شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات
سرخط خبرها

انهدام شبکه بزرگ تولید مهمات سلاح‌های شکاری در مشهد + عکس

  • کد خبر: ۲۰۲۲۵۷
  • ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۳
انهدام شبکه بزرگ تولید مهمات سلاح‌های شکاری در مشهد + عکس
پلیس مشهد در یک عملیات ضربتی، اعضای یک باند بزرگ تولید مهمات با تخریب بالا و فروش سلاح‌های شکاری را متلاشی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، به دنبال وقوع چندین نزاع مسلحانه در حاشیه شهر مشهد که عاملان شرارت از سلاح شکاری برای ایجاد رعب و وحشت در این درگیری‌ها استفاده کرده بودند، آثاری از گلوله‌های شلیک شده درصحنه‌های نزاع به دست آمدکه بررسی‌های کارشناسی نشان داد گلوله‌های مذکور تخریب بالاتری دارند و به صورت دست ساز تولید شده‌اند. این گونه بود که گروهی از ماموران عملیات ویژه با دستورات محرمانه سرهنگ احمد نگهبان (رئیس پلیس مشهد) ماموریت یافتند تا ماجرای مهمات مذکور را زیر ذره بین تحقیقات ببرند چرا که وی احتمال می‌داد پلیس در کنکاش‌های تخصصی به باند گسترده‌ای از قاچاقچیان سلاح و مخفیگاه‌های آنان دست خواهد یافت.

طولی نکشید که رصد‌های اطلاعاتی ماموران به نتیجه رسید و سرنخ‌هایی از فعالیت اعضای یک باند فروش غیرمجاز و تولید مهمات با تخریب بالا دریکی از کارگاه‌های زیرزمینی بولوار توس به دست آمد.

انهدام شبکه بزرگ تولید مهمات سلاح‌های شکاری در مشهد + عکس

نیرو‌های انتظامی که حالا زیرنظرمستقیم فرمانده انتظامی مشهد وارد عملیات تخصصی شده بودند، با کسب مجوز‌های قضایی از قاضی محمودی (بازپرس شعبه ۶۱۶ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد) این کارگاه زیرزمینی را به طور نامحسوس محاصره کردند و پدر و پسری را به دام انداختند و روزنه‌هایی از خرید و فروش سلاح و تجهیزات و ابزار شکار نیز در این پرونده حساس نمایان شد. این موضوع اهمیت پرونده را دوچندان کرد و بدین ترتیب عوامل انتظامی در عملیات‌های ضربتی جداگانه ۵ متهم دیگر را که در تولیدو فروش سلاح و مهمات غیرمجاز نقش داشتند در حالی دستگیر کردند که در بازرسی از مخفیگاه‌های آنان یک انبار ذخیره مهمات و سلاح غیر مجاز نیز کشف شد که درون آن ۱۱ قبضه سلاح شکاری، ۶۰۰۰ فشنگ، قطعات اولیه فشنگ‌های مذکور شامل مرمی و پوکه و همچنین ابزار و ادوات تولید فشنگ، دستگاه‌های برش و پرس گلوله‌ها، قالب‌های ساخت فشنگ و چرخ سنگ به همراه ۶۰ کیلوگرم گوشت شکار قرار داشت.

ادامه تحقیقات بیانگر آن بود که اعضای این شبکه گسترده که درپوشش کارگاه تراشکاری به تولید مهمات و فروش سلاح‌های غیر مجاز می‌پرداختند، در زمینه ارسال این گونه مهمات به استان‌های دیگر کشور نیز فعالیت دارند که بررسی‌های بیشتر در این باره همچنان با تلاش نیرو‌های عملیات ویژه مشهد ادامه دارد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->