۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

خیران مدرسه‌ساز ۳۰ کلاس جدید در حاشیه مشهد می‌سازند

  • کد خبر: ۲۳۰۹۴۳
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۸
خیران مدرسه‌ساز ۳۰ کلاس جدید در حاشیه مشهد می‌سازند
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی گفت: به اتفاق مدیرکل نوسازی از خیران ملی دعوت شد که در جشنواره بیست‌و‌ششم که در ۳۱‌خرداد برگزار می‌شود، شرکت داشته باشند. در‌این‌زمینه نیز تفاهم‌نامه ساخت سی کلاس درس برای حاشیه شهر هم امضا و مقدمات آن انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، درراستای رسیدگی به مشکلات و رفع دغدغه‌های مردمی در بخش صنعت و عمران، بازدید از پروژه‌های عمرانی و واحد‌های تولیدی و اصناف، فرماندار مشهد روز گذشته علاوه بر افتتاح یک دبستان چهارکلاسه خیرساز در روستای دزغان‌کاملی، از دهکده سماورسازی در روستای دهرود و یک واحد تولیدی فرش ماشینی در ابتدای مسیر روستای پایین بازدید کرد.

قدردانِ حق‌شناسی مردم هستیم

در آیین افتتاح دبستان حضرت‌علی (ع) در منطقه تبادکان، فرماندار مشهد گفت: در مقابل ایثار و همت خیران، همواره باید خضوع و خشوع کنیم که مال خود را وقف می‌کنند.

محسن داوری با اشاره به حادثه شهادت رئیس‌جمهور، افزود: باید از مردم به‌دلیل اینکه یک هفته افتتاح مدرسه نداشته‌ایم، عذرخواهی کنم. در کشور اتفاقی رخ داد که همه ما را مبهوت و داغ‌دار کرد. هرچند معتقدیم که حکمت الهی بوده است، اما مرد بزرگی را از دست دادیم.
وی افزود: باید از مردم قدردانی کنیم که حق‌شناسی کردند و در آیین تشییع شهدای خدمت حماسه آفریدند و این مسئله نشان داد که نتیجه خالص‌کار‌کردن و خدمت به مردم، چنین است که انسان عاقبت‌به‌خیر می‌شود.

کلاس‌های جدید برای حاشیه مشهد

در این مراسم همچنین معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی گفت: به اتفاق مدیرکل نوسازی از خیران ملی دعوت شد که در جشنواره بیست‌و‌ششم که در ۳۱‌خرداد برگزار می‌شود، شرکت داشته باشند. در‌این‌زمینه نیز تفاهم‌نامه ساخت سی کلاس درس برای حاشیه شهر هم امضا و مقدمات آن انجام شده است.
محمدرضا خدادادی افزود: امیدوارم اطلاعات موردنیاز به‌زودی تدوین و به تهران ارسال تا تفاهم‌نامه قطعی شود. حضور مجدد خیران در مشهد برای تداوم مدرسه‌سازی حائز‌اهمیت است.

تسهیلات و مسکن کارگری، ۲ نیاز واحد‌های تولیدی

فرماندار مشهد در ادامه برنامه «سه‌شنبه‌های امید» در گفتگو با شهرآرا، درباره بازدید‌هایی که از دو واحد تولیدی انجام شد، بیان کرد: دهکده سماورسازی، مجموعه‌ای از کارگاه‌ها‌ست که به ساخت و تراش‌کاری قطعات از صفر تا صد می‌پردازند؛ این یک ظرفیت و فرصت خوب تولیدی برای مشهد است.

داوری ادامه داد: این مجموعه‌ها نابسامانی‌هایی به لحاظ فضای کاری دارند، اما برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شد تا بخشی از آنها به شهرک صنعتی منتقل شود و درراستای حمایت از تولید، مشکلات دریافت تسهیلات برای بخش دیگری از این واحد‌ها نیز رفع می‌شود.

وی با اشاره به بازدید از یک واحد تولیدی فرش ماشینی، بیان کرد: این کارخانه ۴۵۰ کارگر دارد که در سه شیفت مشغول کار هستند. دغدغه مهم آنها بیشتر درزمینه تسهیلات بانکی و تأمین مسکن برای پرسنل است.

وی ادامه داد: با یکی از بانک‌ها هماهنگی‌های لازم انجام شد که مشکل تسهیلات برطرف شود و برای پرسنل هم برنامه‌ریزی لازم را انجام دادیم که با هماهنگی بخشدار، مشکل تأمین مسکن آنها را، در روستا‌های اطراف حل کنیم. در‌این‌راستا قرار است زمین واگذار شود و با کمک کارخانه، کار ساخت و‌ساز صورت بگیرد.

در ادامه این مراسم فرماندار مشهد در ملاقات مردمی با اهالی روستای چهچهه، پایِ دغدغه‌ها، مشکلات و مسائل ساکنان این روستا نشست و پس از آن در جلسه‌ای با دهیاران درباره چالش‌ها و مسائل مطرح شده گفتگو کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->