۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

اعمال نرخ جدید جریمه‌های رانندگی، پشت چراغ قرمز مراحل اداری !

  • کد خبر: ۲۲۳۰۳۱
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۲
اعمال نرخ جدید جریمه‌های رانندگی، پشت چراغ قرمز مراحل اداری !
نرخ جدید جریمه‌های رانندگی بنابر اعلام رئیس پلیس راهور فراجا قرار بود از ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ اعمال شود که با گذشت حدود یک هفته از موعد مقرر هنوز این مسئله اجرایی نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مطابق قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، میزان جریمه‌های نقدی متناسب با افزایش یا کاهش تورم هر سه سال یک بار بنا به پیشنهاد نیروی انتظامی و تأیید وزارتخانه‌های دادگستری، کشور و راه و ترابری و تصویب هیأت وزیران قابل تعدیل است که البته این مهم از حدود یک دهه گذشته مورد غفلت قرار گرفته بود.

مناسب سازی و اصلاح مبلغ جریمه تخلفات رانندگی پس از حدود ۹ سال بر اساس مصوبه جدید هیات دولت که طرح آن از سوی فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی و پلیس راهور تدوین شده بود، تصویب شد؛ اصلاحاتی که در نتیجه بازدارنده نبودن جریمه‌های فعلی و افزایش نرخ تخلفات از سوی پلیس ضروری دانسته شد.

بنابر اعلام و ابلاغ هیات دولت، تخلفات جرایم رانندگی با در نظر گرفتن ماده ۲۸ قانون رسیدگی به تخلفات پلیس افزایشی ۴ تا ۵ برابری خواهند داشت و تنها تخلفی که ۷ برابری داشته، رانندگی در مواقعی است که فرد مشروبات الکلی یا مواد مخدر مصرف کرده باشد.

با این حال، سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا دهم ۱۰ فروردین امسال در مصاحبه‌ای اعلام کرد که افزایش نرخ جرایم رانندگی از ۲۵ فروردین یعنی ۲ هفته پس از این خبر اعمال خواهد شد، اما اکنون با گذشت یک هفته از زمان مقرر، خبری از اعمال مبالغ جدید جریمه‌ها نیست.

منتظر ابلاغ هیات دولت هستیم

معاون عملیات پلیس راهور فراجا درباره تاخیر در اعمال نرخ جدید جرایم رانندگی گفت: هنوز مصوبه مورد نظر ابلاغ نشده است و برای اعمال و اجرا منتظر ابلاغ مصوبه از سوی هیات دولت هستیم.

محمدباقر سلیمی افزود: مناسب سازی و اصلاح مبلغ جریمه تخلفات رانندگی از سوی وزرا تایید شده است واکنون باید این مصوبه برای اجرا به پلیس ابلاغ شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا مانعی برای تصویب و اعمال نرخ‌های جدید وجود دارد، گفت: نه. هیچ مانعی وجود ندارد و دولت و پلیس برای ایجاد بازدارندگی از تخلفات رانندگی همسو هستند و فقط مراحل اداری آن منجر به تاخیر شده است.

معاون عملیات پلیس راهور تاکید کرد: در مرحله اجرا نیز سامانه‌های برخط پلیس در لحظه قابلیت به‌روزرسانی دارند و پس از ابلاغ به سرعت و در کمترین زمان، مبالغ جدید جایگزین خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->