دستگیری شرور بدنام بولوار بهمن مشهد در نیمه شب گم شدن سارق در صحنه سرقت حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی علیه یک خودرو در لبنان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت هشدار درباره فروش دارو‌های کودکان در فروشگاه‌های سیسمونی روند افزایشی شیوع بیماری‌های تنفسی | اُمیکرون دوباره اوج گرفت (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک میلیون نفر در خراسان رضوی، مبتلا به فشار خون هستند | گزارش شهرآرانیوز از «قاتل خاموش» و راهکار‌های پیشگیری و درمان آن پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش دما در برخی استان‌ها از امروز آیا احکام حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صادر می‌شود؟ معمای گم‌شدن ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر، راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اجرای سراسری واکسیناسیون «پنوموکوک» و «روتاویروس» تا پایان مرداد

  • کد خبر: ۲۳۳۲۴۹
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۴
اجرای سراسری واکسیناسیون «پنوموکوک» و «روتاویروس» تا پایان مرداد
معاون بهداشت وزارت بهداشت از اجرای سراسری واکسیناسیون واکسن‌های «پنوموکوک» و «روتاویرس» تا پایان مرداد ماه خبر داد. 

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حسین فرشیدی درباره روند واکسیناسیون کودکان با دو واکسن «پنوموکوک» و «روتاویرس» اظهار کرد: روند واکسیناسیون به خوبی پیش می‌رود و مشکلی در این مسیر وجود ندارد.

وی درباره عوارض احتمالی ناشی از تزریق واکسن‌های روتاویروس و پنوموکوک گفت: مردم در ارتباط با این واکسن‌ها هیچ نگرانی نداشته باشند؛ به طور معمول، هنگامی که روند واکسیناسیون را آغاز می‌کنیم نسبت به عارضه‌های واکسن نگرانی‌هایی ممکن است وجود داشته باشد، اما خوشبختانه، مشاهدات و بررسی‌ها بیانگر این است که واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس هیچ عارضه‌ای نداشته‌اند. 

فرشیدی با اشاره به اجرای این واکسیناسیون در جنوب کشور، درباره برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای تزریق واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس خاطرنشان کرد: به طور قطع، تمام کشور تحت پوشش واکسیناسیون با واکسن‌های روتاویروس و پنوموکوک قرار می‌گیرند. 

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره زمان اجرای واکسیناسیون سراسری واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، تمام کشور تا پایان مرداد ماه تحت پوشش این واکسن‌ها قرار می‌گیرند.

به اذعان مسوولان وزارت بهداشت، واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی و همچنین واکسن پنوموکوک در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود. واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان به علت بیماری‌های ذات‌الریه جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->