درباره کوچه امام خمینی ۲۴ در مشهد و روزگار رفته بر آن | خیام؛ کوچه بود‌ها و نابود‌ها رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت دهه پایانی صفر، هر سال منسجم‌تر می‌شود پژمان‌فر خبر داد: افزایش ۴ درصدی تعداد زائران ایرانی شرکت‌کننده در مراسم اربعین ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته شهردار مشهد مقدس: رزق و روزی مدیریت شهری از اربعین و دهه آخر صفر است + فیلم عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: مردم، بیت‌الغزل خدمات در دهه آخر صفر بودند رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد: هدف تیم بزرگ مدیریت شهری در دهه پایانی صفر، خدمت به زائران حضرت رضا(ع) بود ثبت جهانی توس همچنان در بلاتکلیفی| رفع ترافیک سه‌راه فردوسی اولویت مدیریت شهری است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه باغ‌راه شاهنامه چهره توس را دگرگون خواهد کرد پژمان‌فر: امروز فرزندان ما اسطوره‌های دیگری انتخاب می‌کنند، چون ظرفیت‌های خود را معرفی نکردیم انجام بازدید دوره ای از وسایل بازی کودکان در بوستان های مشهد شهرداری مشهد پیشگام در خدمات آبرسانی به مواکب در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس: هزینه‌های زیادی در حوزه توس و بولوار شاهنامه توسط مدیریت شهری صرف شده است | طرح تفصیلی توس دغدغه ۱۲ساله مردم به شمار می‌رود + فیلم معاون عمران شهرداری مشهد: باید ۷ پل دیگر بر روی بزرگراه پیامبراعظم(ص) ساخته شود شهردار منطقه ۱۲ مشهد: پیگیر طرح تفصیلی شاهنامه هستیم آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهم‌سطح سه‌راه فردوسی مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد همچنان ناسالم است (۹ شهریور ۱۴۰۴) مدیر عالی حرم مطهر رضوی: خدمات شهرداری در دهه آخر صفر امسال، روان‌تر، متنوع‌تر و بهتر از سال‌های گذشته بود + فیلم دیدار شهردار مشهد با مدیر عالی حرم مطهر رضوی | قلندرشریف: فاز نخست خط ۳ متروی مشهد رهاورد همکاری آستان قدس رضوی با مدیریت شهری بود + فیلم مزین شدن ۵۰ قاب مفاخر شهری مشهد به تصاویر شهدای ترور آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهمسطح سه راه فردوسی و افتتاح ۴۷ پروژه عمرانی منطقه ۱۲ مشهد
سرخط خبرها

الکترونیکی‌شدن ۴ منطقه شهرداری مشهد در فروردین ۹۹

  • کد خبر: ۱۹۶۸۵
  • ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۵
الکترونیکی‌شدن ۴ منطقه شهرداری مشهد در فروردین ۹۹
بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده فروردین ماه سال آینده مناطق 10، 11، 9 و یک مشهد الکترونیکی می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، شهریار آل شیخ معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار مشهد گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده فروردین ماه سال آینده مناطق ۱۰، ۱۱، ۹ و یک مشهد الکترونیکی می‌شود.

شهریار آل‌شیخ در گفتگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: بحران شیوع ویروس کرونا در کشور نشان داد که می‌توانستیم در بعضی بخش‌ها با سرعت بالاتری عمل کنیم که در این شرایط ضرورت آن بیشتر احساس می‌شود چرا که خدمات الکترونیکی می‌توانست رفت و آمد‌ها و تماس افراد با یکدیگر را به حداقل برساند.

وی تصریح کرد: هم اکنون در مناطق هشت و ۱۲ تمامی خدمات به صورت غیرحضوری ارائه می‌شود که رضایت شهروندان و کارکنان شهرداری را به همراه داشته است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار مشهد با بیان اینکه تلاش برای تسریع در فرایند‌های آموزشی و اجرایی الکترونیکی شدن سایر مناطق در حال انجام است، افزود: در این راستا ستاد ویژه تشکیل شده تا با تغییر ساز و کار، نحوه اجرا و ساختاربندی شهر الکترونیک، چند منطقه دیگر شهرداری مشهد را نیز با سرعت بیشتری الکترونیکی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده گام بعدی الکترونیکی شدن برای مناطق ۱۰، ۱۱، ۹ و یک است که در فروردین ماه سال آینده عملیاتی خواهد شد.

آل‌شیخ با اشاره به نظام پرداخت‌ها، اظهار کرد: اپلیکیشن «شهر من» یک قابلیت فوق‌العاده برای کاهش مراجعات شهروندان است که به لحاظ فنی کامل شده، اما هنوز آنگونه که باید در زمینه تبلیغات و اطلاع رسانی آن اقدامات اساسی صورت نگرفته است.

وی ادامه داد: در حال حاضر اولویت اطلاع رسانی بر اساس شرایط به وجود آمده مبتنی بر شرایط بحرانی مقابله با ویروس کرونا است و به همین دلیل اطلاع رسانی ویژه برای اپلیکیشن شهر من محدود شده است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار مشهد با بیان اینکه شهروندان از طریق نرم‌افزار‌های موبایلی شهری و سامانه میز خدمت می‌توانند از سامانه‌های شهرداری خدمات مورد نظر را به صورت غیرحضوری دریافت کنند و زمینه انتقال وجه و پرداخت آن نیز در بستر اپلیکیشن شهر من فراهم شده است، گفت: در ناوگان حمل و نقل عمومی نیز امکان پرداخت الکترونیکی و انجام شارژ فراهم شده و شهروندان به راحتی می‌توانند از این خدمات استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: تا یکسال آینده ۴۶ سرویس جدید به قابلیت‌های اپلیکیشن «شهر من» اضافه خواهد شد که توسعه آن مزایای بسیاری را به همراه خواهد داشت.

آل‌شیخ گفت: با استفاده از این اپلیکیشن شهروندان می‌توانند از یک درگاه واحد و بدون نیاز به مراجعه حضوری یا استفاده از نرم افزارها، اپلیکیشن‌ها و وب سایت‌های مختلف خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه امسال در هفته درختکاری برای جلوگیری از مراجعه حضوری شهروندان برای دریافت نهال رایگان، ثبت نام طریق اپلیکیشن «شهر من» انجام می‌شود و شهروندان نهال درخواستی خود را در منزل تحویل می‌گیرند، افزود: کاربران برای ثبت درخواست نهال در اپلیکیشن شهر من باید وارد سرویس مربوطه شده و با پر کردن مشخصات درخواستی اقدام به ثبت نام کنند، البته در این سرویس امکان مشاهده زمان و مکان‌های توزیع نهال برای شهروندان فراهم شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->