تفکیک درست زباله‌ها در خانه تکانی آخر سال | به اسم خانه تکانی به کام محیط زیست هواپیما‌های زمین‌گیر روسی در ایران به پرواز در می‌آیند تمامی بیمارستان‌های خصوصی و غیردولتی به پذیرش بیماران اورژانسی موظف شوند اضافه‌شدن ۸ پایگاه امداد و نجات در جاده‌‌های خراسان رضوی برای نوروز ۱۴۰۴ تخمین بیش از ۶۸۰ هزار نفر ظرفیت اسکان در مشهد آیا افراد دیابتی می‌توانند روزه بگیرند؟ شلیک مرگبار در خوزستان| قتل ۲ کارمند شرکت آب و فاضلاب خوزستان فراهم‌شدن شرایط رزرو آنلاین اقامتگاه در مشهد نظارت ۱۲۳ بازرس بر واحد‌های اقامتی رسمی در ایام نوروز ۱۴۰۴ واژگونی خودرو در گناباد یک کشته برجای گذاشت (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) تدارک ۸۴ رام قطار روزانه با ظرفیت ۳۸ هزار مسافر به مشهد در نوروز ۱۴۰۴ میزان سرقت در خراسان رضوی ۲۷ درصد کاهش یافت (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی اجرا شود افزایش موارد مبتلا به کرونا و آنفلوآنزا در هفته جاری (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) درباره دکتر ناصر قفلی، کارآفرین و خیر مدرسه ساز | درختی بپرور که بار آورد هزینه درمان زنان سرپرست خانوار معسر رایگان می‌شود طرح قاضی مدرسه در ۴۰۰ مدرسه استان خراسان رضوی اجرا شده است واکنش‌ها به پیشنهاد وزیر آموزش و پرورش درباره افزایش سن پذیرش در دانشگاه‌ تربیت معلم خشک‌سالی شدید در هرمزگان | فقط ۲ ماه تا پایان ذخایر سد‌ها باقی مانده است بیش از ۵۰ درصد ایرانیان بزرگسال چاقی و اضافه وزن دارند این توصیه‌ها را هنگام خانه تکانی جدی بگیرید بیماران مبتلا به دیابت با عوارض چشمی از روزه داری اجتناب کنند  برای اولین بار «خدنگ بزرگ» در جنوب دریاچه ارومیه دیده شد طراحی چرخه حمایتی کامل برای کارآفرینی زنان و دانش‌آموزان ارائه خدمات مشاوره‌ای به زائران حرم امام‌رضا(ع) در طرح «افطار تا سحر» رمضان ۱۴۰۳ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۴ اسفند ۱۴۰۳) | جو نسبتاً پایدار به همراه افزایش دما در سطح استان تأکید بر اولویت‌ درخت‌داری بر درخت‌کاری در نشست خبری مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی برنامه‌های نوین وزارت آموزش و پرورش برای ارتقای سطح آگاهی زیست‌محیطی دانش‌آموزان فرهنگ نیکوکاری برای جامعه‌ای همدل مصرف ترامادول برای بسیاری از افراد زمینه‌ساز اعتیاد شده است جزئیاتی از پرونده سارق مرموزی که هنگام سرقت‌های سریالی، شوهرش را گم کرد!
سرخط خبرها

کم‌بارشی کشور هیچ ارتباطی به "هارپ" و عقیم‌سازی ابر‌ها ندارد

  • کد خبر: ۲۰۲۸۱۷
  • ۰۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۲
کم‌بارشی کشور هیچ ارتباطی به
رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی با تکذیب شائبه‌های عقیم‌سازی ابرها، گفت: تاسیسات هارپ ارتباطی به لایه‌های اتمسفر ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، احد وظیفه در خصوص پیش‌بینی بارش‌ها در کشور اظهار کرد: آن‌چه مشخص است این‌که طی دو هفته آینده بارندگی‌ها در کشور کمتر از نرمال خواهد بود و دی‌ماه مانند آذرماه است.

وی ادامه داد: احتمال این‌که پس از ۲ هفته شرایط بارندگی در کشور تغییر کند، زیاد نیست. البته امواجی از کشور عبور می‌کند، اما این‌که بتواند توده سردی را وارد کرده و به دنبال بارش‌های فراگیر داشته باشیم، وجود ندارد.

وی با تاکید بر این‌که مدل‌های عددی فعلاً این وضعیت را نشان می‌دهند در رابطه با شایعات مربوط به عقیم‌سازی ابر‌ها و سامانه هارپ، افزود: این‌ها فقط شایعه است که متاسفانه توسط برخی مطرح می‌شود. هارپ هم تاسیساتی است که در آلاسکا راه‌اندازی شده و امواج را برای آزمایش این‌که لایه یونوسفر یا لایه‌های بالایی جو ارسال می‌کند. این امواج هیچ ارتباطی به اتمسفر که در آنجا ابر تشکیل می‌شود، ندارد.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی بیان کرد:‌این اقدام برای آن است تا دانشمندان بدانند واکنش امواج رادیویی در لایه‌های یونوسفر چگونه است و مطالعات مذکور ارتباطی به اتمسفر ندارد.

وظیفه در ادامه با بیان این‌که کم‌بارشی و خشکسالی در اکثر مناطق دنیا فراگیر شده و فقط مختص به ایران نیست، اضافه کرد: در این بین برخی این مسئله را برجسته می‌کنند. لازم به یادآوری است که سال گذشته یعنی در بهار و تابستان خشکسالی بخش‌های جنوبی اروپا را در نوردید و در کشور‌هایی مانند ایتالیا، اسپانیا، یونان و ... خشکسالی بی‌سابقه‌ای رقم خورد.

وی تاکید کرد: در منطقه خاورمیانه نیز شاهد کم‌بارشی بوده‌ایم که برای برخی کشور‌ها از جمله سوریه، ایران، عراق، ترکمنستان و کشور‌های آسیای مرکزی این کم‌بارشی بیشتر بوده است.

وی مهم‌ترین عامل بروز این وضعیت آب وهوایی را تغییر اقلیم عنوان کرد و گفت: تغییر اقلیم باعث تغییر الگو‌های متداول آب‌وهوایی و خشک‌تر شدن مناطق خشک مانند ایران شده است.

وی در این‌باره به مثالی اشاره کرد و ادامه داد: تغییر اقلیم در یک نمونه باعث سیل پاکستان شد که حدود ۱۰۰۰ نفر تلفات جانی داشت. یا سیل سال گذشته در تهران و استان فارس. این‌ها پدیده‌های ناشی از تغییرات گسترده اقلیمی هستند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->