انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

انهدام شرکت هرمی دهه هشتادی‌ها در پایتخت (۱۵ آذر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۸۶۸۱
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۳
انهدام شرکت هرمی دهه هشتادی‌ها در پایتخت (۱۵ آذر ۱۴۰۲)
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری ۲۰ تن از اعضای یک شرکت هرمی در تهران خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علی، ولی پور گودرزی در حاشیه دستگیری این افراد با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در تاریخ چهارم آذرماه امسال خبری مبنی بر مفقودی یک جوان ۲۰ ساله به پلیس آگاهی اطلاع داده شد و درپی آن رسیدگی به موضوع در دستورکار تیمی از کارآگاهان این پلیس قرار گرفت. در نخستین گام نیز از خانواده این فرد برای حضور در مقر انتظامی دعوت شد و آنان به کارآگاهان گفتند که فرزندشان چندی پیش به آنان مراجعه کرده و اعلام کرده که به دلیل مشکلات مالی نیازمند پول است و به همین دلیل نیز با خانواده‌اش درگیر شده، اما پس از دریافت این پول دیگر خبری از او نشده است.

وی با بیان اینکه کارآگاهان مشکوک به فعالیت این فرد در شرکت‌های هرمی شدند، گفت: کارآگاهان با توجه به اظهارات خانواده فرد گمشده تحقیقات میدانی و اطلاعاتی گسترده خود را آغاز کرده و موفق شدند سرنخ‌هایی را به دست بیاورند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: تحقیقات ادامه پیدا کرد و سرانجام پس از چند روز ماموران موفق شدند تا محل حضور و در واقع اختفاء این جوان ۲۰ ساله را پیدا کنند. در ادامه نیز با توجه به حساسیت موضوع و احتمال گروگانگیری، طی یک عملیات عافلگیرانه جوان گمشده را شناسایی کرده و متوجه شدند که یک تیم ۲۰ نفره با میانگین سنی حدود ۲۰ سال مشغول فعالیت در یک شرکت هرمی شده‌اند و با توجه به مقررات این شرکت اجازه خروج از مخفیگاه خود را ندارند. عمده افراد این شرکت متولد دهه هشتاد بودند.

ولی پور گودرزی با بیان اینکه تمامی اعضای این شرکت هرمی در مخفیگاهشان دستگیر و به اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شدند، گفت: با انتقال متهمان به مقر انتظامی آنان تحت بازجویی قرار گرفته و با توجه به شواهد و قرائن موجود صراحتا به اعمال مجرمانه خود معترف شده و گفتند که به دلیل مشکلات مالی و نبود کار به این کار روی آورده‌اند و تصور می‌کردند که در مدت زمان کوتاهی ثروتمند خواهندشد.

وی درباره شیوه و شگرد کار این شرکت هرمی نیز گفت: این افراد معترف شدند که ابتدا از طریق درج آگهی در سایت‌های خرید و فروش یا از طریق دوستان و آشنایان به صورت دوستانه در جذب اعضا پیش رفته و پس از جلب اعتماد آنان و دادن وعده‌های پوشالی آنان را در این مسیر کشانده و از آنان سوءاستفاده می‌کردند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با بیان اینکه جوان مفقودی نیز در میان اعضای این شرکت هرمی حضور داشت، گفت: در ادامه برای متهمان دستگیر شده پرونده‌ای تشکیل شد و آنان برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند. همچنین تحقیقات تکمیلی برای شناسایی دیگر همدستان و اعضای این شرکت هرمی ادامه دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->