افزایش نرخ سرویس مدارس مشهد در حد میانگین نرخ تورم است | امسال در زمینه تأمین خودرو چالشی نخواهیم داشت + فیلم درخشش خراسان رضوی در جشنواره تعاونی‌های برتر کشور مشهدالرضا؛ غرق شادی و سرور میلاد رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) بهره‌گیری از پساب در آبیاری فضای سبز مشهد با مشارکت بخش خصوصی توسعه زیرساخت‌های اقامتی مشهد طی افتتاحیه‌های هفته دولت شهروند خبرنگار | چالش‌های پارک حاشیه‌ای در خیابان فرهاد مشهد+ پاسخ کیفیت هوای مشهد همچنان در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: قرارگاه ساماندهی ساخت‌وساز شهری تشکیل شود تخریب دامنه شمالی و نوک قله اژدرکوه | جاده شمالی تیر آخر را به قلب اژدها زد! کارگر پاکدست فرودگاه مشهد کیف پول یک میلیاردی را به صاحبش بازگرداند +عکس گره کوهستان پارک شادی کورتر شد | با وجود آمادگی مدیریت شهری مشهد زمین پارک به سازمان دیگری واگذار شد شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد در کشور، رتبه‌ اول و در غرب آسیا، رتبه‌ سوم هوشمندسازی را دارد «کینیاز دابیژا»، سرکنسول روسیه تزاری در مشهد متهم ردیف‌اول واقعه به توپ‌بستن حرم رضوی اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان شهریورماه پاسخ گویی تلفنی مدیرعامل تاکسی‌رانی مشهد | چند کورس پاسخگویی برای سرویس مدارس گذر از بحران آبی با هم‌افزایی شهرداری مشهد و شرکت آب و فاضلاب علت اختلال در خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشارکت شهروندان، زمینه‌ساز توسعه شهر انتخاب «رئیس» و «نایب‌رئیس» کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد برای سال پنجم
سرخط خبرها

مراسم بزرگداشت روز فردوسی فردا در مشهد برگزار می‌شود(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۲۷۷۷۲
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۴
مراسم بزرگداشت روز فردوسی فردا در مشهد برگزار می‌شود(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)
معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد از برگزاری مراسم بزرگداشت روز فردوسی در روز سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ماه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجلیل بامشکی، معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: همه ما مدیون حکیم ابوالقاسم فردوسی هستیم و بزرگداشت و گرامیداشت حکیم توس، رسالتی بر دوش ما است.

وی افزود: با تکیه بر همین اهمیت، امسال سومین دوره مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، با همکاری دستگاه‌های فرهنگی کشور، استان و شهر، با محوریت شهرداری مشهد از فردا در محل آرامگاه فردوسی برگزار می‌شود.

معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: دهه ادب و حماسه ایران اسلامی، از فردا ۲۵ اردیبهشت‌ماه شروع و تا سوم خردادماه، در قالب برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری در ۳ سطح کشوری، شهری و همچنین در محل آرامگاه برگزار خواهد شد.

بامشکی گفت: همچنین فردا همزمان با روز گرامیداشت مقام این حکیم بزرگ مراسم ویژه‌ای همراه با برنامه‌های متنوع و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سعد خان رئیس مؤسسه فرهنگی اکو و مدیران کشوری، استانی و شهری با همراهی مردم در آرامگاه فردوسی برگزار خواهد شد.

وی افزود: مراسم روز بزرگداشت فردوسی از ساعت ١۶ با حضور مقامات ملی و بین المللی آغاز خواهد شد؛ بعد از نماز مغرب و عشا نیز هرشب جشن‌های شبانه مرتبط با این دهه را خواهیم داشت و اجرای تئاتر گروه عصر شبرنگ نیز در این مکان برگزار می‌شود.

معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: پویش بچه مرشد نیز با همکاری شبکه کودک برگزار می‌شود و کودکان می‌توانند نقالی خود را به این شبکه ارسال کنند؛ این پویش در راستای ترویج داستان‌های شاهنامه با رویکرد حماسی و ملی بوده و کتاب‌های مرتبط با حوزه شاهنامه در رده سنی کودکان معرفی خواهد شد.

وی افزود: همایش علمی حکیم توس با مشارکت سه نهاد برگزار و مقالات برتر این همایش معرفی خواهد شد؛ همچنین تور‌های بازدید از منطقه تاریخی توس و آرامگاه فردوسی پیش بینی شده تا مردم با این منطقه آشنایی بیشتری داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->