پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ در مشهد درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قلندرشریف: سلحشوری و مقاومت دو ویژگی اصلی بسیج است

  • کد خبر: ۱۹۶۷۴۶
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۰
قلندرشریف: سلحشوری و مقاومت دو ویژگی اصلی بسیج است
شهردار مشهدمقدس گفت: موفقیت‌های کشورمان در حوزه‌های مختلف، نشئت گرفته از روحیه بسیجی است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف در همایش ایثار و مقاومت اظهار داشت: به خانواده معزز شهدای شهرداری، شهدای امنیت و شهدایی که برای حفظ این مرز و بوم و دفاع از ولایت جان خود را فدا کردند، درود می‌فرستم.

وی افزود: عملیات طوفان الاقصی پایه‌های اسرائیل را متزلزل کرده و آنچه امروز در اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی می‌بینیم از سر استیصال، ناتوانی و اضمحلال رژیم صهیونیستی است.

شهردار مشهدمقدس خاطرنشان کرد: خون زنان و کودکانی که توسط رژیم منحوس صهیونیستی به زمین ریخته شده قطعاً دامن آنان را خواهد گرفت و نابودی‌شان را تسریع می‌کند.

قلندرشریف گفت: موفقیت‌های متعدد نظام مقدس اسلامی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی، علمی، نظامی و اجتماعی نشئت گرفته از روحیه بسیجی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->