همسر آیت‌الله عبادی، امام جمعه سابق مشهد دارفانی را وداع گفت تصویب برنامه‌های رفاهی و ورزشی کارکنان شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره بازگشت مهاجران و رابطه تهران_ کابل معاون اجتماعی شهرداری مشهد: یکی از دلایل اصلی طلاق، کمبود اطلاعات زوجین درباره مهارت‌های زندگی است شهردار مشهدمقدس: کار تیمی و تعامل، عامل تسهیل فرآیند‌های مدیریتی است مسئول سازمان بسیج شهرداری مشهد: روحیه بسیجی، می‌تواند بدون هیچ‌گونه وابستگی سیاسی در خدمت آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد حاجی‌بگلو: برای کمک به مدیریت شهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم| شرایطی نیست که بر اختلاف‌نظر‌ها تمرکز کنیم قصه شهرکی ۴۵ ساله در همسایگی «نخودک» مشهد واکنش رئیس شورای عالی استان‌های کشور به اظهارات عجیب عضو شورای شهر رشت درباره درخواست ترور پزشکیان اول مرداد، زمان آغازبه‌کار مجدد نمایشگاه بین‌المللی مشهد | بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان کشور به مشهد می‌آید قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: تمدید مهلت مصوبه مشوق‌ها و پروانه‌های ساختمانی بافت آبکوه تا پایان سال ۱۴۰۴+ فیلم اختصاص ۲۳ هزار میلیارد ریال برای مقابله با تنش آبی در خراسان رضوی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید با پول مردم، هیئت سکولار تغذیه شود رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باوجود محدودیت‌ها، هیچ خدمتی را در شهر تعطیل نکردیم مناسب‌سازی ۴۵۰ بوستان در مشهد برای توانیابان | اختصاص ۱۲۳ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت‌های ویژه افراد دارای معلولیت در بوستان‌ها بعد از ۲۱ روز آلودگی، بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) حفاظت از درختان چنار خیابان کوهسنگی مشهد | کاشت ۱۰۰ اصله درخت روتبالی در این محور وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع)
سرخط خبرها

نشت گاز از شیلنگ آب در مشهد باعث انفجار یک منزل مسکونی شد + عکس

  • کد خبر: ۲۱۹۴۸۵
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۵
نشت گاز از شیلنگ آب در مشهد باعث انفجار یک منزل مسکونی شد + عکس
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد از نشت گاز از شیلنگ آب و انفجار در یک ساختمان سه طبقه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وحید باخدا گفت: انفجار در یک ساختمان سه طبقه، یخچال آشپزخانه را به بیرون از ساختمان پرتاب و یک زن جوان را راهی بیمارستان کرد.

وی ادامه داد: با اعلام خبر وقوع انفجار در منزل مسکونی در ساعت ۲۲:۵۵ دقیقه شب گذشته ۱۲ فروردین، آتش نشانان ایستگاه ۹ به محل حادثه واقع در بلوار سیدی اعزام شدند.

محمدرضا زهانی افسر نگهبان آتش نشانی مشهد نیز در ادامه با توجه به این حادثه گفت: استفاده از شیلنگ آب به جای شیلنگ گاز و همچنین بست غیراستاندارد در آشپزخانه منجر به نشت گاز و در نتیجه انفجار و حریق در این منزل مسکونی شده بود.

نشت گاز از شیلنگ آب در مشهد باعث انفجار یک منزل مسکونی شد

شدت انفجار به‌حدی بود که بخشی از دیوار‌های این منزل تخریب و یخچال به بیرون از منزل پرتاب و یک زن جوان ۳۰ ساله، از ناحیه صورت و دست و بدن دچار سوختگی شده بود.

زهانی افزود:نیرو‌های عملیاتی پس از رسیدن به محل حادثه حریق را مهارو محل را ایمن سازی کردند ومصدوم را تحویل عوامل اورژانس دادند.

افسر نگهبان آتش‌نشانی شیلنگ‌های معمولی، شیلنگ‌های آب وغیره رابرای عبور دادن جریان گاز نامناسب دانست و گفت: حتما باید برای عبور جریان گاز از شیلنگ‌های مخصوص گاز و مقاوم در برابر حرارت استفاده شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->