تقسیط ۳ ساله هزینه صدور پروانه و پایان‌کار در مشهد برای اولین بار در کشور

  • کد خبر: ۲۱۱۳۸۱
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۴
تقسیط ۳ ساله هزینه صدور پروانه و پایان‌کار در مشهد برای اولین بار در کشور
متقاضیان دریافت پروانه و پایان‌کار با پرداخت نقدی ۲۰ درصد از هزینه‌ها می‌توانند مابقی بدهی خود را تا سقف سه سال به صورت اقساط پرداخت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری مشهد تصریح کرد: با تصویب شورای اسلامی شهر و برای اولین بار در کشور و در راستای حمایت از سازندگان و رونق صنعت ساخت‌وساز هزینه صدور پروانه و پایانکار از سوی شهرداری تا سقف ۳۶ ماه تقسیط می‌شود.

محمد شیخانی در ادامه افزود: در این فرصت استثنایی متقاضیان دریافت پروانه و پایانکار با پرداخت نقدی ۲۰ درصد از هزینه‌ها می‌توانند مابقی بدهی خود را تا سقف سه سال به صورت اقساط پرداخت کنند.

به گفته وی، شهروندان می‌توانند برای استفاده از این تسهیلات فوق‌العاده که صرفا تا ۲۵ اسفندماه برقرار است؛ به مناطق سیزده گانه شهرداری مراجعه و یا با شماره تلفن ۱۳۷ جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.