درباره ازدواج مجدد که ضرورتی ممکن در هر سن و موقعیتی است | نقطه سرخط نگه داشتن کارنامه و پرونده دانش‌آموز به بهانه تسویه حساب ممنوع است مدرسه مجازی تنوع مدارس بزرگسال را کم می‌کند فوت ۵ زائر ایرانی در عربستان سعودی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درمورد رشته‌های جدید بازطراحی شده در شاخه کاردانش (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا مصرف نوشابه برای بهبود اسهال و سوءهاضمه مفید است؟ افزایش کیفیت محصولات آرایشی ایرانی، راهی برای مقابله با قاچاق هشدار عربستان به زائران درباره افزایش دمای هوا حکمت‌کارت خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری شارژ شد +مبالغ نخستین عمل بیوپسی از ضایعات مغزی در مشهد انجام شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار جدی درباره عوارض مرگبار داروی «دراگون» برای افزایش وزن دانشگاه‌ها آماده اجرای طرح پزشکی خانواده هستند توله خرس گمشده حوالی پارک پردیسان است افزایش ویزیت، کاهش ویزا رکورد جدید جوجه‌آوری اردک مرمری در تالاب هورالعظیم ثبت شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | سه‌شنبه، گرم‌ترین روز هفته جاری اختلال در امتحان نهایی نهمی‌ها | رمز فایل سؤالات اشتباه بود! درخواست از تامین اجتماعی برای سرعت عمل در پرداخت حقوق رانندگان بازنشسته دعوت سازمان نوسازی مدارس از مردم برای مشارکت در مدرسه‌سازی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: ۳۰۰ هزار معلم بلاتکلیف داریم | تلاش کردیم ظلمی که در گزینش‌ها می‌شد را جبران کنیم ۹ کشتارگاه غیرمجاز در مشهد پلمب شد | هشدار جدی دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو در عید قربان ۲ سامانه برای رصد پروژه‌های مدرسه‌سازی راه‌اندازی شد ۳۱ درصد هر دام، ضایعات خطرناک | فاجعه چرخش بیماری با کشتار خانگی در عید قربان یک کشته و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی پراید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) گزارش میدانی از وضعیت مصرف انرژی در برخی ادارات مشهد | صرفه جویی نصفه‌نیمه! ۲۰ قاضی فعال در مدارس مشهد فعالیت ۱۷ ناظر ذبح شرعی در کشتارگاه‌های مشهد هم‌زمان با عید قربان ۱۴۰۴
سرخط خبرها

امسال میزان وام بازنشستگان چقدر بیشتر می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۲۰۳۸۶
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱
امسال میزان وام بازنشستگان چقدر بیشتر می‌شود؟
یک فعال صنفی بازنشستگان، گفت: مبلغ وام ضروری مستمری بگیران صندوق تامین اجتماعی بایستی در سال جدید، حداقل سه یا چهار برابر شود چرا که تامین چند قلم کالای اساسی برای زندگی، حداقل به چنین ارقامی نیاز دارد.

به گزارش شهرآرانیوز بازنشستگان کارگری خواستار افزایش مبلغ وام ضروری در سال جدید شدند.

مبلغ وام ضروری بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۱، فقط ۱۲ میلیون تومان بود، این مبلغ در سال ۱۴۰۲ به ۲۰ میلیون تومان افزایش یافت؛ رقمی که به گفته یدالله فرجی، فعال صنفی بازنشستگان کارگری، پول یک یخچال هم نیست!

او با بیان اینکه «فلسفه وجودی وام ضروری این است که با آن بتوان نیاز‌های ضروری زندگی را در مواقع لازم برآورده کرد» افزود: فرض کنید بازنشسته‌ای که زیر خط فقر درآمد دارد، بخواهد فرزندش را راهی خانه بخت کند؛ این بازنشسته که هیچ سرمایه و اندوخته‌ای ندارد و تمام سال‌های کار کردن پس‌اندازش را در صندوق تامین اجتماعی به امانت گذاشته، هیچ راهی ندارد جز اینکه از همین صندوق وام بگیرد؛ حالا سوال اینجاست که آیا نباید این وام که در مواقع ضروری به ناچار درخواست می‌شود به اندازه‌ای باشد که بازنشسته بتواند با پولِ آن دو قلم لوازم خانگی برای فرزندش تهیه کند؟!

فرجی تاکید کرد: یکی از امکانات نظام تامین اجتماعی در همه جای جهان، پرداخت رفاهیات و تسهیلات بانکی، بدون سود و به مبلغ کافی‌ست؛ اما در ایران، صندوق تامین اجتماعی هیچ نوع امکانات تفریحی و رفاهی که در اختیار بازنشستگان و مستمری‌بگیران خود نمی‌گذارد، تنها خدمتی که ارائه می‌دهد، همین وام‌های ضروری‌ست که بازنشستگان برای آن ثبت نام می‌کنند، چون چاره دیگری ندارند؛ آیا درست است که مبلغ این وام‌ها، فقط ۲۰ میلیون تومان باشد و بازنشسته نتواند با این وام، یک یخچال بخرد؟!

به گفته این فعال صنفی بازنشستگان، مبلغ وام ضروری مستمری بگیران صندوق تامین اجتماعی بایستی در سال جدید، حداقل سه یا چهار برابر شود چرا که تامین چند قلم کالای اساسی برای زندگی، حداقل به چنین ارقامی نیاز دارد.

این بازنشسته اضافه کرد: امروز اگر یکی از لوازم خانگی در منازل بازنشستگان ایراد پیدا کند و نیاز به تعمیرات داشته باشد، بازنشستگان با مستمری دریافتی نمی‌توانند هزینه این تعمیرات را بپردازند؛ در چنین شرایطی باید از مدیران سازمان تامین اجتماعی پرسید «شما چه خدماتی به بازنشستگان و مستمری‌بگیران خود ارائه می‌دهید، چقدر از این بهبود ادعایی، مستمری‌بگیران صندوق نصیب برده‌اند»؛ و باید پاسخ داد، هیچ!

منبع: فرارو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->