۱۲۵ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت در محور‌های فرعی واصلی استان خراسان رضوی به احترام مردم کار کنیم نگاهی به وضعیت مجتمع های میان راهی در  خراسان رضوی | کمین مرگ در جاده‌های بی‌سرپناه آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی
سرخط خبرها

کرونا، حداقل برای یک سوم جمعیت حاشیه مشهد شرایط سخت ایجاد کرده است

  • کد خبر: ۲۲۶۲۴
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۴
کرونا، حداقل برای یک سوم جمعیت حاشیه مشهد شرایط سخت ایجاد کرده است
از رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها تقاضا دارم که به ترویج کمپین "چراغی برافروز" کمک کنند تا مشارکت حداکثری مردم را داشته باشیم.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد رضا حیدری  با اشاره به اینکه کرونا، حداقل برای یک سوم جمعیت مشهد که در مناطق حاشیه ساکن هستند، شرایط سختی را ایجاد کرده است، گفت: از رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها تقاضا دارم که به ترویج کمپین "چراغی برافروز" کمک کنند تا مشارکت حداکثری مردم را داشته باشیم.
 
وی اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌هایی که همیشه در فضای شهر مشهد داشتیم که به برکت وجود امام رضا (ع) و باور و اعتقاد مردم بوده، همیاری و کمک در شرایط بحران است که این را در دوره‌های مختلف در مشهد تجربه کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر کرونا، حداقل برای یک سوم جمعیت مشهد که در مناطق حاشیه ساکن هستند، شرایط سختی را ایجاد کرده است، عنوان کرد: مشاغل بسیار زیادی را داریم که درآمد‌های آن‌ها به فعالیت‌های روزانه بستگی دارد، بنابراین خانواده‌ها تحت فشار هستند. دولت تدابیری را پیش‌بینی کرده، اما تا زمانی که دولت تصمیمات خود را اجرایی کند، زمان می‌برد. ما در شرایط کنونی با بحران‌ها و نگرانی‌های جدی در مناطق حاشیه روبه‌رو هستیم که با همت مردم و مشارکت آن‌ها هر چند اندک می‌توانیم کمک‌هایی داشته باشیم.

حیدری افزود: کمپینی تحت عنوان "چراغی بر افروز" با همت شورای شهر، شهرداری و مجموعه میزبانان خورشید که مجموعه خوشنامی در شهر مشهد است، راه‌اندازی شده که در این کمپین کمک‌های مردم جمع‎‌آوری می‌شود. ما مصوبه‌ای در شورای شهر داریم که اگر در پروژه‌هایی، مشارکتی از سوی مردم صورت گیرد، شهرداری معادل آنچه مردم و خیرین مشارکت کرده‌اند، مشارکت کند؛ بنابراین اگر در این پویش چند میلیارد تومان جمع شود، شهرداری نیز معادل آن یعنی چند میلیارد تومان مشارکت خواهد کرد.

رئیس شورای شهر مشهد بیان کرد: امیدواریم با این کار و با شناسایی جمعیت‌های هدفی که در مناطق کم‌برخودار داریم، از جمله زنان سرپرست خانوار، افراد از کارافتاده، کارگران روزمزد ساختمانی، خانواده‌های زندانیان و مجموعه‌های مختلف با بانک اطلاعاتی که در حال کامل شدن است، بتوانیم با وجود منابع و امکاناتی که فراهم می‌شود، حداقل نیاز کوتاه‌مدت این اقشار را فراهم کنیم.

وی ادامه داد: از رسانه‌های محترم و خبرگزاری‌ها تقاضا دارم که به ترویج این کمپین کمک کنند تا مشارکت حداکثری مردم را داشته باشیم. مطمئن باشید این همراهی و همدلی برای آینده شهر آثار و برکات بسیار زیادی دارد و این محبت و صمیمیت میزان خشونت در شهر را کاهش و میزان امنیت را افزایش می‌دهد.

حیدری اضافه کرد: اگر ما چنین اقدامات ترمیمی‌ای انجام ندهیم، مطمئن باشید شرایط فشار و سختی می‌تواند حتی برای شهروندانی که احساس می‌کنند در خانه‌‎های خود امنیت دارند، ایجاد ناامنی کند؛ بنابراین بهتر است ما خودمان در این جهت پیش‌قدم باشیم تا هم از ثواب اخروی و اجر معنوی برخوردار شویم و هم شهر را از این نظر تضمین کنیم که مناطق کم‌برخوردار و مردم احساس کنند به فکر آن‌ها و در کنارشان هستیم.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->