پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

نشست هم‌اندیشی کمیته علمداران شورای هیئات مذهبی مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۲۲۶۶۰۲
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۵
نشست هم‌اندیشی کمیته علمداران شورای هیئات مذهبی مشهد برگزار شد
نشست هم‌اندیشی کمیته علمداران شورای هیئات مذهبی مشهد با حضور جمعی از علمداران و مسئولان هیئات مذهبی مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، جمعی از علمداران و مسئولان هیئات مذهبی مشهد، امشب (۱۸ اردیبهشت‌ماه) گرد هم آمدند تا برای ایجاد اتحاد و انسجام در برنامه‌های مذهبی مشهد، هم‌اندیشی کنند.

در این نشست که به میزبانی شورای هیئات مذهبی مشهد برگزار شد، مسائل مختلف مبتلابه علمداران هیئات در مراسم مختلف، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و حاضران، پیشنهادات خود را ارائه کردند.

توجه به این که علمداران زینت و آبروی هیئات مذهبی خستند، نقش علمداران در توجه هر چه بیشتر مردم به مناسبت‌های مذهبی و معارف اهلبیت (ع)، توجه به آراستگی در ظاهر و رفتار علمداران، روش‌های ایجاد هم افزایی در فعالیت‌های هیئات، ایجاد نظم و انضباط در مراسم مذهبی، هم افزایی با دستگاه‌های ذیربط در برگزاری مراسم مذهبی و ... از جمله مواردی بود که در این جلسه پیرامون آن بحث و تبادل نظر شد.

در حاشیه برگزاری این نشست، «محمدرضا صفایی» رئیس شورای هیئات مذهبی مشهد نیز در گفت و گو با شهرآرانیوز، برگزاری اینگونه جلسات هماهنگی و هم افزایی میان هیئات مذهبی را ضروری دانست و بر برگزاری اینگونه جلسات در ایام سال و مناسبت‌های مختلف، تاکید کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->