تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد: نیازمند ایجاد مرکز داده‌های زیارت در رصدخانه شهری مشهد هستیم رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس: آثار جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ آماده می‌شوند ورود تاریخی قطار‌ شهری به مشهد | نگاهی به تاریخچه و شکل‌گیری یکی از پروژه‌های پرماجرای شهری رئیس مرکز آمار ایران: سرشماری نفوس و مسکن اواخر تابستان یا اوایل پاییز ۱۴۰۵ انجام می‌شود شهردار مشهد مقدس: اطلاعات دقیق و برخط به شهرداری مشهد کمک می‌کند تا خدمت رسانی بهتری انجام دهد + فیلم تسریع در رسیدگی به مصوبات ماده ۵ برای حل مشکلات شهری مشهد
سرخط خبرها

احداث ۵ یادمان شهدا در دستورکار مدیریت شهری مشهد قرار گرفته است

  • کد خبر: ۲۰۴۶۲۰
  • ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۶
احداث ۵ یادمان شهدا در دستورکار مدیریت شهری مشهد قرار گرفته است
طرح ساخت چهار یادمان شهدای‌گمنام در بوستان‌های کوهسنگی، ملت، ارم و اردیبهشت نهایی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی مسافری، رئیس اداره هنری و تبلیغات سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد گفت: طراحی و اجرای چهار یادمان شهدای‌گمنام و یک شهید مدافع حرم که نزدیک به دو دهه در بوستان‌های شهر و مراکز عمومی دفن شده‌اند، در دستورکار مدیریت شهری قرار دارد.

علی مسافری در همین‌باره بیان کرد: مشهد از گذشته تا امروز میزبان شهدای دوران دفاع مقدس بوده است که این موضوع برای این شهر بسیار دارای اهمیت است و پیکر مطهر بعضی از این شهدای گمنام نزدیک به دو دهه در بوستان‌ها و مراکز عمومی شهر دفن شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه بعضی از مقبره‌های شهدای گمنام دفاع‌مقدس از نظر یادبود و نشانه هنوز تعیین‌تکلیف نشده‌اند ادامه داد: دوره ششم مدیریت شهری با جدیت این موضوع را در دستورکار قرار داده و طرح‌های بسیاری برای یادبود شهدا ارائه شده است که بعد از جمع‌بندی پروژه‌ها و تأیید نهایی طرح‌های مدنظر وارد مرحله عملیاتی و اجرا خواهد شد.

۴ یادمان شهدای‌گمنام در دست ساخت

مسافری همچنین توضیح داد: با همین محوریت طرح‌های مدنظر برای چهار یادمان شهدای‌گمنام در بوستان‌های کوهسنگی، ملت، ارم و اردیبهشت ارائه شده است. این طرح‌ها در کارگروه‌های مختلف بررسی و وارد فاز استعلام و مناقصات شده است. همچنین یک طرح برای یادمان شهید مدافع حرم بوستان خورشید در مرحله اجرا و زیرنظر مشاور قرار دارد که به‌زودی به پایان می‌رسد.

رئیس اداره هنری و تبلیغات سازمان فرهنگی‌اجتماعی شهرداری مشهد درباره مرکز فرهنگی و معراج شهدا نیز گفت: این مکان یکی از مراکز هویتی دوران دفاع‌مقدس در مشهد است که برای این مجموعه طرح‌های مختلفی ارائه شد و پس از تأیید نهایی، طرح مدنظر به مرحله اجرا رسیده است.

بازپیرایی مزار شهدا در بوستان ۱۰ دی

وی همچنین تصریح کرد: با پیگیری‌های شهرداری منطقه ۱۰، مناقصه بازپیرایی مزار شهدا در بوستان ۱۰ دی در دستورکار مدیریت شهری قرار گرفت و طرح پیشنهادی وارد مرحله اجرا شد.

مسافری با اشاره به اهمیت المان‌ها و یادمان شهدای گمنام در بوستان‌ها و مراکز عمومی شهر مشهد بیان کرد: این اقدام در هویت‌بخشی مزار شهدا و فضای معنوی شهر مؤثر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->