به گزارش شهرآرانیوز، حسن امیریان افزود: ابتدا باید به خودمان ثابت گردد که این افراد فعالیتهای زیرزمینی و غذای بیرونبر دارند و سپس نامه به اماکن داده شود و با حکم دادستانی این مراکز پلمب شوند.
وی متذکر شد: رستورانهای زیرزمینی که در منازل مشغول به فعالیت هستند را نمیتوان مثل اماکن پلمب کرد و باید پس از طی مراحل قانونی به منازل افراد ورود پیدا کرد.
رئیس اتحادیه رستوران داران مشهد خاطرنشان کرد: تعدادی از افراد هم از طریق راهاندازی کسب و کارهای خانگی در منازل پخت و پز انجام میدهند و پس از آگهی و تبلیغات شروع به فعالیت میکنند که نیاز است پروانه کسب خانگی بگیرند.این افراد باید در کافینت ثبتنام انجام دهند و پروانه کسب خانگی بگیرند تا مشخص شود فعالیتشان غیرمجاز نیست.
منبع: اخبار مشهد