انفجار کانکس در یک مرکز نظامی سپاه در تهران| یک نفر شهید و ۱۰ نفر مصدوم شدند دستگیری ۴ متهم به کلاهبرداری‌های سایبری با ۵۲ شاکی در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) میان‌وعده‌ای که ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد بیش از یک کیلوگرم طلای قاچاق در مرز تایباد خراسان رضوی کشف شد مواد ارزیابی و تاریخ آزمون جامع دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته‌بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد اجرای پروژه نوسازی روشنایی شهر مشهد نویدبخش صرفه‌جویی انرژی است
سرخط خبرها

هفدهمین مدرسه «سه‌شنبه‌های امید» در تبادکان مشهد افتتاح شد

  • کد خبر: ۲۲۳۸۸۶
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰
هفدهمین مدرسه «سه‌شنبه‌های امید» در تبادکان مشهد افتتاح شد
فرماندار مشهد گفت: افتتاح مدارس تا رفع نیاز آموزشی در شهرستان مشهد ادامه خواهد یافت

به گزارش شهرآرانیوز منطقه تبادکان شهرستان مشهد با ۱۵۱‌هزار نفر جمعیت، به‌عنوان وسیع‌ترین منطقه آموزش‌و‌پرورش کشور شناخته می‌شود. روز گذشته و در راستای اجرای طرح سه‌شنبه‌های افتتاح مدرسه که از آبان‌ماه سال گذشته آغاز شده است، هفدهمین مدرسه در این منطقه به بهره‌برداری رسید.

به‌همین‌منظور آیین افتتاح یک مدرسه خیرساز دو‌کلاسه با حضور فرماندار مشهد، رئیس آموزش و پرورش منطقه تبادکان و جمعی از مدیران روز گذشته در بخش مرکزی روستای شاهین‌قلعه شهرستان مشهد برگزار شد. در این مراسم، فرماندار مشهد با قدردانی از همت همه کسانی که در این راه تلاش می‌کنند، بیان کرد: جامعه‌ای امروز به کمک دولت آمده است که با نگاه ویژه و اعتقاد مصمم می‌تواند آینده درخشانی را برای کشور ایجاد کند و اعضای این جامعه خیران هستند.

محسن داوری با بیان اینکه افتتاح این مدرسه دو‌کلاسه می‌تواند زمینه‌ساز تحصیل دانش‌آموزان در همین روستا باشد، گفت: آموزش و پرورش، به‌ویژه در بخش تبادکان و معاونت نوسازی مدارس همه توان خود را برای اجرای طرح سه‌شنبه‌های امید گذاشته‌اند.

برکت حضور خیران در سه‌شنبه‌های افتتاح

وی ادامه داد: امروز خیران پای‌کار آمده‌اند. وقتی یک خیر پای کار می‌آید، برکتش به اندازه‌ای است که سرعت کار در مدارس خیرساز بسیار بیشتر می‌شود و هم‌اکنون ما سه‌شنبه هرهفته بدون وقفه شاهد افتتاح یک مدرسه در شهرستان مشهد هستیم.

فرماندار مشهد انسجام در مسیر را عامل موفقیت در این امر دانست و افزود: امیدوارم روزی به نقطه‌ای برسیم که در شهرستان مشهد دیگر متقاضی فضای آموزشی نداشته باشیم، بلکه توانمان را در حوزه آموزش بگذاریم. آنچه می‌تواند در مسیر ساخت و افتتاح مدارس ما را موفق کند، انسجام است.

داوری تصریح کرد: با تلاش همه در حوزه مدرسه‌سازی از آبان‌ماه هر سه‌شنبه توانستیم یک مدرسه را در شهرستان مشهد افتتاح کنیم تا در سال تحصیلی‌۱۴۰۴ با کمبود مدرسه روبه‌رو نباشیم و امروز در اکثر روستا‌های حاشیه شهر مشهد نیز مدرسه و هنرستان افتتاح شده است.

ساخت ۲۱۸ کلاس در منطقه تبادکان

در این مراسم رئیس آموزش و پرورش منطقه تبادکان نیز با بیان اینکه از ۱۰‌آبان تاکنون، هفده مدرسه در منطقه تبادکان مشهد افتتاح شده است، بیان کرد: این مدرسه دو‌کلاسه به یاد زنده یاد حاج حسین یزدی و فرزندش احمد یزدی و با اعتبار ۲‌میلیارد تومان ساخته شده است تا دانش‌آموزانی که برای تحصیل به روستا‌های اطراف می‌رفتند بتوانند در روستای خود به ادامه تحصیل بپردازند.

محمدحسین عبداللهی افزود: از آبان‌۱۴۰۱ تاکنون در این منطقه ۲۱۸ کلاس با اعتبار ۲۵۷‌میلیارد تومان افتتاح شده است.
وی ادامه داد: استخر و دو سالن ورزشی و یازده میدان چمن ورزشی نیز افتتاح شده است که در هفته آینده چهار زمین چمن مصنوعی نیز آماده افتتاح است. برای این پروژه‌ها نیز ۴۱‌میلیارد تومان هزینه اختصاص داده شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->