سرای بازی و قصه؛ مهمانی شگفت‌انگیز شبانه برای خانواده‌های مشهدی (۹ فروردین ۱۴۰۴) نیاز ۱۳ هزار میلیارد تومانی برای تأمین واگن‌های خط یک قطار شهری مشهد (۹ فروردین ۱۴۰۴) جشنواره «بهارانه» با طعم هنر، بازی و آیین‌های فراموش‌شده ۵۰ قاب مفاخر شهری مشهد، آینه‌دار رشادت ۲۰ شهید قدس می‌شود (۹ فروردین ۱۴۰۴) تخفیف ۵۰ درصدی تور‌های مشهدگردی از روز عیدفطر آغاز جشن بزرگ عیدانه از فرداشب در میدان شهدا مشهد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | حضور چهره‌های شاخص هنری در این جشن سرویس‌دهی رایگان قطار شهری مشهد در روز عید فطر | افزایش ساعت فعالیت قطار شهری در صورت نیاز سرویس‌دهی رایگان اتوبوس‌رانی مشهد در روز عید فطر + مسیر‌ها (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سرمایه‌گذاری برای تولید، محور توسعه در مدیریت شهری ورود روزانه ۸۲ رام قطار مسافربری به مشهد (۸ فروردین ۱۴۰۴) ممنوعیت تبلیغ، عرضه و خرید کالا‌های تحت لیسانس رژیم صهیونیستی توسط شهرداری مشهد قدردانی شهردار مشهد مقدس از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی روز قدس رئیس شورای عالی استان‌ها: مدیران شهری مشهد توجهی ویژه به ارائه خدمات بهینه در حوزه حمل‌ونقل عمومی دارند مشهد در برابر بروز سیل به نقطه ایمنی کامل رسیده است | تکمیل طرح احداث خاکریز و کانال در ارتفاعات جنوبی شهر بازدید ایمنی از محل اسکان موقت زائران و سوله‌های بحران سطح شهر مشهد انجام شد (۸ فروردین ۱۴۰۴) روگذر‌های جدید خیام و فهمیده، گره‌گشای ترافیک کمربند شمالی مشهد | تسهیل تردد زائران با چاشنی توسعه شهر استاندار خراسان رضوی: شهرداری مشهد الگویی برای سایر شهرهای کشور است | مشهد پاک و پرنشاط با مشارکت مردم محقق می‌شود افتتاح مسیر نوبهار؛ هدیه نوروزی شهرداری مشهد برای شهروندان و زائران + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پیام راهپیمایی روز قدس در مشهد، ایستادگی پای کار مقاومت است شهردار مشهد مقدس: روز قدس، نماد اتحاد و همبستگی ملت ایران و همه آزادی خواهان جهان است طهوریان عسکری: مردم باید از خدمات شورا و مدیریت شهری مطلع شوند
سرخط خبرها

افزایش بیش از دوبرابری بوستان‌های سبز مشهد تا پایان سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۲۱۹۶۹
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷
افزایش بیش از دوبرابری بوستان‌های سبز مشهد تا پایان سال ۱۴۰۳
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد از توسعه بوستان‌های سبز سطح شهر به ۱۳ بوستان تا پایان سال ۱۴۰۳ خبر داد.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

مهدی یعقوبی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، حفظ و نگهداری فضای سبز با استفاده از روش‌های غیرشیمیایی و هم‌سو با محیط زیست را یکی از روش‌های نوین در مدیریت فضا‌های سبز شهری دانست و اظهار کرد: در حال حاضر شش بوستان در شهر مشهد به عنوان «بوستان سبز» معرفی شده‌اند و نظارت در هر کدام از این بوستان‌ها، برعهده یک کارشناس گیاه‌پزشک مستقر در هر کدام از مناطق است.

وی افزود: در بوستان‌های سبز، به منظور کاهش استفاده از سموم شیمیایی برای دفع آفات و بیماری‌ها، از اجرای سمپاشی‌های بی‌مورد جلوگیری شده و در مقابل، از شیوه‌های غیرشیمیایی موثر و متد‌های کنترل بیولوژیک، مکانیکی و فیزیکی استفاده می‌شود. بهره‌گیری از تله‌های نوری، تله‌های برپایه فرمون، کارت زرد و ... سازگار با محیط زیست نیز از جمله متد‌های مورد استفاده برای دفع و کنترل آفات در این بوستان‌هاست.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد در ادامه اظهار کرد: طی سالیان اخیر به همت مدیریت فضای سبز شهری، حفظ و نگهداری فضای سبز در تعدادی از بوستان‌های سطح شهر با رویکرد سبز صورت پذیرفته و با توجه به مزایای متعدد این روش از جمله کاهش قابل توجه مصرف سموم شیمیایی و مخاطرات زیست‌محیطی، حفظ سلامت شهروندان، کمک به استفاده از تکنیک‌های کم‌خطر در کنترل جمعیت آفات و عوامل بیماری‌زا و نیز حذف تدریجی روش‌های قدیمی و پر‌خطر، برنامه‌ریزی لازم برای توسعه این طرح صورت گرفته و در نظر داریم تا پایان سال ۱۴۰۳، تعداد بوستان‌های سبز را به ۱۳ بوستان افزایش دهیم.

یعقوبی خاطرنشان کرد: مشهد اولین کلانشهر کشور است که در زمینه توسعه این‌گونه بوستان‌ها اقدام کرده است و در شرایط حال حاضر و با افزایش معضلاتی نظیر آلودگی هوا و افزایش معنادار آمار مبتلایان به بیماری‌های خاص، اهمیت کاهش استفاده از سموم شیمیایی در محیط‌های شهری دوچندان شده و موجب خواهد شد تا خانواده‌ها و به ویژه افراد سال‌خورده و توان‌خواه با اطمینان بیشتری از فضا‌های سبز شهری استفاده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->