پلیس مشهد راز خیانت خانوادگی را فاش کرد؛ سارق طلاهای ۲۵۰ میلیونی، خواهرزاده مالباخته بود! انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور !
سرخط خبرها

خراسان رضوی ۱۹۴ هزار خانوار مستمری‌بگیر دارد

  • کد خبر: ۲۰۳۲۲۶
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۵
خراسان رضوی ۱۹۴ هزار خانوار مستمری‌بگیر دارد
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی گفت: ۱۹۴ هزار خانوار به تعداد ۳۷۰هزارنفر در این استان کمک‌های معیشتی(مستمری) و کمک‌های تک یا چند خدمتی از این نهاد دریافت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا سلم‌آبادی افزود: از این تعداد ۱۸۴ هزار خانوار مددجویانی هستند که مستمری ماهیانه یا کمک‌های معیشتی دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: ۶۴درصد مددجویان تحت پوشش خدمت مستمری در خراسان رضوی را زنان سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی گفت: با مدیریت موثر و پاسخگویی به روز به متقاضیان در استان طی ۲ سال گذشته در حال حاضر تمامی پرونده‌های تقاضا برای دریافت کمک‌های معیشتی به محض تکمیل اطلاعات از سوی فرد، رسیدگی و پاسخ داده می‌شود.

سلم آبادی افزود: طی ۹ ماه گذشته از سال جاری چهار هزار مددجوی تحت پوشش در خراسان رضوی به خودکفایی رسیده‌اند و به این ترتیب حدود ۶۳ درصد سهمیه خودکفایی در این استان محقق شده است چرا که براساس سهمیه اعلامی امسال ۶ هزار و ۴۰۰ مددجوی تحت پوشش در استان باید به خودکفایی و توانمندی اقتصادی برسند.

وی ادامه داد: خودکفایی این شمار از مددجویان که مستمری دریافت می‌کردند از طریق توانمندی اقتصادی و اشتغال موثر و پایدار برایشان میسر شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->