ثبت رکورد مصرف ۸۰۱ میلیون لیتر بنزین در تعطیلات هفته گذشته (۱۲ تا ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات مالیات کولبران و ملوانان در قانون ساماندهی تجارت مرزی مشخص شد سازمان حمایت به تصمیم ایران خودرو برای افزایش قیمت واکنش نشان داد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف مزرعه استخراج رمز ارز در یک کارگاه ریخته‌گری در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هر دقیقه یک وام تُپل کاهش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | سهند ۶۹۵ میلیون تومان شد نارضایتی دامداران و مردم از افزایش دوباره قیمت لبنیات + جدول قیمت خودروی خارجی ۲ میلیاردی، در ایران ۷ میلیارد تومان فروخته می‌شود | بازار خودرو در انتظار نتایج مذاکرات قیمت موبایل‌های سامسونگ و شیائومی در مشهد چقدر است؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مرز ۳ میلیونی شاخص کل حفظ شد | نجات بورس از ریزش شدید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ایران‌خودرو و سایپا خواستار افزایش قیمت محصولات خود شدند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) زمان خرید عرضه اولیه «نان» اعلام شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + میزان نقدینگی مورد نیاز تولید وانت نیسان قدیمی متوقف شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آغاز «پیش‌فروش ارز» بانک مرکزی از چهارشنبه (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | نوسان قیمت دلار در کانال ۸۲ هزار تومان استاندار خراسان رضوی: با دیپلماسی هدفمند اقتصادی و استانی می‌توانیم دستاورد‌های بزرگی برای صادرات داشته باشیم قیمت لوازم خانگی چند درصد افزایش یافت؟ فروش ویژه سایپا از فردا (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + قیمت و زمان تحویل خودرو اقلام ممنوعه در پروازهای داخلی و خارجی کدام‌اند؟ کاهش قیمت لوبیاچیتی و لوبیاقرمز در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) بانک چین برای هفتمین ماه متوالی، بازهم طلا خرید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه تمام در مشهد به چه قیمتی رسید؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت خرداد ۱۴۰۴ نان در تهران اعلام شد + جدول کاهش قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ذبح بیش از ۱۲ هزار رأس دام طی روز عید قربان در خراسان رضوی مرحله سوم کالابرگ احتمالاً تیرماه انجام می‌شود آیا قیمت نان از امروز در مشهد گران می‌شود؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی و پیاز با چه قیمتی عرضه می‌شود؟
سرخط خبرها

خطر حذف ۴۰ درصد مشاغل با هوش مصنوعی

  • کد خبر: ۲۰۷۸۱۳
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۲
خطر حذف ۴۰ درصد مشاغل با هوش مصنوعی
صندوق بین‌المللی پول در گزارش جدیدی هشدار داد که حدود ۴۰ درصد از مشاغل جهان در معرض تهدید گسترش هوش مصنوعی (AI) هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، صندوق بین‌المللی پول در گزارش جدیدی هشدار داد که حدود ۴۰ درصد از مشاغل جهان در معرض تهدید گسترش هوش مصنوعی (AI) هستند.

کریستالینا جورجیوا، رئیس صندوق بین‌المللی پول، با انتشار مطلبی در سایت شخصی خود، تأکید کرد که اقتصاد‌های پیشرفته و پردرآمد بیشتر از بازار‌های نوظهور و کشور‌های کم درآمد در معرض این خطر هستند.

وی از دولت‌ها خواست تا با این "روند مشکل‌ساز" مقابله کنند و اقداماتی پیشگیرانه‌ای را برای "جلوگیری از دامن زدن بیشتر این فناوری به تنش‌های اجتماعی" انجام دهند.

نیمی از شاغلان در آمریکا می‌ترسند هوش مصنوعی جای آن‌ها را بگیرد

جورجیوا گفت: ما در آستانه یک انقلاب فناوری هستیم که می‌تواند موجب جهش بهره وری شود، رشد جهانی را تقویت کند و درآمد را در سراسر جهان افزایش دهد. با این حال، می‌تواند جایگزین مشاغل و تعمیق نابرابری‌ها شود.

بر اساس این گزارش، در حالی که اتوماسیون و فناوری اطلاعات پیش از این نیز بر وظایف روزمره تأثیرگذار بوده است، هوش مصنوعی همچنین می‌تواند برای مشاغلی که به کارگران بسیار ماهر نیاز دارند، تأثیرگذار باشد.

به گفته صندوق بین المللی پول، در نتیجه، اقتصاد‌های پیشرفته با خطرات بیشتری از سوی هوش مصنوعی – و در عین حال فرصت‌های بیشتری برای استفاده از مزایای آن – نسبت به اقتصاد‌های نوظهور و در حال توسعه مواجه هستند.

این گزارش آمده است که در اقتصاد‌های پیشرفته حدود ۶۰ درصد مشاغل ممکن است تحت تأثیر هوش مصنوعی قرار بگیرند.

صندوق بین‌المللی پول نوشت، با این حال، تقریباً نیمی از مشاغل در معرض خطر ممکن است از یکپارچه‌سازی هوش مصنوعی بهره‌مند شوند و در نتیجه بهره‌وری را افزایش دهند.

برای نیمی دیگر، برنامه‌های کاربردی هوش مصنوعی ممکن است "وظایف کلیدی را که در حال حاضر توسط انسان انجام می‌شود، انجام دهند" که این موضوع می‌تواند تقاضا برای نیروی کار را کاهش دهد و منجر به کاهش دستمزد‌ها و کاهش استخدام‌ها شود.

جورجیوا هشدار داد که در شدیدترین موارد، برخی از این مشاغل ممکن است به طور کامل ناپدید شوند.

در مقابل، در بازار‌های نوظهور و کشور‌های کم درآمد، انتظار می‌رود که قرار گرفتن در معرض خطر هوش مصنوعی به ترتیب ۴۰ و ۲۶ درصد باشد.

این یافته‌ها نشان می‌دهد که بازار‌های نوظهور و اقتصاد‌های در حال توسعه با "اختلالات فوری کمتری" ناشی از هوش مصنوعی روبرو هستند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->