پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

اهدای مدال طلای امیر یاری، کشتی‌گیر قهرمان آسیا به موزه آستان قدس‌رضوی

  • کد خبر: ۲۳۳۵۵۴
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸
اهدای مدال طلای امیر یاری، کشتی‌گیر قهرمان آسیا به موزه آستان قدس‌رضوی
در آستانه فرارسیدن عید سعید قربان، مدال طلای کشتی آزاد جوانان قهرمان آسیا به موزه حرم مطهر رضوی اهدا شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، امیر یاری دارنده مدال طلای کشتی آزاد جوانان قهرمان آسیا صبح امروز، ۲۴ خرداد ۱۴۰۳، طی مراسمی که در مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، مدال طلای خود را که در مسابقات جهانی آسیایی کسب کرده بود، به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد.

مدیر ارتباطات و اطلاع رسانی آستان قدس رضوی در ابتدای این مراسم گفت: قهرمانان و پهلوانان با اهدا مدال‌های خود به بارگاه نورانی ثامن‌الحجج (ع)، افتخاراتشان را ماندگارتر می‌کنند و نخستین اهدای مدال به موزه حرم مطهر رضوی در سال ۱۳۹۲ انجام شد که توسط جهان پهلوان تختی صورت گرفت.

امیر خالقی خاطر نشان کرد: مدال‌ها در موزه آستان قدس‌رضوی به یادگار می‌ماند و سال‌های سال به نمایش گذاشته می‌شود تا انگیزه‌ای برای سایر مدال‌آوران شود و افتخارات خود را برای همیشه در موزه آستان قدس‌رضوی ماندگار کنند.

وی ادامه داد: اهدای مدال به بارگاه ملکوتی امام‌رضا‌(ع) طی سال‌های اخیر رشد وسرعت بالایی پیدا کرده و ورزشکاران و نخبگان با توجه به عشق و ارادت ویژه‌شان به امام رضا (ع)، مدال‌های ارزشمند خود را که حاصل سال‌ها تلاش است، تقدیم امام رئوف می‌کنند و این همت والای شما عزیزان باعث شکل‌گیری گنجینه‌ای ارزشمند از مدال‌های ورزشی، علمی و فرهنگی در موزه حرم مطهر شده است.

قهرمانی‌ام را عنایت خاصه حضرت می‌دانم

امیر یاری، کشتی‌گیر جوان کشورمان در ادامه این مراسم نیز ضمن تقدیر و تشکر از همه مسئولان آستان قدس‌رضوی ابراز کرد: از کودکی به ورزش کشتی علاقه داشتم و آرزو می‌کردم که قهرمان شوم.

وی با بیان اینکه این قهرمانی‌ام را از عنایت و الطاف خاص حضرت می‌دانم، ادامه داد: یک سری حس‌ها را نمی‌شود به زبان آورد، زیرا دلی است و باید درک کرد. 

قهرمان کشتی آزاد جوانان آسیا تاکید کرد: همواره در زندگی و به ویژه مسابقات ورزشی، نام ائمه اطهار (ع) بر زبانم جاری است، به ویژه مددخواستن با ذکر نام امام رضا (ع).

 یاری خاطرنشان کرد: از این که امروز این توفیق نصیبم شد تا در این مکان مقدس حضور یافته و مدالم، در کنار مدال‌های رنگین قهرمانان کشورم در حرم قرار گیرد، بسیار خوشحال هستم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->