برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

«ادی مورفی» برای چهارمین بار پلیس بورلی هیلز شد

  • کد خبر: ۲۳۴۷۴۰
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۴
«ادی مورفی» برای چهارمین بار پلیس بورلی هیلز شد
ادی مورفی درباره بازی در «پلیس بورلی هیلز: اکسل اف» در ۶۳ سالگی گفت که ترجیح می‌دهد هیچ نوع بدلکاری انجام ندهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ادی مورفی بار دیگر در نقش کارآگاه اکسل فولی با قسمت چهارم این مجموعه فیلم‌ها که ۳ جولای از نتفلیکس پخش می‌شود، بازمی‌گردد.

وی اقرار کرد چهار دهه پس از فیلم اصلی که سال ۱۹۸۴ اکران شد، بازگشت به نقش این پلیس مشهور بورلی هیلز، از نظر فیزیکی به این راحتی‌ها نبود.

این بازیگر درباره تکرار نقش این شخصیت در فیلم جدید «پلیس بورلی هیلز: اکسل اف» گفت: احساس پیری کردم. من در ۲۱ سالگی در بورلی هیلز کار کردم و اکنون ۶۳ سال دارم.

وی در ادامه گفت: حالا ترجیح می‌دهم هیچ بدلکاری انجام ندهم. داشتیم سکانسی را فیلمبرداری می‌کردیم و کارگردان گفت «می‌خواهم از این جا بیرون بیایی و از آن پله‌ها پایین بروی» بعد از اینکه فیلمبرداری کردیم، گفت «می‌توانی با حس فوریت بیشتری پایین بیایی؟ سریع تر؟» و من گفتم: نه!

در چهارمین فیلم از این مجموعه، مورفی پس از تهدید جان دخترش به بورلی هیلز باز می‌گردد و با همکار جدیدش کارآگاه بابی ابوت با بازی جوزف گوردون-لویت و دوستان قدیمی جان تاگارت (جان اشتون) و بیلی رزوود (جاج راینهولد) برای کشف یک توطئه همراه می‌شود.

وی همچنین گفت: حرف من این بود که هیچ کار سختی نمی‌کنم. با من تماس نگیرید، مگر این که همان نقش‌هایی را که به مورگان فریمن می‌دهید، برای من داشته باشید.

این بازیگر نخستین بار سال ۱۹۸۴ در فیلم «پلیس بورلی هیلز» در نقش اکسل فولی ظاهر شد و در آن فیلم شخصیت وی به کالیفرنیا سفر کرد تا ماجرای قتل دوست دوران کودکی خود مایکی تاندینو با بازی جیمز روسو را حل کند. موفقیت آن فیلم موجب شد تا در سال‌های ۱۹۸۷ و ۱۹۹۴ دنباله‌های آن ساخته شود.

مورفی با یادآوری این که «پلیس بورلی هیلز» اولین فیلمی بود که در آن نقش اول را ایفا کرد افزود: هنوز اگر به خارج از کشور سفر کنم، من را اکسل فولی صدا می‌کنند. اکسل یک انسان است. یک ابرقهرمان یا پلیس فوق‌العاده نیست و می‌تواند هر کسی باشد که در این جایگاه قرار می‌گیرد، فکر می‌کنم به همین دلیل است که مردم دوستش دارند و البته مهم‌تر از همه این که او بامزه است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->