آغاز مرمت ۱۷ بنای تاریخی در خراسان رضوی پاییز امسال گرم‌ترین و خشک‌ترین فصل ۵۷ سال اخیر ایران و خاورمیانه ریسک‌پذیری آگاهانه در زندگی هشدار سازمان هواشناسی برای خشکسالی شدید در سال جاری | وضعیت سدهای مهم مشهد وخیم است اعلام برنامه‌های آموزش و پرورش به مناسبت روز دانش‌آموز در مشهد و استان + جزئیات زمان‌بندی و محل برگزاری جشن‌ها بیش از ۸۵ درصد نوجوانان ایرانی حداقل در یک شبکه اجتماعی عضویت دارند پیشگیری و غربالگری هپاتیت‌ها، کلید حفظ سلامت کبد و خانواده افراد فاقد بیمه درمانی روی تخت بیمارستان بیمه می‌شوند تشخیص دیرهنگام اختلال تنگی نخاع، عوارض جدی در بر دارد صدور هشدار سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در برخی نقاط خراسان رضوی (یکشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۴) چرا چاقی در میان دانش آموزان بیشتر شده است؟ مصرف این قارچ‌ها جانتان را تهدید می‌کند! اعتراض یک نماینده مجلس به نابرابری‌های آموزشی و محرومیت برخی از دانش‌آموزان از امکانات ضروری هزینه ۵ میلیارد ریالی خراسان رضوی برای طرح‌های مرتبط با پدافند غیرعامل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۴) | احتمال بارش برف در نواحی کوهستانی استان نصب بیش از ۳۰۰ کنتور آب هوشمند برای مشترکان پرمصرف خراسان رضوی طی یک سال گذشته یک جان‌باخته و ۵ مصدوم، حاصل بی‌احتیاطی‌های جاده‌ای خراسان رضوی در روز گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری نیمه‌متمرکز ۱۴۰۵، امروز (۱۱ آبان ۱۴۰۴) مدیریت آلرژی‌های پاییزی دانش‌آموزان با روش‌های طب سنتی رئیسی: تعداد تولد‌ها به زیر یک میلیون رسیده است هشدار جدی درباره آب‌نبات‌های دودزا مهلت ثبت سفارش کتب درسی تک‌جلدی آغاز شد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) + آدرس سایت آخرین وضعیت توزیع شیر در مدارس | اولویت با مناطق محروم است مشاوران املاک مشهد مانع اجرای قانون ثبت رسمی معاملات با اثرات پنهان قند بر بدن آشنا شوید سرماخوردگی در کودکان می‌تواند منجر به ایست قلبی شود ۹۵ درصد بیماران پروانه‌ای حاصل ازدواج فامیلی هستند انتقاد بازنشستگان فولاد از خدمات ناچیز بیمه تکمیلی | داروخانه‌ها و مراکز درمانی پاسخگوی بازنشستگان نیستند مشهد؛ در تقاطع فرونشست و  گسل | درباره تهدیدی انسان ساخت که تاب آوری شهر در برابر زلزله را کاهش می دهد
سرخط خبرها

سازمان حج و زیارت اطلاعیه جدیدی برای ثبت نام عمره صادر کرد

  • کد خبر: ۲۰۱۳۴۳
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۵
سازمان حج و زیارت اطلاعیه جدیدی برای ثبت نام عمره صادر کرد
سازمان حج و زیارت تمام اولویت‌های عمره از یک تا ۶۰۰ را برای ثبت‌نام در کاروان‌های عمره فراخواند. این اولویت‌ها از پنجشنبه (۳۰ آذرماه) امکان ثبت‌نام دارند.

به گزارش شهرآرانیوز غلامرضا رضایی گفت: نظر به فرصت محدود باقی‌مانده تا آغاز اعزام عمره‌گزاران به سرزمین وحی و با توجه به تکمیل نشدن برخی گروه‌ها و کاروان‌ها، مقرر شد تمام اولویت‌های ثبت‌نامی عمره (از یک تا ۶۰۰)، به منظور تکمیل ظرفیت‌های کاروان‌های آغازین این سفر معنوی، از پنجشنبه ۳۰ آذرماه مجاز به ثبت‌نام باشند.

معاون سازمان حج و زیارت تاکید کرد: بدیهی است اولویت ثبت‌نام قطعی با کسانی است که زودتر نسبت به تکمیل اطلاعات، انتخاب کاروان و قطعی کردن ثبت‌نام (واریز وجه) اقدام کنند.

او تاکید کرد: این اولویت‌ها فقط تا تکمیل ظرفیت کاروان‌های عمره در هر استان، مهلت ثبت‌نام دارند.

به گفته رضایی، از میان اولویت‌های فراخوانده‌شده تا کنون حدود ۵۰ هزار نفر اطلاعات خود را ثبت کرده‌اند، که نیاز است برای قطعی شدن ثبت‌نام، کاروان مورد نظر را انتخاب و وجه عمره را کامل پرداخت کنند.

سازمان حج و زیارت برای اعزام ۷۰ هزار نفر تا ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۲ برنامه‌ریزی کرده است.

درحال حاضر حدود پنج میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در نوبت عمره هستند. اولویت ودیعه‌گذاران عمره در سال ۱۳۹۰، که آن زمان تعدادشان به ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر می‌رسید، با قرعه‌کشی از یک تا ۶۰۰ تعیین شده بود.

افزون بر هشت سال توقف عمره و اعلام ناگهانی زمان ثبت‌نام برای این سفر معنوی که با فصل امتحانات مدارس هم‌زمان شده، به نظر می‌رسد هزینه این سفر که مبلغ آن از ۴۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تا ۴۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان اعلام شده است نیز عاملی شده است تا بسیاری برای ثبت‌نام عمره آمادگی لازم را نداشته باشند و در این‌باره درنگ کنند. رضایی، معاون سازمان حج و زیارت در این‌باره به ایسنا گفت: برای ما قابل درک است که عمره سفر خانوادگی است و به هماهنگی و برنامه‌ریزی نیاز دارد، برای همین زمان اعزام آن جابه‌جا شد تا متقاضیان آمادگی بیشتری پیدا کنند، اما درباره هزینه‌ها سازمان حج و زیارت در این‌باره اختیاری ندارد و این موضوع تابع شرایطی است؛ در عربستان تمام هزینه‌های خدمات با ۱۵ درصد افزایش مواجه شده است، از طرفی ناچاریم تمام خدمات زائران را ارزی پرداخت کنیم. ضمن این‌که ۸۰ درصد هزینه این سفر به پرواز مربوط می‌شود. با این حال سازمان حج و زیارت همه تلاش خود را کرد تا هزینه‌های این سفر افزایش نیابد. به هر حال ما پیگیر هستیم تا بانک‌ها هم از این سفر معنوی حمایت کنند.

بنابر آخرین اعلام سازمان حج و زیارت، قرار است اعزام عمره از ۱۳ دی‌ماه آغاز شود و تا ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۲ ادامه داشته باشد. سازمان حج و زیارت هنوز درباره عمره رمضان و شوال، که پیش‌تر قول پیگیری آن را داده بود، جزئیاتی را اعلام نکرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->