جایزه نوبل ادبیات سال ۲۰۲۵ به «لاسلو کراسناهورکایی» اهل مجارستان رسید مجموعه نمایشی «دو نفره‌ها» در رادیو + زمان پخش انتشار دوبله فیلم «چهار شگفت‌انگیز: اولین قدم‌ها» از فیلیمو مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۱۸ مهر ۱۴۰۴) برنامه‌های گالری‌های مشهد در روز‌های آتی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) انتشار اشعار منتشرنشده «شیموس هینی» برنده نوبل پرواز بر فراز کلمات | درباره ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و راهکار‌هایی که شما را ترغیب به خواندن می‌کند حکایت بهروز و وصیت سه‌جانبه دبیر هجدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر معرفی شد تقدیر از «هوشنگ مرادی کرمانی» به مناسبت هفته کودک نامزد‌های نوبل ادبیات ۲۰۲۵ معرفی شدند تبلور اندیشه‌های مکتب شیعه در هنر استاد محمود فرشچیان فصل دوم «دکستر: رستاخیز» در راه است هماوردیِ تجدد و سنت | گفت‌و‌گو با علی صنعوی درباره ترجمه رمان «زمستان در مادرید» که به جنگ داخلی اسپانیا می‌پردازد برنامه «انارستان» روی شبکه افق کتاب «پستچی پهپادی» در کتابفروشی‌ها
سرخط خبرها

«معمای قتل مردل» پرفروش‌ ترین کتاب کریسمس ۲۰۲۴ در بریتانیا شد

  • کد خبر: ۲۰۱۵۱۳
  • ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۷
«معمای قتل مردل» پرفروش‌ ترین کتاب کریسمس ۲۰۲۴ در بریتانیا شد
کتاب «معمای قتل مردل» در صدر جدول پرفروش‌ترین کتاب‌های کریسمس ۲۰۲۴ بریتانیا جا گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کتاب معمایی قتل «مردل» اثر نویسنده آمریکایی جی. تی. کربر در جدول پرفروش‌ترین‌های بریتانیا به عنوان پرفروش‌ترین کتاب کریسمس امسال بدل شد و کتاب «آخرین شیطان برای مردن» ریچارد عثمان و کتاب رکورد‌های جهانی گینس را برای کسب رتبه اول شکست داد.

«مردل» که بر مبنای وب‌سایت معمایی روزانه‌ای که کربر سال ۲۰۲۱ ایجاد کرد شکل گرفته، در طول ۱۰۰ چالشی که کتاب ارایه می‌کند، خوانندگان را وامی‌دارد تا از کد‌ها و نقشه‌ها برای رمزگشایی از قتل‌ها و کشف قاتلان استفاده کنند. از زمان انتشار این کتاب در ماه ژوئن تاکنون بیش از ۲۰۰ هزار نسخه از آن فروخته شده که تقریبا یک سوم آن از ماه گذشته تاکنون بوده است. این کتاب در پایان نوامبر به عنوان هدیه سال موسسه کتاب «واتراستونز» انتخاب شد.

رکورد‌های جهانی گینس ۲۰۲۴ امسال رتبه دوم بازار کریسمس بریتانیا را دارد که نسبت به سال گذشته که نسخه ۲۰۲۳ رتبه اول کریسمس را به خود اختصاص داد، جایگاه پایین‌تری است.

«آخرین شیطان برای مردن» در رتبه سوم قرار دارد و کتاب «چوب‌پنبه قلب» آلیس اوسمن که عنوان سریع‌ترین فروش رمان گرافیکی همه تاریخ بریتانیا را از آن خود کرده در رتبه ۴ جای گرفته و در عین حال کتاب شماره یک در میان کتاب‌های پرفروش کودکان است.

کتاب آشپزی پرفروش سال که پنجمین کتاب پرفروش کل سال شد هم «خسته از نهار: کتاب آشپزی سالم با ایر فرای» نوشته ناتان آنتونی است. کتاب آشپزی جیمی الیور در سال ۲۰۲۳ با عنوان «۵ ماده مدیترانه‌ای» هم در رتبه ۱۳ جدول قرار گرفته است.

در همین حال، «آواز پیامبر» نوشته پل لینچ که برنده جایزه بوکر امسال شد با فروش بیش از ۸۰۰۰ نسخه، رتبه اول کریسمس را در جدول پرفروش‌ترین‌های ایرلند به خود اختصاص داد.

پرفروش‌ترین کتاب کل سال ۲۰۲۳ بریتانیا کتاب خاطرات افشاگرانه پرنس هری «یدکی» بود که از زمان انتشار در ژانویه، بیش از ۷۰۰هزار نسخه فروخت. نسخه شومیز رمان «درس‌های شیمی» اثر بانی گارموس هم در رتبه دوم کتاب‌های پرفروش سال جای گرفت که درباره شیمیدانی است که به سرآشپز تلویزیون بدل شده است. این کتاب از زمانی که در بهار ۲۰۲۲ منتشر شد، یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌ها بوده و یک اقتباس تلویزیونی از آن با بازی بری لارسون در اکتبر پخش شد.

عثمان با ۲ عنوان کتاب در فهرست پرفروش‌ترین‌های ساندی تایمز ۲۰۲۳ جای گرفته و با «آخرین شیطان برای مردن» و «گلوله‌ای که گم شد» رتبه سوم و چهارم این فهرست را مال خود کرده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->