دعوت سپاه امام رضا(ع) از مردم برای شرکت در جشن انقلاب عراقچی: کوچاندن اجباری مردم غزه اجرای نقشه استعماری محو فلسطین است سازمان همکاری اسلامی اظهارات اخیر ترامپ درمورد غزه را محکوم کرد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) رئیس مجلس ترکیه: زمین فلسطینی‌ها قابل فروش به ترامپ نیست! اجرای آزمایشی طرح فوریت‌های اداری در یکی از استان‌های کشور پاسخ سخنگوی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور عراقچی: هرگز از موضع ضعف پای میز مذاکره نمی‌رویم دفن مهدی حاج محمد در قبر یک استقلالی دیگر | بهشت زهرا(س) توضیح داد قالیباف: طوفان‌الاقصی نقطه عطفی برای تغییر سرنوشت تاریخ بود پزشکیان: کشور‌های اسلامی با کمک هم می‌توانند غزه را دوباره آباد کنند راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد از میدان ۱۵ خرداد به سمت حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود صدراعظم آلمان خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطینی شد انگلیس خواهان اجرای کامل توافق آتش‌بس در غزه شد کابینه جدید لبنان رسما تشکیل شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تعلیق یک فرمان جنجالی دیگر ترامپ سخنگوی دولت: مذاکرات با کشور‌های اروپایی ادامه دارد آیا افغانستان برای آسیای مرکزی تهدید است؟ صهیونیست‌ها خانه‌های لبنانی‌ها را در عدیسه آتش زدند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) شمار شهدای غزه از مرز ۴۸ هزار نفر گذشت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کشته‌شدن ۴ سوری بر اثر انفجار مین در شرق حلب (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران منصوب شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کارخانه احیای مستقیم شماره ۲ شرکت جهان فولاد سیرجان با حضور پزشکیان افتتاح شد بروجردی: مسائل و منافع ملی خود را به دور از آمریکا به پیش می‌بریم رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با قالیباف دیدار کردند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) + تصاویر شکایت ۱۹ دادستان آمریکایی از ترامپ به دلیل دسترسی کارمندان تیم ایلان ماسک به اطلاعات محرمانه آزادی ۳ اسیر صهیونیست دیگر توسط حماس (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) سرلشکر سلامی: ایران در ایام پیروزی انقلاب جبل‌النور شد و بعثت مجددی از اسلام صورت گرفت واکنش وزیر خارجه آلمان به اقدام ترامپ در تحریم دیوان لاهه: «کسی بالاتر از قانون نیست»
سرخط خبرها

ارتش رژیم صهیونیستی، آتش بس را نقض کرد

  • کد خبر: ۱۹۶۸۲۲
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۰۱:۲۰
ارتش رژیم صهیونیستی، آتش بس را نقض کرد
با وجود برقراری آتش‌بس موقت در غزه، جنگنده‌های صهیونیستی یکشنبه شب بار دیگر در اقدامی که نقض صریح این توافق است، در آسمان جنوب نوار غزه به پرواز درآمده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، این جنگنده ها در آسمان رفح و خان یونس به پرواز درآمدند.

پرواز این جنگنده ها درحالی انجام می شود که یکی از بندهای آتش بس موقت چهار روزه در نوار غزه، ممنوعیت پرواز هواپیماهای صهیونیستی در آسمان این باریکه است.

ساعاتی پیش نیز منابع فلسطینی اعلام کردند که به روال گذشته ، رژیم عهد شکن صهیونیستی بار دیگر آتش‌بس را نقض کرده است.

پهپادهای رژیم صهیونیستی در آسمان خان یونس و رفح به پرواز درآمده‌اند که براساس توافق صورت گرفته، این اقدام نقض صریح آتش‌بس موقت در غزه است.
رژیم صهیونیستی تاکنون چندین نوبت اقدام به نقض آتش‌بس کرده که طی آن ۴ فلسطینی به شهادت رسیدند و شماری نیز تاکنون زخمی شدند.

گردان‌های سرایاالقدس اعلام کرد که ما به توافق آتش‌بس پایبندیم اما به هرگونه نقض توافق با پاسخ مناسب مواجه خواهد شد.

سخنگوی سرایاالقدس همچنین گفت: توقف عملیات نظامی در مدت آتش‌بس انسانی را تا زمان پایبندی دشمن اعلام می‌کنیم و هرگونه نقض توافق با پاسخ مناسب روبه رو خواهد شد.

آتش‌بس ۴روزه میان رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت حماس در نوار غزه از ساعت ۷ صبح روز جمعه (۳ آذرماه) به وقت محلی آغاز شد.

این آتش بس قرار بود روز پنج‌شنبه (۲ آذرماه) ساعت ۱۰ به وقت محلی در غزه اجرایی شود که به دلیل آنچه مسائل فنی و لجستیک عنوان شده با یک روز تاخیر از روز جمعه در غزه انجام شد.

مقاومت فلسطین، در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغالگری و تجاوز رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و دیگر مناطق سرزمین های اشغالی، در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) گذشته عملیات طوفان الاقصی را علیه این رژیم آغاز کرد. رژیم صهیونیستی مطابق معمول با قتل عام غیرنظامیان و بمباران مناطق مسکونی به عملیات رزمندگان مقاومت پاسخ داد. این رژیم در نهایت، شکست در عملیات خود برای آزادسازی اسرایش را پذیرفت و تسلیم مقاومت شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->