ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مدیریت شهری مشهد پای کار کاهش آسیب‌های اجتماعی است

  • کد خبر: ۲۱۵۹۲۹
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۹
مدیریت شهری مشهد پای کار کاهش آسیب‌های اجتماعی است
شهردار مشهدمقدس گفت: الگوی «شوق زندگی» در حال تکثیر است و مدیریت شهری مشهد پای کار کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف در مراسم افتتاحیه مجتمع حمایتی‌قضایی «شوق زندگی» اظهار داشت: کاهش آسیب‌های اجتماعی رسالت مهم مجتمع شوق زندگی است؛ آسیب‌های اجتماعی هزینه‌های زیادی را تحمیل می‌کند و قطعا در شهر مشهد باید همت مضاعفی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی داشته باشیم.

وی افزود: مجموعه «شوق زندگی» با همت دستگاه قضا شکل گرفته و به بلوغ رسیده و تبدیل به الگو شده است؛ معضلات توسط دادگستری خراسان رضوی به خوبی شناسایی شده و ورود بسیار خوبی نیز به مسائل حاشیه شهر شده است.

شهردار مشهدمقدس خاطرنشان کرد: دستگاه‌های زیاد و خیّران، متولی بحث ساماندهی آسیب‌های اجتماعی هستند و باید زمینه مناسبی برای مشاوره و خدمات فکری نیز در این حوزه فراهم شود که مجتمع شوق زندگی این تغذیه فکری را انجام خواهد داد و زمینه رشد کودکان آسیب‌دیده و خانواده‌ها را فراهم می‌کند؛ الگوی شوق زندگی در حال تکثیر است و شهرداری و مدیریت شهری نیز پای کار است و در حوزه سخت‌افزار، مکمل اقدامات فکری و نرم‌افزاری دستگاه قضا در استان هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->