خبرنگاران شجاع در سنگر خبرنگاری، وظیفه مقابله با دشمن را برعهده دارند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیشکسوتان، مهمترین سرمایه اجتماعی یک جامعه هستند

  • کد خبر: ۲۱۲۶۶۳
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۲
پیشکسوتان، مهمترین سرمایه اجتماعی یک جامعه هستند
معاون فرهنگی و تبلیغات اداره عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: شکسوتان سرمایه‌های هر جامعه‌ای محسوب می‌شوند و باید به دنبال این باشیم که سرمایه اجتماعی را برای همه افراد ارتقاء دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین سید جانمراد موسوی در پنجمین همایش یاد یاران و تجلیل و تکریم بازنشستگان ارتش جمهوری اسلامی ایران که به میزبانی منطقه پدافند هوایی شمال شرق برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین راه‌های مقابله با تهاجم فرهنگی، تکریم بزرگان و پیشکسوتان است.

موسوی بازنشستگان را بزرگترین نیروی انسانی و با ارزش‌ترین دارایی و سرمایه هر سازمان عنوان کرد و گفت: تلاش خستگی ناپذیر عزیزانی که در کمال صداقت و در رستگاری، بیش از سی سال از بهترین سال‌های عمر خود را در سنگر خدمت به مردم گذراندند، اینک در اذهان جامعه باقی مانده است.

وی اظهار کرد: با عنایت ویژه مقام معظم رهبری و تدابیر فرمانده کل ارتش طی سال‌های اخیر، اقدامات مهمی در راستای بهبود وضعیت معیشت پیشکسوتان و بازنشستگان صورت گرفته است، که امیدواریم بتوانیم در این راستا خدمات خوبی به شما عزیزان ارائه دهیم.

وی افزود: تکریم بازنشستگان باید به یک فرهنگ عمومی و وظیفه ملی تبدیل شود.

معاون فرهنگی و تبلیغات اداره عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی ارتش نقش پیشکسوتان و بازنشستگان در ارتش را بسیار پررنگ و تاثیرگذار برشمرد و گفت: بازنشستگان در کمال صداقت و سخت کوشی، بهترین سال‌های عمر خود را در سنگر مقدس خدمت به کشور گذرانده و اقتدار را برای میهن عزیزمان به ارمغان آورده‌اند.

حجت الاسلام والمسلمین سید جانمراد موسوی در پایان ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای بازنشستگان ارتش خاطرنشان کرد: پیشرفت روز افزون ما مرهون تلاش‌های جهادگونه پیشکسوتان و بازنشستگان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->