جلسه رای اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد برگزار می‌گردد فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کنعانی: آمریکا طرف اصلی جنگ علیه ملت فلسطین است

  • کد خبر: ۱۹۸۲۴۵
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
کنعانی: آمریکا طرف اصلی جنگ علیه ملت فلسطین است
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری هفتگی خود، با اشاره به حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی در طول جنگ غزه گفت: آمریکا تنها بخشی از جنایت رژیم علیه مردم غزه نیست بلکه اصل جنایت و یک طرف جنگ است.

به گزارش شهرآرانیوز ناصر کنعانی در ابتدای این نشست خبری که امروز (دوشنبه) و با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی در تهران برگزار می‌شود، با ملت فلسطین ابراز همدردی کرد و با محکومیت جنایت وحشیانه رژیم صهیونیستی و استمرار این جنایت‌ها، گفت: امروز نیز این خبر منتشر شد که صهیونیست‌ها یک بیمارستان دیگر را مورد بمباران قرار دادند و باعث به شهادت‌رساندن تعدادی از غیرنظامیان شده‌اند. این اقدامات، جنایت جنگی است و جامعه جهانی دارای مسئولیت سنگین برای توقف این جنایت‌ها هستند.

طوفان الاقصی نشان داد همینه رژیم صهیونیستی پوشالی است

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با بیان این که عملیات طوفان الاقصی نشان داد که همینه این رژیم پوشالی است و پایه‌های امنیتی و سیاسی این رژیم به رغم انجام برخی از اقدامات نمایشی، سست و لرزان است، گفت: رژیم صهیونیستی در پی تلاش برای جبران بخشی از شکست خود در عملیات طوفان الاقصی، اقدام به انتقام‌گیری از ملت فلسطین کرده است.

آمریکا در مقابل کشتار و فجایع، عملا در کنار رژیم صهیونیستی قرار گرفته است. دور جدید حملات نظامی و تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی، زمانی آغاز شد که وزیر خارجه آمریکا در کابینه جنگ رژیم صهیونیستی حضور داشت. آمریکا عملا در کنار متجاوز و در مقابل ملت مظلوم و صاحب حق ایستاده است. آمریکا تسلیحات جدید را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده و دست این رژیم را برای ادامه جنایات پر کرده است.

کنعانی با اشاره به ژست‌های انسان دوستانه آمریکا در جنگ غزه گفت: نمی‌شود هم بمب‌های یک تنی به رژیم داد و هم ادعا کنند به دنبال گسترش جنگ نیستیم و به دنیال حفظ جان شهروندان هستیم. این نفاق و دورویی کاملا آشکار است.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی در طول جنگ غزه گفت: آمریکا تنها بخشی از جنایت این رژیم علیه مردم غزه نیست بلکه اصل جنایت و در واقع یک طرف جنگ است.

شورای امنیت گروگان آمریکاست

کنعانی در بخشی دیگر از صحبت‌های خود با تاکید بر این‌که در بحث غزه و فلسطین، شورای امنیت سازمان ملل متحد در گروگان آمریکا قرار گرفته است، گفت: این تحولات نشان داد که سازمان‌های بین المللی در انجام وظایف خود در حفظ صلح و تامین امنیت غیرنظامیان و بی‌گناهان از توانایی کافی برخوردار نیستند.

آمریکا باید به تعهدات خود عمل کند

سخنگوی وزارت خارجه ایران در پاسخ به سوالی درباره گام مجلس نمایندگان آمریکا برای مسدودکردن ۶ میلیارد دلار دارایی‌های آزادشده ایران از کره جنوبی که هم‌اکنون در قطر قرار دارد گفت: لایحه برای اینکه جنبه عمل به خود بگیرد، نیازمند تایید سنا و امضای رئیس‌جمهور آمریکاست. آمریکا در چارچوب تعهدات بین‌المللی و توافق باواسطه با ایران درباره منابع ارزی آزاد شده با مشارکت کشور‌های ثالث، متعهد و موظف است به تعهدات خود پایبند باشد. ما تضمین‌های لازم را در این خصوص گرفتیم چراکه با تعاملات با آمریکا، بر مبنای اعتماد نیست. این منابع در دسترس دولت جمهوری اسلامی ایران بوده و هست و دولت ایران می‌تواند متناسب با نیاز‌های خود از آن استفاده کند.

از اهتمام عمان برای مذاکرات رفع تحریم‌ها استقبال می‌کنیم

کنعانی درباره رایزنی یکشنبه شب وزیران خارجه ایران و عمان در تهران نیز گفت: محور گفتگو‌ها روابط دوجانبه و مسئله مهم فلسطین بود، اما دولت عمان با سوابق تلاش‌ها و ابتکارعمل‌هایی که داشت، درباره مذاکرات رفع تحریم اهتمام زیادی دارد. ایران از اهتمام همراه با حسن نیت عمان استقبال می‌کند و از اینکه عمان بتواند ایفای نقش کند، استقبال می‌کند.

در حال تکمیل...

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->