واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

شهادت جوان فلسطینی در بیت لحم به دست نظامیان صهیونیست

  • کد خبر: ۲۱۴۱۶۸
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۴
شهادت جوان فلسطینی در بیت لحم به دست نظامیان صهیونیست
نظامیان رژیم صهیونیستی در جریان یورش به کرانه باختری یک جوان فلسطینی را به شهادت رساندند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت بهداشت فلسطین از شهادت نزار محمود عبدالمعطی حساسنه ۳۴ ساله بر اثر تیراندازی نظامیان اشغالگر در گذرگاه مزموریا در شهر بیت لحم در کرانه باختری خبر داد.

ساعاتی قبل نیز منابع فلسطینی از بازداشت شماری دیگر از فلسطینی‌ها در کرانه باختری خبر دادند.

این منابع بیان کردند: نظامیان اشغالگر ۱۵ فلسطینی دیگر را در کرانه باختری بازداشت کردند.

این منابع تاکید کردند که در میان بازداشت شدگان کودکان نیز هستند.

رژیم صهیونیستی همزمان با حمله به غزه اقدامات خود در کرانه باختری را نیز تشدید کرده و دست به بازداشت گسترده فلسطینی‌ها زده و به مناطق مختلف کرانه باختری و قدس اشغالی یورش برده و علاوه بر به بند کشیدن فلسطینی‌ها، محدودیت‌های شدیدی علیه آن‌ها به عمل آورده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->