پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

ثبت‌نام اعتکاف ماه رمضان آغاز شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۶۰۸۱
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۵
ثبت‌نام اعتکاف ماه رمضان آغاز شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۲)
ثبت‌نام «اعتکاف» در ماه مبارک رمضان به همت خانه اندیشه‌ورزان آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز،اعتکاف خانوادگی به همراه مهدکودک، در ماه مبارک رمضان ویژه فعالان اندیشکده‌ها، اساتید حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان تحصیلات تکمیلی علوم انسانی، مدیران دولتی و بخش خصوصی، اصحاب هنر و رسانه و سایر فرهیختگان برگزار می‌شود.

زمان اعتکاف رمضانیه از سحر چهارشنبه ۸ فروردین (۱۶ رمضان) تا غروب دوشنبه ۱۳ فروردین (۲۱ رمضان) در مسجد و حوزه علمیه فخریه واقع در خیابان ناصر خسرو، کوچه مروی است.

برنامه اعتکاف در ۶ روز چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه، شنبه، یکشنبه و دوشنبه در مسجد برقرار خواهد بود و افراد می‌توانند ۳، ۴ و یا ۶ روز را انتخاب و معتکف شوند. (کمتر از سه روز اعتکاف محقق نمی‌شود و امکان ۵ روز هم وجود ندارد، چراکه روز ششم واجب می‌شود).

علاقه‌مندان توجه داشته باشند که روز دوشنبه ۱۳ فروردین ۲۱ رمضان (شهادت حضرت امیرالمومنین) و یکشنبه ۱۲ فروردین (روز جمهوری اسلامی) تعطیل رسمی است.

تشکیل حلقه‌های فکری، گفت‌وگویی و اندیشه‌ای و آموزش‌های مهارتی و فکری به کودکان توسط تیم تخصصی از برنامه‌های این مراسم است.

همچنین، ثبت‌نام در این مراسم آغاز شده و تا پایان روز دوشنبه ۲۸ اسفند مهلت ثبت‌نام وجود دارد. اما به‌دلیل محدودیت ظرفیت، اولویت با افرادی است که زودتر ثبت‌نام کنند. در این راستا علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با آیدی tahiyyat@ در پیام‌رسان بله یا با شماره ۰۹۰۲۲۸۹۴۰۹۱ (علیرضا قاسمی) ارتباط بگیرند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->