آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اوکراین در حال از دست دادن تصرفات ضدحمله پرسروصدا

  • کد خبر: ۲۰۲۷۹۲
  • ۰۸ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۷
اوکراین در حال از دست دادن تصرفات ضدحمله پرسروصدا
یک روزنامه آمریکایی نوشته در میانه کمرنگ‌شدن کمک‌های غرب به کی‌یف، اوکراینی‌ها در حال از دست دادن مناطقی هستند که در ضدحمله تابستانی خود آن‌ها را پس گرفته بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، روسیه در حال تصرف سرزمین‌هایی در جبهه جنوب است؛ جایی که اوکراینی‌ها با مشقت فراوان و در اوج ضدحمله پرسروصدای خود در تابستان، آن‌ها پس گرفته بودند.

روزنامه نیویورک‌تایمز نوشته نیرو‌های روسیه در اطراف روستای «روبوتین» در جبهه جنوب و همچنین در شرق اوکراین در حال پیشروی هستند و اخیرا شهر «مارینکا» را تصرف کرده‌اند.

اوکراینی‌ها با عمیق‌شدن چالش‌ها، درباره اینکه ارتش منابع کافی برای ادامه نبرد را نداشته باشد، نگران هستند. این در حالی که است که آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد آخرین بسته کمک نظامی به ارزش ۵۰ میلیون دلار را که توسط کنگره تایید شد، به کی‌یف اختصاص می‌دهد.

طرح بودجه اضطراری که می‌توانست ۵۰ میلیارد دلار برای اوکراین و ۱۴ میلیارد دلار برای رژیم صهیونیستی فراهم کند، اوایل ماه جاری در سنای آمریکا شکست خورد.

«یهور چِرنِف» قانونگذار اوکراینی هفته گذشته گفت: «در حال از دست دادن میادین هستیم و اگر کمک‌های آمریکا دیر برسد، شروع به از دست دادن شهر‌ها می‌کنیم. بدون مهمات آمریکایی، ما شروع به از دست دادن قلمرویی‌هایی می‌کنیم که در تابستان به دست آورده‌ایم».

نیویورک‌تایمز نوشته ارتش اوکراین می‌گوید نظامیان این کشور با کمبود تجهیزات و مهمات ضروری مواجه هستند. بعضی از سربازان و فرماندهان می‌گویند این کمبود‌ها باعث شده دامنه شماری از عملیات‌ها را کاهش دهند و به سمت راهبرد دفاعی حرکت کنند.

رسانه آمریکایی نوشته پیشروی روسیه تاکنون محدود بوده است، اما «اولکساندر تارنافسکی» فرمانده نیرو‌های اوکراینی در جبهه جنوب می‌گوید: «اوضاع در جبهه ما بسیار دشوار است».

نیرو‌های اوکراینی روستای روبوتین را چهار هفته پس از نبرد طاقت‌فرسا از روسیه پس گرفتند و به نوشته نیویورک‌تایمز، از دست دادن آن «یک ضربه روحی سنگین» به اوکراین وارد می‌کند.

چرنف می‌گوید: «همه چیز بستگی به این دارد که کنگره آمریکا چگونه به سرعت به بسته کمک برای اوکراین رأی دهد».

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->