۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

گردشگری سلامت ایران در یک سال گذشته به اندازه ۲۰ سال پیشرفت کرد

  • کد خبر: ۲۳۷۰۲۷
  • ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۹
گردشگری سلامت ایران در یک سال گذشته به اندازه ۲۰ سال پیشرفت کرد
رئیس انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت خراسان رضوی گفت: در مدت ١١ ماهه گذشته، معادل اقدامات ٢٠ سال اخیر در صنعت گردشگری سلامت اتفاقات مثبتی افتاد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

حسین نیکونام در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص وضعیت گردشگری سلامت ایران در دوره‌های مختلف سیاسی اظهار کرد: در کمتر از ٢٠ سال گذشته و حضور در صنعت گردشگری سلامت شاهد بسیاری از ناملایمات‌ها، رانت، فساد و دخالت‌های مخرب دولت‌ها و دولتی‌ها بودیم. تنها در دوره‌ای محدود از سال‌های ١٣٩۵ به بعد و تحت فشار اتحاد بخش خصوصی و مقاومت در برابر رانت‌خواران کهنه‌سوار مستقر در دولت‌ها، توانستیم جلوی عقب گرد را بگیریم.

وی افزود: تنها در بازه زمانی خرداد ١۴٠٢ تا اردیبهشت ١۴٠٣ وزارتخانه‌های متولی اقدامی موثر داشتند بود. در این دوره زمانی بود که پس از ارائه فرصت‌ها و مشکلات به محضر ریاست جمهور و دفتر معاون اول و متعاقب آن دستور مستقیم رئیس جمهور شهید و ارجاع موضوع به حوزه معاون اول، وزارتخانه‌ها پاسخگو شدند و تقریبا هر ٢ هفته یکبار موظف به پاسخ بودند.

رئیس انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت خراسان رضوی ادامه داد: در مدت ١١ ماهه گذشته، معادل اقدامات ٢٠ سال اخیر در صنعت گردشگری سلامت اتفاقات مثبتی افتاد و‌ای کاش کمی زودتر این فرصت پیش آمده بود و امروز شاهد شکوفایی اقتصادی فعالان گردشگری سلامت بودیم.

نیکونام بیان کرد: امیدواریم دولت بعدی از هر جناحی که انتخاب می‌شود از هر نوع قوم گرایی، تمامیت خواهی و فراموشی وعده‌های انتخاباتی پرهیز کند. فارغ از چالش‌های کلان و فراوان اقتصادی، جا دارد از دید بخش خصوصی صنعت گردشگری از زحمات دولت حال حاضر بابت چند مورد تشکر کنیم و امیدوار باشیم دولت بعدی مسیر درست شکوفایی و جهش اقتصادی و عقلانیت را در پیش بگیرد.

وی با اشاره به اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در بخش صنعت گردشگری تصریح کرد: روادید ایران با بیش از ٣٢ کشور که در کوتاه مدت و دراز مدت باعث افزایش گردشگران خارجی خواهد شد، لغو شد. سامانه گردشگری سلامت کشور که باعث ایجاد شفافیت و سازماندهی و مدیریت حرفه‌ای‌تر این صنعت خواهد شد، در این دولت راه‌اندازی شد. روابط سیاسی و رفع مشکلات ورود گردشگران سلامت کشور ترکمنستان بعد از گذشت بیش از ١٠ سال در این دولت ترمیم شد.

رئیس انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت خراسان رضوی عنوان کرد: همچنین روابط سیاسی ایران با کشور تاجیکستان نیز در این دولت ترمیم شد. روابط و نزدیکی بیشتر کشور با سیاسیون مستقر در کشور افغانستان اصلاح شد. همچنین روابط‌مان با کشور آذربایجان اصلاح شد.

نیکونام افزود: برقراری مجدد روابط سیاسی با کشور عربستان و به دنبال آن نزدیکی بیشتر با کشور‌های عربی و اسلامی و رفع ممنوعیت و سختگیری ورود به ایران توسط دولت عربی نیز در این دولت محقق شد. ترمیم روابط ایران و تسهیل ورود گردشگران سلامت از کشور پاکستان،  لغو روادید گروهی و تسهیل ورود گردشگران از کشور روسیه از دیگر اقداماتی بود که در این مدت انجام شد.

وی گفت: عضویت در پیمان استراتژیک شانگهای که در صورت بهره‌برداری صحیح علاوه بر مزایای امنیتی باعث رونق اقتصادی و رفع برخی از تحریم‌ها خواهد شد و عضویت در پیمان بین‌المللی بریکس و تقویت جایگاه ایران در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی قبلی از اقدمات قابل توجه دولت در حوزه صنعت گردشگری سلامت بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->