برداشت‌های رنگی مهدی انفرادی از طبیعت پاییزی مشهد در نمایشگاه نقاشی  دغدغه‌های هنر خطاطی و خوشنویسان مشهد در نهمین نشست «شنبه‌های گفت‌وگو» استانداری مطرح شد «پیرپسر» با دستور قضایی توقیف شد کنسرت‌های برج میلاد از ابتدای آذر تا پایان سال لغو می‌شود! آیا پروانه ساخت فیلم‌ها حذف می‌شود؟ خانه سینما پاسخ داد صداوسیما دوباره رکورد زد | «الگوریتم» به میلیون‌ها بازدید رسید سوگل خلیق به جمع کارناوالی‌ها پیوست «لینا لونا» با نغمه‌های ایرانی به شبکه دو می‌آید + زمان پخش رونمایی از کتاب «پایداری ایرانی» در مشهد پویانمایی «موزه» هر روز در قاب شبکه نهال + زمان پخش نمایش «رامسس دوم» به تعویق افتاد + علت فیلمی عاشقانه و جنگی از دل جنگ ۱۲ روزه به جشنواره فجر می‌رود مژده دایی، بازیگر تئاتر و سینما، درگذشت مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (یکشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۴) نگاهی به کارنامه بازیگری «شهرام حقیقت دوست» از «خط قرمز» تا «برتا؛ داستان یک اسلحه» واکنش بهروز افخمی به جدایی‌اش از برنامه «هفت» برنامه‌های سیما برای «۱۳ آبان» + شبکه و زمان پخش زمان اکران فیلم «جیغ ۷» مشخص شد آغاز اکران «عاشق پاییز» در سینماهای «هنروتجربه»
سرخط خبرها

«معمای قتل مردل» پرفروش‌ ترین کتاب کریسمس ۲۰۲۴ در بریتانیا شد

  • کد خبر: ۲۰۱۵۱۳
  • ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۷
«معمای قتل مردل» پرفروش‌ ترین کتاب کریسمس ۲۰۲۴ در بریتانیا شد
کتاب «معمای قتل مردل» در صدر جدول پرفروش‌ترین کتاب‌های کریسمس ۲۰۲۴ بریتانیا جا گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کتاب معمایی قتل «مردل» اثر نویسنده آمریکایی جی. تی. کربر در جدول پرفروش‌ترین‌های بریتانیا به عنوان پرفروش‌ترین کتاب کریسمس امسال بدل شد و کتاب «آخرین شیطان برای مردن» ریچارد عثمان و کتاب رکورد‌های جهانی گینس را برای کسب رتبه اول شکست داد.

«مردل» که بر مبنای وب‌سایت معمایی روزانه‌ای که کربر سال ۲۰۲۱ ایجاد کرد شکل گرفته، در طول ۱۰۰ چالشی که کتاب ارایه می‌کند، خوانندگان را وامی‌دارد تا از کد‌ها و نقشه‌ها برای رمزگشایی از قتل‌ها و کشف قاتلان استفاده کنند. از زمان انتشار این کتاب در ماه ژوئن تاکنون بیش از ۲۰۰ هزار نسخه از آن فروخته شده که تقریبا یک سوم آن از ماه گذشته تاکنون بوده است. این کتاب در پایان نوامبر به عنوان هدیه سال موسسه کتاب «واتراستونز» انتخاب شد.

رکورد‌های جهانی گینس ۲۰۲۴ امسال رتبه دوم بازار کریسمس بریتانیا را دارد که نسبت به سال گذشته که نسخه ۲۰۲۳ رتبه اول کریسمس را به خود اختصاص داد، جایگاه پایین‌تری است.

«آخرین شیطان برای مردن» در رتبه سوم قرار دارد و کتاب «چوب‌پنبه قلب» آلیس اوسمن که عنوان سریع‌ترین فروش رمان گرافیکی همه تاریخ بریتانیا را از آن خود کرده در رتبه ۴ جای گرفته و در عین حال کتاب شماره یک در میان کتاب‌های پرفروش کودکان است.

کتاب آشپزی پرفروش سال که پنجمین کتاب پرفروش کل سال شد هم «خسته از نهار: کتاب آشپزی سالم با ایر فرای» نوشته ناتان آنتونی است. کتاب آشپزی جیمی الیور در سال ۲۰۲۳ با عنوان «۵ ماده مدیترانه‌ای» هم در رتبه ۱۳ جدول قرار گرفته است.

در همین حال، «آواز پیامبر» نوشته پل لینچ که برنده جایزه بوکر امسال شد با فروش بیش از ۸۰۰۰ نسخه، رتبه اول کریسمس را در جدول پرفروش‌ترین‌های ایرلند به خود اختصاص داد.

پرفروش‌ترین کتاب کل سال ۲۰۲۳ بریتانیا کتاب خاطرات افشاگرانه پرنس هری «یدکی» بود که از زمان انتشار در ژانویه، بیش از ۷۰۰هزار نسخه فروخت. نسخه شومیز رمان «درس‌های شیمی» اثر بانی گارموس هم در رتبه دوم کتاب‌های پرفروش سال جای گرفت که درباره شیمیدانی است که به سرآشپز تلویزیون بدل شده است. این کتاب از زمانی که در بهار ۲۰۲۲ منتشر شد، یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌ها بوده و یک اقتباس تلویزیونی از آن با بازی بری لارسون در اکتبر پخش شد.

عثمان با ۲ عنوان کتاب در فهرست پرفروش‌ترین‌های ساندی تایمز ۲۰۲۳ جای گرفته و با «آخرین شیطان برای مردن» و «گلوله‌ای که گم شد» رتبه سوم و چهارم این فهرست را مال خود کرده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->