از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع) اعزام کاروان پزشکی به منظور ارائه خدمات به اربعین (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) زائران اربعین برای دریافت خسارت بیمه به کجا مراجعه کنند؟ بازنگری میراث حدیثی از زمان اهل بیت آغاز شد اشک‌های خبرنگار آمریکایی برای شهدای جنگ ۱۲ روزه علیه ایران + فیلم بازگشایی تل زینبیه پس از چند سال برای زائران اربعین حسینی امکان تماس رایگان در پیاده‌روی اربعین اعزام بیش از ۳۰۰ روحانی برای همراهی با کاروان‌های پیاده اربعین دایرةالمعارف شهدای مدافع حرم، در حوزه هنری رونمایی می‌شود ملاهادی سبزواری؛ خادمی که استاد فلسفه از آب درآمد مراسم چهلمین روز شهادت شهدای اقتدار، در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد ثبت‌نام ۲ میلیون و ۳۶۰ هزار زائر در سامانه سماح (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) شمار ثبت نام کنندگان عمره به ۱۰ هزار نفر رسید (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) انتشار فراخوان همایش «نقش مذاهب اسلامی در بازآفرینی تمدن اسلامی» + جزئیات حکم شرعی معامله در بازار فارکس چیست؟
سرخط خبرها

آیین اذن عزای محرم در حرم مطهر رضوی برگزار شد + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۷۶۹۶
  • ۱۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۰
آیین اذن عزای محرم در حرم مطهر رضوی برگزار شد + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۳)
در آستانه فرارسیدن ماه محرم الحرام، آیین اذن عزای محرم با حضور جمعی از اعضای هیئات مذهبی در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بار دیگر ماه عزای حسینی فرا رسید و دل‌های ارادتمندان به آستان ولایت و امامت، متوجه و روانه حرم مطهر سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) شد. ماهی که در آن، خون سید شهیدان عالم بر زمین ریخت تا سندی بر آزادگی مظلومان عالم باشد. ماهی که عاشورای آن، تجلی رضایت به قضای الهی شد و جلوه‌های تولی و تبری و تسلیم و تصدیق و وفا، در آن جاودانه شد.

در آستانه فرارسیدن ماه محرم الحرام، آیین‌های مختلف مذهبی در سراسر کشور برگزار می‌شود. حرم مطهر رضوی نیز همه ساله در مراسمی با حضور خادمان حرم مطهر رضوی سیاه‌پوش می‌شود و هیئات مذهبی نیز به حرم مطهر می‌آیند و از ولی‌نعمت خود، اذن عزا می‌گیرند.

اما مراسم اذن عزای محرم، عصر امروز (۱۶ تیرماه) و در آخرین روز از ماه ذیحجه، با حضور جمعی از خادمان حرم مطهر رضوی و اعضای هیئات مذهبی در صحن انقلاب حرم مطهر رضوی برگزار شد.

همزمان با برگزاری این مراسم، پرچم‌های عزای محرم بر فراز گنبد و صحن‌های حرم مطهر رضوی به اهتزاز در آمد و کتیبه‌های منقش به عبارت «آزادگان عالم، در خیمه حسینند» در صحن‌ها و رواق‌های حرم مطهر نصب شد.

در بخش‌های دیگری از این مراسم، پرچم متبرک حرم‌های سید الشهدا (ع) اباالفضل العباس (ع) برای نصب در صحن آزادی حرم مطهر به مسئولان صحن تحویل داده شد و نمایندگان ۱۳۰ هیئت مذهبی از سراسر کشور و نیز برخی از هیئات شیعیان دیگر کشورها، پرچم متبرک حرم مطهر رضوی را برای اهتزاز در مراسم هیئات دریافت کردند.

همچنین شال عزای حسینی به برخی از پیشکسوتان هیئات مذهبی اهدا شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->