۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود آزادی ۱۵۰۰ زندانی خراسان رضوی به مناسبت سالروز میلاد پیامبراسلام(ص) | آغاز پویش «به عشق پیامبر(ص) می‌بخشم» + فیلم نماز باران در حرم مطهر امام‌رضا(ع) اقامه شد هجرت تاریخی حضرت معصومه(س) به قم و پیام‌های ماندگار آن برای جهان اسلام خراسان رضوی، پیشگام در بهره‌برداری از انرژی خورشیدی و طرح‌های نوین آبیاری با سرمایه وقف رشد فکری و ایجاد نشاط اجتماعی به سبک پیامبر مهربانی | بررسی جلوه‌ها و آثار مشورت در سیره پیامبر ختمی‌مرتبت(ص)
سرخط خبرها

آغاز اعتکاف رجبیه در حرم مطهر رضوی | ۱۵۰۰ معتکف، مهمان آستان حضرت رضا (ع)

  • کد خبر: ۲۰۸۲۱۰
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۰
آغاز اعتکاف رجبیه در حرم مطهر رضوی | ۱۵۰۰ معتکف، مهمان آستان حضرت رضا (ع)
در شب سیزدهم ماه رجب، همزمان با شب میلاد امیرالمومنین علی (ع)، آیین اعتکاف رجبیه حرم مطهر رضوی با حضور بیش از ۱۵۰۰ معتکف در این آستان نورانی آغاز شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، طبق روال هر سال، در سال جاری نیز برنامه‌ریزی برای برگزاری مراسم اعتکاف حرم مطهر رضوی از حدود ۲ ماه قبل با انتشار فراخوان ثبت‌نام آغاز شد.

ثبت‌نام بیش از ۷۰هزار متقاضی

با انتشار فراخوان اعتکاف رجبیه سال جاری که ۱۲ آذر ماه منتشر شد، بیش از ۷۰ هزار نفر از سراسر کشورمان و همچنین از کشور‌های همسایه در رده‌های سنس مختلف نام نویسی کردند که از بین آن‌ها ۱۵۰۰ نفر به قید قرعه برای شرکت در مراسم نورانی اعتکاف رجبیه پذیرفته شدند. این گروه، از غروب ۱۲ رجب المرجب در شبستان‌های مسجد گوهرشاد پذیرش شدند تا به مدت سه روز میهمان اعتکاف حرم باشند.

میهمانانی از ۱۸ کشور جهان

پذیرفته شدگان در اعتکاف رجبیه امسال علاوه بر ایران از ۱۸ کشور دیگر مانند کانادا، امریکا، آلمان، نیجریه، استرالیا، کویت، سوریه، بنگلادش، آفریقای جنوبی، لبنان و... هستند و در این دوره از اعتکاف ۳۰ استاد معتکف در قالب حلقه‌های معرفت، مباحث معرفتی را برای معتکفین ارائه خواهند کرد.

سهم ۸۵ درصدی جوانان

معتکفین در سه گروه سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان قرار دارند که ۸۵ درصد آن‌ها را جوانان تشکیل می‌دهند. گروه سنی نوجوان از سن تکلیف دختران و پسران، تا ۲۰ سالگی است و علاوه بر این، گروه سنی جوانان ۲۰ تا ۴۰ سال و گروه سنی میانسالان ۴۰ سال به بالا را شامل می‌شود. معتکفین در ۶ شبستان مسجد گوهرشاد معتکف خواهند شد که پسران نوجوان در شبستان میلانی، جوانان در شبستان نهاوندی و معتکفین مرد میانسال در شبستان نجف آبادی استقرار یافته‌اند. سه شبستان سبزواری، تبریزی و شبستان گرم نیز به معتکفین خواهر اختصاص دارد که نوجوانان در شبستان سبزواری، جوانان در شبستان تبریزی و میانسالان در شبستان گرم مستقر شده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->