اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک دانش‌آموزه در کشور  دانش آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری!
سرخط خبرها

ارتباط کیفیت خواب با مشکلات قلبی، عروقی

  • کد خبر: ۲۰۶۴۹
  • ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۴
ارتباط کیفیت خواب با مشکلات  قلبی، عروقی
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد فقط خواب کافی نیست که بر سلامت فرد تأثیر می‌گذارد. طبق شواهد اخیر، داشتن الگوی خواب نامنظم هم در بروز مشکلات قلبی عروقی نقش دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که داشتن الگو‌های خواب نامنظم ممکن است در سلامت قلب و عروق اختلال ایجاد کند. دانشمندان از قبل می‌دانستند که خواب برای سلامتی از اهمیت بالایی برخوردار است. تحقیقات نشان داده‌است که بدون خواب کافی، تقریباً هر جنبه‌ای از سلامتی از عملکرد شناختی گرفته تا ایمنی تحت تأثیر قرار می‌گیرد.
حتی افرادی که هر شب ساعات زیادی را می‌خوابند ممکن است در صورت نامنظم بودن خواب در معرض خطراتی برای سلامتی خود قرار بگیرند، یعنی اگر ساعاتی که به خواب می‌روند به طور چشمگیری از شبی به شب دیگر تغییر کند، یا اگر زمان خواب و بیداری آن‌ها تغییر زیادی کند در معرض خطر بیماری‌های قلبی و عروقی قرار دارند.
محققان معتقدند هنگامی که در مورد مداخلات برای جلوگیری از سکته قلبی و سکته مغزی صحبت می‌شود معمولا بر رژیم غذایی و ورزش تمرکز می‌شود. حتی وقتی در مورد خواب صحبت می‌شود، بیشتر تمایل بر تمرکز بر میزان ساعات خواب فرد است و بر بی‌نظمی خواب و تأثیر رفتن به رختخواب در زمان‌های مختلف، یا خوابیدن مقادیر مختلف در شب‌های مختلف توجهی نمی‌شود.  تیم تحقیقاتی این پروژه متوجه شدند افرادی که در هر شب ۲ ساعت یا بیشتر اختلاف در طول خواب دارند – بیش از دو برابر در معرض خطر مشکلات قلبی و عروقی قرار دارند، در مقایسه با افراد دارای اختلاف یک ساعت یا کمتر. در مدت زمان خواب دارند.
محققان حتی پس از تعدیل سایر عوامل خطرناک برای مشکلات قلبی عروقی، دریافتند که ارتباط بین الگو‌های خواب نامنظم و وقایع قلبی عروقی معنی دار باقی مانده است.
محققان در تلاش هستند تا با اصلاح خواب منظم شخص و الگو‌های خواب شخص با رفتن به طور منظم به رختخواب به طور مداوم در هر شب، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را در آینده کاهش دهند.
 
 
منبع: شفقنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->