۵۲ زائر ایرانی در عربستان بستری شدند (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) اعمال مخصوص شب و روز عرفه پنج شب با امام(ره) | واکاوی ابعاد مغفول‌مانده یک رهبر تاریخ‌ساز در برنامه «رواق امام» ازدحام زائران کربلا در مرز مهران در آستانه روز عرفه + فیلم ۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد تولیت آستان قدس رضوی: ۳۶ سال زعامت رهبر معظم انقلاب، استمرار راه امام خمینی (ره) است انتشار برای اولین بار | دست نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره امام خمینی (ره) + عکس مردی که به وعده‌اش عمل کرد | روایت رئیس جمهور ونزوئلا از دیدار با شهید سلیمانی + عکس نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد| تمدن غرب در اختیار یهود+ فیلم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار حرم امام‌رضا(ع)، میزبان نمایشگاه «از نهضت تا رحلت» به‌مناسبت سالگرد ارتحال امام(ره) اعلام جزئیات اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع)، جمعه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مراسم دعای پرفیض عرفه ویژه ناشنوایان و کم‌شنوایان در حرم امام‌رضا(ع)، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ارتباط با خانواده شهدا، قدرت مضاعفِ همه حرکت‌های نظام است تشریح ابعاد حج از دیدگاه امام خمینی(ره) از گستراندن سفره‌های اطعام غدیر در مساجد مشهد تا نهج‌البلاغه‌خوانی در دهه ولایت ۱۴۰۴ آیین تکریم خانواده شهدای کانون مساجد کشور با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) در سوگِ آفتاب آغاز پویش جمع‌آوری تجهیزات پزشکی و دارو برای زائران اربعین ۱۴۰۴ توصیه‌های بهداشتی و ایمنی به زائران در آستانه عزیمت به مشاعر مقدسه
سرخط خبرها

آزادسازی ۱۶۰۰ زندانی جرایم غیرعمد با نذر امام رضا(ع) | اجرای عملیات عمرانی در ۳۰۸ روستا + فیلم

  • کد خبر: ۲۲۸۱۸۴
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۷
آزادسازی ۱۶۰۰ زندانی جرایم غیرعمد با نذر امام رضا(ع) | اجرای عملیات عمرانی در ۳۰۸ روستا + فیلم
مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی گفت: طی دو سال گذشته برنامه‌ای تحت عنوان «نذر امام علیه السلام» به صورت مستمر راه اندازی شده است که تا کنون ۱۶۰۰ نفر از مردان و زنان زندانی جرائم غیرعمد مالی آزاد شدند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

محمدحسین استادآقا در گفتگو با شهرآرانیوز، امروز در حاشیه آیین آغاز و بهره برداری از ۱۵ پروژه خدمات رسان آستان قدس رضوی که در روستای هندل آباد برگزار شد، اظهار کرد: امروز همزمان ۱۵ پروژه در ۱۴ استان و ۳۰۸ روستا با محوریت روستای هندل آباد که در ۳۰ کیلومتری مشهد مقدس قرار دارد با دستور تولیت آستان قدس رضوی یا به بهره برداری می‌رسد یا عملیات اجرایی آن شروع می‌شود. 

استادآقا با بیان این مطلب که تعداد عملیات‌های عمرانی و پروژه‌های خدماتی در روستا‌ها به ۳۰۸ روستا در سطح کشور می‌رسد، تشریح کرد: ۵۰۰ چاهک کشاورزی در ۵۰ روستای سیستان و بلوچستان که حدود ۱۶۰۰ هکتار زمین کشاورزی را زیر کشت می‌برد، ۲۵۰ مخزن ۵۰۰۰ لیتری آب شرب در ۲۵۰ روستا احداث شده است که امروز آبگیری‌شان شروع می‌شود و در ۸ روستای خراسان رضوی امروز عملیات عمرانی‌شان در حوزه آسفالت معابر، لوله کشی آب کشاورزی و ... شروع می‌شود یا به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به ۴ عملیات عمرانی و خدماتی که در روستای هندل آباد افتتاح شد، ادامه داد: امروز در روستای هندل آباد ۴ پروژه عمرانی و خدمات رسان به بهره‌برداری رسید، در روستای حسین آباد جنگل، لوله کشی آب کشاورزی به بهره‌برداری رسیده و آسفالت معابرش امروز شروع می‌شود. در روستای امرغان، کمایستان، برزش آباد و روستای کچولی سرخس هم امروز عملیات اجرایی پروژه‌ها آغاز می‌شود. در مجموع عملیات عمرانی روستایی‌مان ۸ روستا در خراسان رضوی است. 

مدیرعامل بنیاد برکت بیان کرد: برنامه‌ای نیز به عنوان "نذر امام علیه السلام" به صورت مستمر با هدف آزادسازی مردان و زنان زندانی جرائم غیرعمد مالی از سوی آستان قدس رضوی طراحی شده است. 

استادآقا عنوان کرد: تاکنون حدود ۱۶۰۰ نفر طی دو سال گذشته آزاد شدند و به آغوش خانواده‌هایشان بازگشتند. امروز نیز به صورت همزمان ۱۴۰ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در ۱۰ استان با پرونده‌ای به ارزش ۶۵ میلیارد تومان با دستور تولیت معزز آستان قدس رضوی آزاد خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌ی مستمری نیز با عنوان "هدیه امام" جهت اهدای جهیزیه نیز در دستور کار بنیاد کرامت رضوی قرار گرفته است و امروز در مرحله‌ی اول سال ۱۴۰۳، ۱۱۵ سری جهیزیه به نوعروسان اهدا می‌شود. 

وی افزود: برنامه‌های متعدد دیگری نیز در راستای خدمت رسانی به مردم داریم که تا دهه‌ی ولایت به تدریج به بهره‌برداری خواهد رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->