قتل نمازگزاری در فرانسه با ده‌ها ضربه چاقو واکنش ترامپ به حملات اخیر روسیه به کی‌یف یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی درباره دیدار با ترامپ: «بسیار نمادین» بود و می‌تواند «تاریخی» شود بقائی از ادامه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضای جدی خبرداد توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا کورسک روسیه آزاد شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپادی ارتش ترکیه به شمال عراق (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین درباره ادامه مذاکرات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه | شمار شهدا به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به پایگاه هوایی صهیونیست‌ها (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: موضوع توان دفاعی در مذاکرات مطرح نبوده و نیست دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین پیشنهاد حماس برای تحقق آتش‌بس ۵ ساله در غزه تظاهرات مردم آلمان در محکومیت کشته‌شدن جوان سیاه‌پوست به دست پلیس جان کری: ترامپ به دنبال صلح بین اوکراین و روسیه است دیدار وزرای میراث فرهنگی ایران و ترکیه | صالحی امیری: توسعه گردشگری، نیاز دو کشور است ۱۹ حمله هوایی آمریکا به یمن | اعتراف به کشتار غیرنظامیان یمنی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تیراندازی مجدد پاکستان در مرز کشمیر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: باید از بحث‌های حاشیه‌ای و غیرمهم در عمل، نه در حرف، پرهیز کنیم آتش‌سوزی مهیب در فرودگاه بین‌المللی لاهور پاکستان+ فیلم (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیمارستان المعمدانی غزه تعطیل شد

  • کد خبر: ۲۰۱۰۱۳
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۴
بیمارستان المعمدانی غزه تعطیل شد
وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد بیمارستان المعمدانی در محله الزیتون این شهر به دلیل حملات و محاصره توسط اشغالگران و همچنین بازداشت شماری از کادر درمانی، بیماران و آوارگان پناه برده به آن، تعطیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در همین راستا دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه اعلام کرد حدود ۴۵۰ فلسطینی در شمال غزه، به شدت زخمی شده اند و به علت جنگ و درگیری، در داخل منازلشان به محاصره درآمده اند. این افراد به خدمات پزشکی دسترسی ندارند و در صورت عدم اقدام فوری برای نجات جان آنها، می توان این امر را اعدام میدانی آنها به شمار آورد.

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه همچنین از سازمان بهداشت جهانی و کمیته بین المللی صلیب سرخ خواست به درخواست های برای ایجاد فوری یک گذرگاه امن برای آمبولانس ها جهت انتقال زخمی ها به بیمارستان ها در جنوب نوار غزه پاسخ دهند.

این نهاد حقوق بشری تأکید کرد: این یک درخواست فوری از جامعه جهانی است که به تعهداتش برای ارائه کمک های انسانی به فلسطینی ها، پایبند بوده است و این حداقل چیزی است که می تواند به آن پایبند باشد.

در همین راستا، رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ گفت: غزه، نشان دهنده یک شکست اخلاقی برای جامعه جهانی است و پاسخ انسانی تأثیرگذار در غزه را اگر نتوان غیر ممکن دانست می توان بسیار دشوار ارزیابی کرد.

همچنین آژانس امداد رسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) امروز سه شنبه تأکید کرد بیش از ۶۰ درصد از تأسیسات زیربنایی در غزه، ویران شده یا آسیب دیده است و بیش از ۹۰ درصد از اهالی نوار غزه آواره شده اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->