رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد: تحولات زیادی در دوره اخیر شورا در حوزه بانوان رخ داده است | به دنبال نگاه زنانه و مادرانه برای بانوان بودیم دبیرکل انجمن کلان‌شهر‌های جهان: مشهد به‌زودی از یک شهر مشهور، به بازیگر بین‌المللی تبدیل خواهد شد نگاه سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد به عملکرد شورای ششم | این دوره، فعال‌ترین شورای شهر مشهد است مرور کارنامه شورای ششم از زبان رئیس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد | این شورا دستاورد‌های بزرگی داشته است پیشنهاد شهردار مشهد مقدس به دبیرکل انجمن کلانشهر‌های جهان برای تشکیل کمیته خلاقیت و نوآوری در متروپلیس هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت‌ها و چالش‌های مدیریت شهر مشهد از نگاه رئیس شورای اسلامی شهر مشهد | فراوانی طرح‌های دوفوریتی، چالش بزرگ شورای ششم بود ناصحی: مهم‌ترین وظیفه شورای شهر، انتخاب شهردار و نظارت بر عملکرد شهرداری است پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی اعلام آمادگی شهرداری مشهد برای کمک به هموطنان حادثه‌دیده در انفجار اسکله شهید رجایی رفع اختلال ۱۰دقیقه‌ای در سرویس‌دهی خط یک مترو مشهد رئیس شورای شهر مشهد: هزینه ساخت هر کیلومتر قطارشهری معادل با چهار پل چهارسطحی است | روند خدمت به مردم را متوقف نمی‌کنیم + فیلم موزه زنده میدان عدالت مشهد لیست کامل بوستان‌های بانوان دارای اتاق مادروکودک مشهد + جزئیات مشهد، قطب دیپلماسی شهری در میان کلانشهرهای ایران قلندرشریف: خط ۳ مترو مشهد مهم‌ترین بخش ریلی شهری کشور است | مشهد در حوزه قطارشهری خودکفا شده است  تشکیل ۴ کمیته ذیل کارگروه «سرمایه‌گذاری برای تولید» در شورای اسلامی شهر مشهد خراسان رضوی و مشهد، رتبه نخست کاهش تلفات حوادث رانندگی درون‌شهری طی سال ۱۴۰۳ معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: کاهش ۱۴ درصدی تلفات حوادث ترافیکی در مشهد در سال ۱۴۰۳ ۸۸ درصد متوفیان تصادفات مشهد در سال ۱۴۰۳ عابران و موتورسیکلت‌سواران بودند
سرخط خبرها

برش ۸۲۴ اسکلت ساخت‌وساز غیرمجاز در سال ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۲۲۶۲۷۲
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۸
برش ۸۲۴ اسکلت ساخت‌وساز غیرمجاز در سال ۱۴۰۲
مدیر اداره‌کل نظارت بر ساخت‌وساز‌ها و کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد گفت: با مساعدت‌های ویژه مقام قضایی در سال ۱۴۰۲ تعداد ۸۲۴ فقره برش اسکلت اجرا شده که به صرفه‌جویی از هزینه‌های مربوط منجر شده است.
علیرضا ظهیری
خبرنگار علیرضا ظهیری

به گزارش شهرآرانیوز، اجرای احکام کمیسیون ماده ۱۰۰ درباره تخریب بنا‌های غیرمجاز هر چند اقدامی قانونی است، اما علاوه بر هزینه‌بر بودن این‌گونه اقدامات، تبعات اجتماعی خاص خود را به همراه دارد، از همین‌رو شهرداری مشهد با رصد بموقع در موضوع پیشگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز و کاهش هزینه‌ها و تبعات این اقدام نسبت به برش اسکلت کار‌های لازم را انجام می‌دهد.

در همین‌باره مدیر اداره‌کل نظارت بر ساخت‌وساز‌ها و کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد گفت: در راستای جلوگیری مؤثر از تخلفات ساختمانی و صرفه‌جویی مالی و نیروی انسانی ناشی از اقدامات اداره کل نظارت بر ساخت‌وساز‌ها و هزینه‌های فزاینده و غیرمستقیم اجرای آرای کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری‌ها، اقدامات و تدابیر مهمی در دستورکار قرار می‌گیرد.

علی زینت‌بخش به شهرآرا گفت که این اقدامات شامل حضور کارکنان کادر اداره نظارت بر ساخت‌وساز‌های مناطق، نیروی انتظامی، نماینده شرکت‌های خدمات‌رسان، اورژانس و آتش‌نشانی است که تدابیر مهمی اتخاذ شده است.

برخورد قاطع در ابتدای بروز تخلف

وی افزود: زمان‌بر بودن دستیابی به هزینه‌های اجرای رأی کمیسیون که توسط شهرداری انجام می‌شود و پیگیری نکردن مالکان در پرداخت هزینه‌ها و همچنین جلوگیری از تبعات اجتماعی در زمان اجرای آرای کمیسیون ماده ۱۰۰، یکی از دلایل برخورد در ابتدای بروز تخلف است. وی تصریح کرد: برخورد قانونی این اداره کل در ابتدای مشاهده تخلفات ساختمانی با طی کردن مراحل قانونی انجام و به برش اسکلت غیرمجاز اقدام می‌شود. 

زینت‌بخش ادامه داد: برش اسکلت در ابتدای رصد و ثبت تخلف توسط همکاران ما به جلوگیری از تخلف در ابتدای شکل‌گیری و کاهش تشریفات اداری مرتبط با تشکیل و بررسی پرونده توسط کارشناسان کمیسیون ماده ۱۰۰ و در نهایت حذف ابلاغ‌های ارسالی اداره پست (آرای بدوی و تجدیدنظر) منجر شده است. با مساعدت‌های ویژه مقام قضایی در سال ۱۴۰۲ تعداد ۸۲۴ فقره برش اسکلت اجرا شده که به صرفه‌جویی از هزینه‌های مربوط منجر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->