خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد
سرخط خبرها

کنعانی: آمریکا طرف اصلی جنگ علیه ملت فلسطین است

  • کد خبر: ۱۹۸۲۴۵
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
کنعانی: آمریکا طرف اصلی جنگ علیه ملت فلسطین است
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری هفتگی خود، با اشاره به حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی در طول جنگ غزه گفت: آمریکا تنها بخشی از جنایت رژیم علیه مردم غزه نیست بلکه اصل جنایت و یک طرف جنگ است.

به گزارش شهرآرانیوز ناصر کنعانی در ابتدای این نشست خبری که امروز (دوشنبه) و با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی در تهران برگزار می‌شود، با ملت فلسطین ابراز همدردی کرد و با محکومیت جنایت وحشیانه رژیم صهیونیستی و استمرار این جنایت‌ها، گفت: امروز نیز این خبر منتشر شد که صهیونیست‌ها یک بیمارستان دیگر را مورد بمباران قرار دادند و باعث به شهادت‌رساندن تعدادی از غیرنظامیان شده‌اند. این اقدامات، جنایت جنگی است و جامعه جهانی دارای مسئولیت سنگین برای توقف این جنایت‌ها هستند.

طوفان الاقصی نشان داد همینه رژیم صهیونیستی پوشالی است

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با بیان این که عملیات طوفان الاقصی نشان داد که همینه این رژیم پوشالی است و پایه‌های امنیتی و سیاسی این رژیم به رغم انجام برخی از اقدامات نمایشی، سست و لرزان است، گفت: رژیم صهیونیستی در پی تلاش برای جبران بخشی از شکست خود در عملیات طوفان الاقصی، اقدام به انتقام‌گیری از ملت فلسطین کرده است.

آمریکا در مقابل کشتار و فجایع، عملا در کنار رژیم صهیونیستی قرار گرفته است. دور جدید حملات نظامی و تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی، زمانی آغاز شد که وزیر خارجه آمریکا در کابینه جنگ رژیم صهیونیستی حضور داشت. آمریکا عملا در کنار متجاوز و در مقابل ملت مظلوم و صاحب حق ایستاده است. آمریکا تسلیحات جدید را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده و دست این رژیم را برای ادامه جنایات پر کرده است.

کنعانی با اشاره به ژست‌های انسان دوستانه آمریکا در جنگ غزه گفت: نمی‌شود هم بمب‌های یک تنی به رژیم داد و هم ادعا کنند به دنبال گسترش جنگ نیستیم و به دنیال حفظ جان شهروندان هستیم. این نفاق و دورویی کاملا آشکار است.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی در طول جنگ غزه گفت: آمریکا تنها بخشی از جنایت این رژیم علیه مردم غزه نیست بلکه اصل جنایت و در واقع یک طرف جنگ است.

شورای امنیت گروگان آمریکاست

کنعانی در بخشی دیگر از صحبت‌های خود با تاکید بر این‌که در بحث غزه و فلسطین، شورای امنیت سازمان ملل متحد در گروگان آمریکا قرار گرفته است، گفت: این تحولات نشان داد که سازمان‌های بین المللی در انجام وظایف خود در حفظ صلح و تامین امنیت غیرنظامیان و بی‌گناهان از توانایی کافی برخوردار نیستند.

آمریکا باید به تعهدات خود عمل کند

سخنگوی وزارت خارجه ایران در پاسخ به سوالی درباره گام مجلس نمایندگان آمریکا برای مسدودکردن ۶ میلیارد دلار دارایی‌های آزادشده ایران از کره جنوبی که هم‌اکنون در قطر قرار دارد گفت: لایحه برای اینکه جنبه عمل به خود بگیرد، نیازمند تایید سنا و امضای رئیس‌جمهور آمریکاست. آمریکا در چارچوب تعهدات بین‌المللی و توافق باواسطه با ایران درباره منابع ارزی آزاد شده با مشارکت کشور‌های ثالث، متعهد و موظف است به تعهدات خود پایبند باشد. ما تضمین‌های لازم را در این خصوص گرفتیم چراکه با تعاملات با آمریکا، بر مبنای اعتماد نیست. این منابع در دسترس دولت جمهوری اسلامی ایران بوده و هست و دولت ایران می‌تواند متناسب با نیاز‌های خود از آن استفاده کند.

از اهتمام عمان برای مذاکرات رفع تحریم‌ها استقبال می‌کنیم

کنعانی درباره رایزنی یکشنبه شب وزیران خارجه ایران و عمان در تهران نیز گفت: محور گفتگو‌ها روابط دوجانبه و مسئله مهم فلسطین بود، اما دولت عمان با سوابق تلاش‌ها و ابتکارعمل‌هایی که داشت، درباره مذاکرات رفع تحریم اهتمام زیادی دارد. ایران از اهتمام همراه با حسن نیت عمان استقبال می‌کند و از اینکه عمان بتواند ایفای نقش کند، استقبال می‌کند.

در حال تکمیل...

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->