جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت ایران: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان با وزیر خارجه عربستان دیدار کرد+ جزئیات (۱۵ اسفند ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۵۶۰۵
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۲
امیرعبداللهیان با وزیر خارجه عربستان دیدار کرد+ جزئیات (۱۵ اسفند ۱۴۰۲)
وزیر خارجه ایران که به عربستان سفر کرده است، با همتای سعودی خود دیدار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیر عبداللهیان که به منظور شرکت در اجلاس اضطراری وزرای خارجه کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی در خصوص فلسطین، روز سه‌شنبه به جده سفر کرده است، با «فیصل بن‌فرحان» همتای سعودی خود دیدار و گفتگو کرد.

این اجلاس به درخواست جمهوری اسلامی ایران و برخی کشور‌های اسلامی با هدف بررسی آخرین تحولات غزه و رایزنی برای اتخاذ اقدامات مؤثر به‌منظور توقف فوری حملات رژیم صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین و نسل‌کُشی در غزه برگزار می‌شود.

وزیر امور خارجه ایران علاوه بر سخنرانی در این اجلاس و تبیین دیدگاه‌ها و پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با تحولات جاری فلسطین، با برخی مقامات کشور‌ها و همتایان شرکت کننده در این نشست دیدار و گفتگو خواهد کرد.

در بدرقه امیرعبداللهیان به مقصد جده، «عبدالله سعود العنزی» سفیر عربستان سعودی و برخی اعضای سفارت این کشور در تهران نیز حضور داشتند.

امیرعبداللهیان با ابراز خرسندی از دیدار با بن‌فرحان، از قبول پیشنهاد ایران برای برگزاری این اجلاس فوق العاده و حمایت از آن و نیز میزبانی نشست ویژه فلسطین در مقر دبیرخانه سازمان تشکر کرد و اهمیت اتخاد موضع منسجم و قوی در اجلاس در حمایت از فلسطین و تلاش مؤثر برای پایان دادن به جنایت جنگی علیه فلسطینیان را مورد تاکید قرار داد. 

وزیر امور خارجه ایران با اشاره به موضع مشترک تهران و ریاض در ضرورت حمایت از فلسطین، گفت «انتطار ما آن است که در این اجلاس علاوه بر مواضع مشترک، گام‌های مؤثر برای حمایت از فلسطین و پایان نسل‌کُشی فلسطینان برداشته شود». 

او از روند همکاری‌های ۲ کشور نیز ابراز خرسندی کرد و با طرح برخی موضوعات و اولویت‌های مشترک همکاری، برای پیشبرد این روند ابراز آمادگی کرد. 

امیرعبداللهیان تقویت روابط اقتصادی و تجاری و تسهیل فعالیت‌های تجار را یک از اولویت‌های مهم دانست و گفت: «لازم است همسو با روند رو به رشد روابط سیاسی، زمینه‌های تقویت این بخش از همکاری‌های دوجانبه را تسهیل کنیم». 

فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار با اشاره به وضعیت سخت فلسطین و شرایط اسفناک انسانی در غزه، بر اهمیت اجلاس جده در مسیر تداوم تلاش‌ها برای پایان جنگ علیه فلسطین تاکید کرد.

او اهمیت تلاش‌های دسته‌جمعی کشور‌های اسلامی چه در سازمان همکاری اسلامی و چه در مجامع بین‌المللی از جمله سازمان ملل را مورد تاکید قرار داد. 

بن‌فرحان از روند روابط ۲ کشور نیز ابراز خرسندی کرد و بر اراده عربستان برای برداشتن گام‌های جدید در مسیر پیشبرد روابط تاکید کرد. 

طرفین با طرح برخی موضوعات مورد اهتمام در حوزه روابط دوجانبه، نسبت به تلاش مشترک برای تحقق برنامه‌ها و اهداف مشترک توافق کردند. 

دیپلمات‌های عالی‌رتبه ایران و عربستان همچنین سلام متقابل رؤسای ۲ کشور را ابلاغ کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->