شهادت سومین سرباز زخمی شده در حمله صهیونیست‌ها به یزد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) نقاش دیوارنگاره «بیعت»: به کاربردن تکنیک در کنار معنا به آثار هنری ارزش می‌دهد کلاس درس زندگی سالم با کربلا روایتی از تکیه دولت، مهم‌ترین جایگاه نوحه‌سرایی تهران دوره قاجار تصاویری از مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان «محمدعلی حسن زاده سبزوار» و «مرتضی میثمی» در حرم مطهر رضوی سوگواران حسینی در مسیر تداوم راه سیدالشهداء(ع)| هم‌زمان با روز عاشورا زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی به خیابان‌های مشهد آمدند + فیلم دو نفر از فرزندان لرستان به جمع شهدای حمله رژیم صهیونیستی پیوستند تاریخچه تعزیه زنانه در ایران از عاشورا تا جنگ ۱۲ روزه | بازخوانی نقش زن در جبهه مقاومت با الهام از حضرت زینب (س) آیت الله مروی در مراسم خطبه‌خوانی شب عاشورا: دشمنان ما نمی‌فهمند کشور امام رضا (ع) و امام حسین (ع) یعنی چه + فیلم آموزش فرهنگ عاشورایی ویژه دهه نودی‌ها در حسینیه کودک هیئت جنت‌الحسین(ع) مشهد؛ ربع قرن خدمت بی‌وقفه در مسیر احیای فرهنگ عاشورا+ فیلم عزاداری مردم تهران و سایر شهرهای کشور در روز تاسوعای حسینی و حمایت از ولی امر مسلمین جهان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم نغمه‌ای از عشق و ایثار حضرت ابوالفضل (ع) | عزاداری تاسوعای حسینی در مشهد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم هیئتی ۷۰ ساله به نام دردانه امام رضا (ع)  بررسی جایگاه تاریخی روز تاسوعا در واقعه کربلا در گفت‌و‌گو با پژوهشگر علوم اسلامی جزئیات آیین خطبه‌خوانی شب عاشورا در حرم امام‌رضا(ع) ویدیو | معنای بزرگداشت عزاداری امام حسین (ع) در زمان ما از بیانات رهبر معظم انقلاب | از تبیین تا قیام گسترش طرح «هر شب جمعه مثل اربعین» از مشهد تا اروپا ماجرای عجیب حبیب‌‌بن‌مظاهر و زنده‌شدنش با ندای امام‌حسین(ع)
سرخط خبرها

اجرای طرح‌های حمایتی بنیاد کرامت رضوی برای مقابله با بیماری کرونا در کشور

  • کد خبر: ۲۲۰۸۹
  • ۰۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۴
اجرای طرح‌های حمایتی بنیاد کرامت رضوی برای مقابله با بیماری کرونا در کشور
مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی طرح‎های متنوع بهداشتی، درمانی و غذایی این بنیاد را برای مقابله با بیماری کرونا در سطح کشور تشریح کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدحسین استادآقا با اشاره به انواع خدمات بنیاد کرامت رضوی در کمک به روند درمان بیماران کرونایی کشور، گفت: توزیع غذای متبرک حضرت رضا (ع) در همه بیمارستان‌های درگیر کرونای کشور و نیز اهدای بسته‌های متبرک به کادر درمانی در طرحی با عنوان «نسیم مهر رضوی» از چند روز گذشته در استان‎های اصفهان، مرکزی، چهار محال و بختیاری و تهران آغاز شده و در پایتخت به دلیل تعدد بیمارستان‌های درگیر بیماری به مدت یک هفته ادامه دارد.

وی افزود: این طرح فردا در قم اجرا می‌شود و استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، کرمانشاه ظرف دو روز آینده در مسیر اجرای این برنامه هستند.

مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی به دیگر خدمات ارائه شده در این مدت اشاره کرد و افزود: گروه‌های جهادی که مشغول ضدعفونی و گندزدایی بیمارستان‌ها، پمپ بنزین‌ها و معابر هستند، برای تهیه ماسک و گان دچار کمبود شده بودند که نسبت به تهیه ماسک از مسیر تولیدی‌ها و استریل لوازم وارد عمل شده‌ایم.

استادآقا درخصوص نحوه ارتباط گرفتن و حمایت از گروه‌های جهادی فعال در ۱۱ استان کشور اظهار کرد: با گروه‌های جهادی استان‌های البرز، اصفهان، سمنان، قزوین، گلستان، گیلان، مازندران، مرکزی، آذربایجان شرقی، یزد و خراسان رضوی ارتباط گرفته‌ایم، آن‌ها را ارزیابی کرده و ضمن حمایت مادی، نسبت به تامین مواد و لوازم بهداشتی مورد نیاز آن‌ها اقدام کرده‌ایم.

وی موضوع تغسیل بیماران فوت شده را یکی از محور‌های مورد توجه این بنیاد معرفی و در این رابطه توضیح داد: جلسات متعددی با طلاب حوزه‌های علمیه ترتیب داده شد و گروهی ۲۰۰ نفره از طلاب خواهر و برادر حوزه علمیه تهران سازماندهی شده‌اند و طی هماهنگی‌های صورت گرفته با مسؤولان امر، کار تغسیل و امورات شرعی بیماران در گذشته را انجام دهند.
 
منبع: آستان‌نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->