آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم تلاش مدیریت شهری، تحقق نشاط مؤمنانه برای زائران و مجاوران است ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما»| آیین افتتاحیه بزرگ‌ترین نمایش ویدئومپینگ کشور در مشهد برگزار شد+ویدئو شهردار مشهد مقدس: جشنواره رمضان، فرصتی برای ایجاد شور و نشاط اجتماعی بود پیش بینی ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران و مجاوران به مقاصد تفرجگاهی در روز طبیعت شهردار مشهد مقدس: هدف جشنواره نورنما ایجاد حال خوب برای زائران و مجاوران است تقدیر استاندار خراسان رضوی از برگزاری جشنواره نورنما در مشهد
سرخط خبرها

تخصیص ۷۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای شبکه جداسازی آب شرب در مشهد

  • کد خبر: ۲۱۶۲۳۲
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۳
تخصیص ۷۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای شبکه جداسازی آب شرب در مشهد
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: در بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری مشهد، ۷۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای شبکه جداسازی آب شرب از آب خام پیش‌بینی و تخصیص یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین حسامی در جلسه با مدیرعامل شرکت آبفای مشهد با بیان اینکه «تامین آّب» از مهمترین معضلات و مشکلات مشهد و کشور است، اظهارکرد: به لحاظ استراتژیکی و مدیریتی، موضوع آب، موضوع بسیار مهمی است و با وجود اقدامات مختلف و متنوع صورت گرفته در این حوزه، همچنان عرصه برای کار و فعالیت وجود دارد.

وی با بیان اینکه براساس آمار، میزان بارندگی‌ها نسبت به سال گذشته ۶۷ درصد کاهش داشته که نگران‌کننده است، گفت: مدیریت شهری در حوزه‌های زیرساختی و فرهنگی باید بیش از پیش پای کار بیاید؛ شورای شهر و شهرداری تاکنون براساس دغدغه‌ای که داشته، در حوزه سیاست‌گذاری و اجرا عملکرد مطلوبی داشته است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس افزود: به منظور توسعه شبکه جداسازی آب شرب از آب خام و خط انتقال، امسال ۱۲۷ میلیارد تومان تخصیص دادیم و در بودجه سال آینده شهرداری هم، ۷۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای شبکه جداسازی پیش‌بینی شده است.

حسامی از برنامه‌ریزی مدیریت شهری برای احداث ۳ تصفیه‌خانه خبرداد و تصریح کرد: ۵۵۳ میلیارد تومان برای این تصفیه‌خانه‌ها گذاشته‌ایم؛ علاوه بر این، یک ردیف اعتباری در بودجه برای خرید پساب هم تخصیص داده‌ایم.

وی با بیان اینکه میانگین مصرف آب خانگی در مشهد نسبت به کشور، پایین‌تر است، گفت: در عین‌حال، همچنان باید در مسیر فرهنگ‌سازی مصرف صحیح آب گام برداریم چراکه امکان صرفه‌جویی هست و از ظرفیت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری استفاده می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->