاون سازمان حج: بیش از ۵ میلیون نفر در نوبت اعزام به عمره مفرده هستند درباره «سید مجتبی حسینی»، نویسنده کتاب «حضرت سکینه (س)؛ اسطوره ادب و عرفان» رفاقت با امام رضا (ع) کلید بهار معنویت | چگونه اندوخته‌های معنوی ماه محرم و صفر را حفظ کنیم؟ آغاز نهادینه‌سازی فرهنگ نماز از مدارس تاکید بر طرح و تصویب قوانین در راستای ایجاد زیرساخت‌های مربوط به مساجد نگهداری تابلوی تمثال امام رضا(ع) در موزه آستان قدس رضوی تکذیب شد تلاش برای تحقق مسجد تراز اسلامی | فعال‌سازی ۲۰ هزار مسجد در طرح «محراب» حکم شرعی آموزش شعبده چیست؟ مسجد جمکران میزبان هیئات مذهبی در روز شهادت امام حسن عسکری(ع) ساماندهی شعب موسسات قرآنی سراسر کشور تا پایان سال ۱۴۰۴ مدیرکل بنیاد شهید خراسان‌رضوی: خدمات شهرداری مشهد برای اشاعه نام شهدا بسیار ارزشمند است تاریخچه‌ای از توسعه حرم امام رضا علیه‌السلام در عصر «وزیرنظام» در دوره قاجار خودتان را بزنید به آن راه آقا! خورشید، پشت این پنجره است عنایت خاص امام رضا (ع) به شیخ حبیب‌ا... آثار، برکات و چرایی زیارت امام رضا (ع) | عهدی که با زیارت ادا می‌شود گزارشی از نمایشگاه عکس های حسن توکلی از حرم مطهر رضوی در نگارخانه فردوسی | با عکس هایم از حرم، زندگی کردم
سرخط خبرها

دومین نشست فعالان رسانه‌ای حاشیه شهر مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۱۹۶۳۵۲
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۹
دومین نشست فعالان رسانه‌ای حاشیه شهر مشهد برگزار شد
دومین دورهمی فعالان رسانه‌ای حاشیه شهر مشهد با حضور مسئولان و خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای حاشیه شهر برگزار شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، دومین دورهمی فعالان رسانه‌ای حاشیه شهر مشهد در مسجد امام رضا(ع) خیابان طبرسی شمالی مشهد با حضور مدیرعامل خانه مطبوعات خراسان رضوی، معاون مطبوعات اداره فرهنگ و ارشاد استان، برخی مسئولان شهری و فعالان رسانه‌ای حاشیه شهر برگزار شد.

دبیر نشست فعالان رسانه‌ای حاشیه شهر مشهد در خصوص اهداف و برنامه‌های این رویداد گفت: در این نشست تعدادی از فعالان رسانه به ارائه تجربیات و دغدغه‌های خود پرداختند. به رسمیت شناختن رسانه‌های فعال حاشیه شهر، نحوه روایت مسائل و داشتن نگاه متفاوت و همراه با عزت به ساکنان این مناطق، دریافت کارت خبرنگاری و توجه رسانه‌های رسمی و مسئولان به رسانه‌های حاشیه شهر و در اختیار گذاشتن تسهیلات و امکانات از جمله مسائلی بود که در این دورهمی مطرح شد.

وحید اکبرپور طرقی تشریح کرد: سه مسئله و محور نیز در این رویداد از سوی مدعوین و دغدغه‌مندان مطرح شد که شامل افزوده شدن بخش رسانه‌های محله در جشنواره رسانه‌ای ابوذر، بررسی جایگاه رسانه‌های محلی نسبت به حاشیه شهر مشهد و نقد و بررسی نگاه رسانه‌های رسمی مشهد نسبت به حاشیه شهر مشهد است.

مدیر خانه مطبوعات خراسان رضوی در این دیدار گفت: بازنگری جدیدی در راستای تحقق اهداف خانه مطبوعات به صورت متمرکز در حال انجام است و از این رو از پیشنهادات و نظرات فعالان رسانه حاشیه شهر استقبال می‌کنیم.

علی پاکباز خسروشاهی تاکید کرد: تمام تلاش خود را در خانه مطبوعات بکار می‌گیریم تا مواردی که باید توسط این خانه پیگیری شود و دغدغه فعالان رسانه حاشیه شهر است محقق شود.

معاون مطبوعات اداره فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی نیز در بخش دیگری از این نشست بیان کرد: یکی از ویژگی‌های مهم فعالان حاشیه شهر، دغدغه مندی و توجه دقیق آن‌ها به مسائل مد نظر این مناطق است و شاید اگر چنین ویژگی‌ای در این افراد وجود نداشت کارآمدی و نقشی که امروز در جامعه ایفا کرده اند نیز دیده نمی‌شد.

محسن سمیع افزود: در حوزه آموزش امکانات خوبی وجود دارد که می‌توانیم آن را در اختیار رسانه‌های حاشیه شهر قرار دهیم و در راستای خواسته‌های این جمع نیز از جمله کسب مجوز، دریافت کارت خبرنگاری و امکانات آموزشی تلاش می‌کنیم تا انجام پذیرد.

مدیرمسئول شهرآرا نیز در بخش دیگری از این دورهمی به رویداد‌های برگزار شده همچون «رج»، «روایت شهر» و «شهربانو» اشاره کرد و افزود: این رویداد‌ها در راستای نگاه جدید به شهر مشهد و روایت‌های متفاوت از شهر است که یکی از بخش‌های آن‌ها به حاشیه شهر اختصاص دارد.

میثم موسوی مهر تاکید کرد: امروزه روایت مثبت از حاشیه شهر و شهر مشهد از جمله نیاز‌های رسانه‌ای است که باید به آن توجه کرد و به زودی و برای نخستین بار مجله‌ای تخصصی ویژه قلعه خیابان که از مناطق قدیمی و حاشیه شهر مشهد است چاپ خواهد شد.

موسوی مهر تصریح کرد: امروزه یکی از مسائلی که در حاشیه شهر به آن توجه می‌شود حاشیه شهر اقتصادی است در حالیکه حاشیه شهر فرهنگی نیز وجود دارد و از آن غافلیم که تهدید بزرگتری محسوب می‌شود و باید به رفع این مسئله کمک کنیم.

شهردار منطقه ۳ مشهد نیز در این دورهمی اظهار کرد: ۵۱ درصد بودجه شهرداری مشهد به حاشیه شهر اختصاص یافته که این تصمیم، حاصل قلم زدن و دغدغه‌مندان این حوزه است.

سیدعلی حسینی به اهمیت دو بخش کالبدی و زیرساختی در حاشیه شهر اشاره کرد و گفت: پیگیری رسانه‌های حاشیه شهر در این دو حوزه بسیار حایز اهمیت است و باید مطالبه گری خود را در این دو بخش سمت و سو دهند.

حسینی تاکید کرد: معتقدم بهترین موضوعی که می‌تواند به حاشیه شهر کمک کند خرد جمعی است و اگر شورا‌های اجتماعی محلات و فعالان رسانه‌ای در حاشیه شهر همت و نقش آفرینی کنند اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->