آیت‌الله علم‌الهدی: اساتید در رشد و ترویج نقد سازنده و گفت‌وگوی آزاد نقش مؤثر دارند | هزینه‌کردن «دین» برای حفظ انسجام، اشتباه بزرگی است تجلیل از ۳۷۷ امام‌جماعت مشهد در طرح «تکریم ائمه جماعت» تقدیر رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، از مواضع نخست‌وزیر اسپانیا درخصوص لزوم رسیدگی به جنایات در غزه اعلام نتایج آزمون سمت‌های ارتقایی حج تمتع ۱۴۰۵ تا پایان هفته جاری بیش از نیمی از متقاضیان حج تمتع ۱۴۰۵ بانوان هستند ضریح جدید حرم حضرت عبدالعظیم(ع)، طرحی از استاد فقید فرشچیان، به‌زودی رونمایی می‌شود افزایش سطح نظارت سعودی‌ها بر فعالیت مجازی زائران رونق بازار هنر جانبازان و معلولان در جشنواره «همام» | ۸۰ درصد آثار دوره گذشته به فروش رسید آغاز یک حرکت هنری مبارک در نماز جمعه تهران کتاب «مناظرات امام رضا علیه السلام، با ارباب مذاهب» روانه بازار نشر شد ثبت‌نام بیش از ۱۲۰ هزار نفر در عمره دانشگاهیان سراسر کشور مرحله مقدماتی بخش معارفی چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم برگزار می‌شود مشهد به برکت مضجع شریف امام رضا(ع) به قطب دیپلماسی و گردشگری منطقه‌ای تبدیل شده است هفتمین جشنواره موسیقی و سرود سازمان بسیج هنرمندان فراخوان داد اولویت‌های جدید حج تمتع اعلام شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) کنگره بین‌المللی علمی «عالم مجاهد شهید سیدحسن نصرالله» برگزار می‌شود + جزئیات هیئت داوران شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی «بچه‌های مسجد»معرفی شدند مرد سال فوتسال آسیا جایزه خود را به محضر امام زمان(عج) تقدیم کرد ادای نماز قضا بعد از فوت والدین بر عهده کدام فرزند است؟
سرخط خبرها

آستان قدس رضوی، ۱۵ میلیارد ریال به بیمارستان امام رضا (ع) کمک کرد

  • کد خبر: ۲۱۸۱۰
  • ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۷
آستان قدس رضوی، ۱۵ میلیارد ریال به بیمارستان امام رضا (ع) کمک کرد
آستان قدس رضوی ۱۵میلیارد ریال برای درمان بیماران مبتلا به کرونا به بیمارستان امام رضا(ع) مشهد کمک کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر مرکز توسعه و نظارت بر نذورات و موقوفات آستان قدس رضوی گفت: این آستان مقدس برای درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا ۱۵میلیارد ریال به بیمارستان امام رضا(ع) اهداء کرد و قرار است برای تجهیز و تهیه اقلام پزشکی و بهداشتی در این بیمارستان صرف شود.


علیرضا اسماعیل‌زاده با بیان این که بیمارستان امام رضا(ع) از مکان‌های بستری بیماران مبتلا به ویروس کرونا در مشهد است افزود: این کمک نقدی با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور و به‌ویژه در مشهد  و خدمت به زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) به دستور تولیت این مجموعه از محل عواید موقوفات و نذورات در اختیار ریاست بیمارستان امام رضا(ع) قرار گرفت.


وی با اشاره بر اینکه دارالشفای امام رضا(ع) و دیگر مراکز درمانی آستان قدس رضوی از محل عواید موقوفات و منابع نذوراتی مردم شکل گرفته است گفت: این مراکز در کنار نیرو‌های جهادگر درمانی خراسان رضوی در این روز‌های مبارزه با ویروس کرونا هر آنچه در توان دارند به این امر اختصاص داده‌اند تا به امید خدا هر چه زودتر با کمک مردم و جامعه پزشکی و توجه خاص امام رضا(ع) شاهد ریشه‌کنی این ویروس خطر‌ناک باشیم.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما خراسان رضوی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->