هشدار حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن فرانسه خواستار آتش‌بس و رفع محاصره غزه شد ترامپ: روز پنجشنبه با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد عراقچی تاکید کرد: تداوم حمایت همه‌جانبه ایران از مردم و مقاومت فلسطین پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام افشا شد فرودگاه «بن گوریون» رژیم صهیونیستی هدف شلیک موشک بالستیک یمن ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد جزئیاتی از پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژانس حمله یمن با موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه مهم دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در پی عملیات پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان سردار سلامی: نقطه اصابت موشک‌های ایران در اسرائیل دقیق‌تر شد تلاش برای آزادی غزه با الگو از پیاده‌روی اربعین | راه قدس از کربلا می‌گذرد رئیس سازمان اطلاعات سپاه: نفوذ وزارت اطلاعات در ساختار اسرائیل شاهکار است معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با سردار سلامی دیدار کرد تخت روانچی: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است حجت الاسلام صدیقی: دو تن از بستگانم با دستور قضایی بازداشت شده‌اند آخرین خبر‌ها از دستگیری ۱۳ داعشی در تهران (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بقایی: انعطاف کافی را برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای‌مان نشان داده‌ایم گفت و گوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی هفته آینده (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود شهادت ۱۳۰ فلسطینی در اطراف مراکز «توزیع کمک‌ها» در دو هفته گذشته شمار شهدای جنگ غزه به ۵۴هزارو ۹۲۷ نفر رسید (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آتش‌سوزی در اطراف قدس اشغالی هرج‌ومرج در آمریکا چه تأثیری بر مذاکرات با ایران دارد؟ عضو هیئت‌رئیسه مجلس: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه قابل‌قبول نیست آمادگی مشهد برای میزبانی بیش از ۲۰ هیئت دیپلماتیک در مجمع مجالس آسیایی + ویدئو نخستین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) هاآرتص: نتانیاهو به‌جای نجات ۲۰ اسیر، ۲۰ کشته تحویل داد
سرخط خبرها

۸۰ درصد صهیونیست‌ها حاضر به بازگشت به فلسطین اشغالی نیستند

  • کد خبر: ۲۰۷۳۳۸
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۲۵
۸۰ درصد صهیونیست‌ها حاضر به بازگشت به فلسطین اشغالی نیستند
بر اساس نتایج نظرسنجی سازمان جهانی صهیونیسم که پس از عملیات طوفان‌الاقصی انجام شده است، ۸۰ درصد از صهیونیست‌های خارج از فلسطین حاضر به بازگشت به اراضی اشغالی نیستند.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه کان رژیم صهیونیستی گزارش داد، نتایج نظرسنجی سازمان جهانی صهیونیسم نشان می‌دهد که ۸۰ درصد از صهیونیست‌های خارج از فلسطین اشغالی پس از حمله ۷ اکتبر نمی‌خواهند به فلسطین اشغالی بازگردند.

گوستی یهوشوا براورمن رئیس بخش سازماندهی و روابط با اسرائیلی‌ها در سازمان جهانی صهیونیسم و مسئول این نظرسنجی، گفت: مردم (رژیم) اسرائیل در حال نوسان هستند. این یک شوک است. ما دنبال شوک نیستیم بلکه در درون خود شوک قرار داریم.

وی افزود: همچنین ۷۰ درصد اسرائیلی‌ها سبک زندگی خود را تغییر داده و علائم نشان دهنده یهودی بودنشان از جمله استفاده از ستاره داوود یا صحبت به زبان عبری را مخفی می‌کنند و علاوه بر آن می‌گویند که به میزان ۲ برابر در مقایسه با گذشته تهدید شخصی احساس می‌کنند.

پیش تر نیز بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات «لازار» که برای روزنامه صهیونیستی «معاریو» صورت گرفت، شرکت کنندگان در پاسخ به این پرسش که آیا رژیم اسرائیل در جنگ علیه نوار غزه پیروز شده یا شکست خورده است، ۵۳ درصد گفتند که هنوز پیروز نشده است.

همچنین شورای منطقه «اسدات نیگیو» که شامل ۱۶ شهرک صهیونیست نشین در اطراف غزه می‌شود، به اعضای کابینه جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرده‌ بودند، تا زمانی که تل آویو برای شهرک نشینان اطراف غزه امنیت، آموزش، رفاه و ثبات در شهرک‌ها ایجاد نکند، با بازگشت شهرک نشینان به منازلشان موافقت نخواهند کرد.

بیش از ۳۰۰ هزار شهرک نشین صهیونیست از آغاز جنگ علیه غزه، مجبور به ترک خانه‌های خود در جنوب و شمال سرزمین‌های اشغالی شده‌اند؛ عمده آن‌ها ساکن شهرک‌های اطراف غزه هستند و همچنان در برابر اصرار کابینه بنیامین نتانیاهو برای بازگشت به خانه‌هایشان مقاومت می‌کنند.

چندی قبل نیز «تامیر عیدان» رئیس شورای منطقه «اسدات نیگیو» که شامل ۱۶ شهرک در اطراف غزه می‌شود، به روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت گفته بود که شهرک‌های صهیونیست نشین غزه همچنان در تیررس موشک‌های حماس قرار دارند و نتانیاهو سعی می‌کند با «رشوه» ساکنان را به خانه‌هایشان باز گرداند.

«آلون داویدی» شهردار شهرک صهیونیستی سدیروت نیز درباره عملیات نیروهای مقاومت فلسطین اذعان کرده بود: هفتم اکتبر (۱۵ مهر/آغاز عملیات طوفان الاقصی) به ما آموخت که کابینه و ارتش اسرائیل در ارزیابی‌های خود شکست خورده‌اند. پس از شکست، کابینه و ارتش از ساکنان می‌خواهند تا در ازای مبالغ مادی [به سدیروت] بازگردند، بدون اینکه آینده روشن باشد. نه نتانیاهو و نه سخنگوی ارتش آن گونه که وعده می‌دهند با شفافیت سخن نمی‌گویند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->