آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درد مردم را چاره کنید آقای رئیس جمهور!

  • کد خبر: ۲۳۷۶۱۸
  • ۱۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
درد مردم را چاره کنید آقای رئیس جمهور!
ما به حضور مردم در عرصه‌های ملی در ساحت‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و... نیاز داریم. هرکس رئیس جمهور شد، باید به بسترسازی برای حضور و تسهیل نقش آفرینی مردم، همت را دوچندان کند.

این بار هم که انگشتان روی حروف صفحه کلید فرود می‌آید تا حروف بر جان کاغذ بنشیند نیز مردم رأی هایشان را به صندوق انداخته اند و در حال شمارش است. هنوز معلوم نیست فردای سعید باشد یا آینده مسعود، اما دعا می‌کنیم خداوند علی اعلا بهترین آینده را روزی ایران و ایرانیان فرماید. ان شاءا... هرکس که در دایره تقدیر الهی به قلم تدبیر مردم، صاحب عنوان ریاست جمهوری شد، خود را خادم همه جمهور بداند و درباره همه مردم وطن احساس تکلیف کند.

به فردای انقلاب و ایران و سرنوشت تک تک هم وطنان، حتی آنانی که غربت نشین شده اند -به هر دلیلی- متعهد باشد. اگر صدایم به او برسد یا این کلمات را بخواند، از او خواهم خواست که با اولویت، مسئله غیبت ۶۰ درصدی مرحله اول انتخابات را واشکافی، دلیل سنجی و پاسخ یابی کند. هدف گذاری اش این باشد که در گام اول و در اولین انتخابی که برگزار می‌کند، این نسبت ۶۰ به ۴۰، برعکس شود. در گام دوم هم با توجه به مردم پایه بودن قدرت ایران، که مستظهر به عنایت الهی نیز می‌شود، همت کند تا نمودار‌های حضور مردم، سیری صعودی داشته باشد. 

ما به حضور مردم در عرصه‌های ملی در ساحت‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و... نیاز داریم. هرکس رئیس جمهور شد، باید به بسترسازی برای حضور و تسهیل نقش آفرینی مردم، همت را دوچندان کند. موفقیت‌های کلان هم از این مسیر حاصل می‌شود. عظمت ملی هم در همین هندسه جان و در جهان جا می‌گیرد. دنیا هم ایران را، جمهوری اسلامی را به میزان حضور مردم اندازه می‌زند. سایزبندی قدرت جهانی هم بر اساس همراهی مردم با حکومت‌ها شکل می‌گیرد. دیگرمؤلفه‌های قدرت ساز، مقوم این قدرت مادر هستند. 

از این منظر هر اقدامی با هر عنوانی که به کاهش حضور مردم بینجامد، با هر نیت و زیر هر پرچمی که باشد، هم عملی ضدانقلابی است و هم کنشی ملی ستیزانه. راه بستن بر واضعان و عاملان این نحله‌های رفتاری، گام اول در بازگرداندن مردم به صحنه است که رئیس جمهور منتخب از همین فردا باید برایش چاره کند. وقتی بنیان گذار نظام و خلف صالحش در هر انتخابات بر حضور حداکثری تأکید دارند، کسانی که مردم را در میدان تاب نمی‌آورند و موفقیت خود را در غیبت جمهور می‌دانند، باید به حاشیه رانده شوند.

امیدواریم و امید را به دعا غنی سازی می‌کنیم تا آرزو‌های خوب ایرانیان با حضور افتخارآفرین در صحنه انتخابات محقق شود. این حق آحاد ملت است که آرزو روا و پرامید به سوی فردا حرکت کنند. پرچم افرازی و تسهیل امور برای این مهم بر شانه رئیس جمهور فردا قرار می‌گیرد. همه کمک کنیم موفقیت‌ها روزافزون شود. 

ان شاءا....

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->