مُسکن‌ها شفابخش نیستند و مصرفشان عارضه به همراه دارد | تسکین دهنده‌های دردساز مطالبات کسبه پاساژ قائم مشهد پس از حریق پیگیری شد اعتراف مرد جوانی که همسر و دختر نوجوانش در چیتگر تهران را به قتل رساند کشف بیش از ۳ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق از ابتدای سال ۱۴۰۴ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) تبلیغات دروغین یک کلاهبردار برای وام فوری نگاهی به اجرای متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران در تأمین اجتماعی | پرداخت بیش از ۳۲۰۰ میلیارد تومان به مستمری‌بگیران و بازنشستگان وزیر آموزش و پرورش: توجه به مهارت‌های متنوع دانش‌آموزان از اولویت‌های مهم وزارت است با این ادویه همه کاره وزن کم کنید و سندروم روده تحریک پذیر را درمان کنید ثبت‌نام بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار کلاس اولی در مدارس «محمد» در میان محبوب‌ترین نام‌های مردانه ایران لغو استاندارد اجباری هتل‌ها سوادآموزی، گامی کهن در مسیری نو دانش آموزان کتاب‌های درسی را از مدرسه تحویل بگیرند پلمب ۲ عمده‌فروشی مرغ در بازار سپاد مشهد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: به حقوق بازنشستگان، کارگران، معلمان و کارکنان دولت توجه نشده است توصیه‌های یک فیزیوتراپیست برای خرید کیف و کفش دانش‌آموزان اگر بدهی‌های تأمین اجتماعی به موقع پرداخت می‌شد، امروز بازنشستگان نیازی به نگرانی بابت معوقات نداشتند هشدار به فروشندگان دارو‌های سقط در فضای مجازی بهروزآذر: قرارگاه پیشگیری از خودکشی تشکیل می‌شود | لزوم بررسی علل خودکشی رزیدنت‌ها زمان انتخاب واحد تکمیلی دانشگاه آزاد اعلام شد + جدول زمان بندی شناسایی و توقیف بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه و تحت تعقیب در یک ماه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد و خیزش گردوخاک در استان ادامه دارد افزایش طلاق زوج‌های سالمند خراسان‌رضوی | جدایی خاکستری در عصر سالمندی وزیر آموزش و پرورش: همزمان با شروع سال تحصیلی ۲۴۰۰ پروژه افتتاح می‌شود مردان نابارور، قربانیان خاموش یک درد پنهان طرح بازگشت کودکان بازمانده از تحصیل در خانواده‌های زن سرپرست + جزئیات آخرین مهلت انتخاب رشته کنکور، فردا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + تاریخ اعلام نتایج نهایی
سرخط خبرها

لزوم استفاده از عینک آفتابی استاندارد در فصل تابستان

  • کد خبر: ۲۳۷۹۸۸
  • ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸
لزوم استفاده از عینک آفتابی استاندارد در فصل تابستان
دانشیار گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: عینک آفتابی در جهت حفاظت از اشعه ماوراء بنفش استفاده می‌شود، حتی در زمانی هم که هوا ابری است این اشعه وجود دارد و بهتر است که از عینک آفتابی استاندارد استفاده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی اکبر صابر مقدم خاطر نشان کرد: قرنیه، پلک و پوست صورت از مکان‌های شایعی هستندکه تحت تاثیر آسیب‌های ناشی از اشعه ماورائ بنقش قرار میگیرند. این آسیب‌های مکرر و دراز مدت زمینه ساز ایجاد برخی ضایعات سرطانی در سنین بلاتر بخصوص در نواحی باز مثل پلک‌ها هستند.

عضو هیأت علمی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برای سطوح پوستی از کرم ضد آفتاب و برای پلک‌ها و چشم‌ها از عینک آفتابی استفاده می‌شود، خاطرنشان کرد: عوارض اشعه ماوراء بنفش تجمعی بوده و باید از ابتدای تولد مراقبت لازم را از چشمانمان داشته باشیم، نکته‌ای که برای تمامی سنین به خصوص گروه سنی زیر ۱۸ سال مورد تأکید است و به والدینی هم که نوزاد و کودک شیرخوار دارند توصیه بر استفاده از کلاه‌های لبه دار داریم.

دکتر صابرمقدم گفت: عینک آفتابی هرچه بزرگتر باشد بهتر است و اینکه نوع شیشه آن هم باید ۱۰۰ درصد اشعه ماوراء بنفش را جذب کند؛ استاندارد آن یو وی ۴۰۰ است، اما رنگ آن اهمیت چندانی ندارد، حتی اگر رنگ شیشه عینک سیاه باشد، اما یو وی ۴۰۰ نداشته باشد باز هم خطرناک است.

وی افزود: کسانی که عینک طبی تیره استفاده می‌کنند صرفاً جلوی نور آفتاب را می‌گیرند و خاصیت یو وی ۴۰۰ را ندارد و باید از عدسی استفاده شود که فیلتر جذب مناسب اشعه ماوراء بنفش را داشته باشد. دستگاه‌های استاندارد برای تست عینک در دسترس میباشند. یک نمونه ساده آن دستگاهی که برای تست کردن اسکناس استفاده می‌شود.

عضو هیأت علمی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: اشعه یو وی عوارض حاد زیادی ندارد، به جز در جوشکاری که آسیب شدید قرنیه را ایجاد می‌کند. عوارض مهم آن در طولانی مدت دیده می‌شود و عمده عارضه آن تشدید رشد ناخنک، آب مروارید و مشکلات پوستی است. این امر بخصوص در افرادی که تحت اعمال جراحی عیوب انکساری قرار گرفته اند یا دچار خشکی چشم می‌باشند، بسیار مهم است و عدم استفاده از عینک افتابی میتواند منجر به کدورت قرنیه شود.

دکتر صابرمقدم با ذکر این نکته که اثرات یو وی در سرطان شناخته شده است و در مناطقی که ارتفاع بالاتری از سطح دریا و تابش آفتاب طولانی‌تری دارند مبتلایان به این نوع سرطان بیشتر است، تأکید کرد: در منطقه خراسان حجم زیادی از بیماران با تومور‌های سرطانی را داریم که در برخی از آنها آسیب‌های چشمی و اشعه یو وی دخیل بوده است.

وی بیان کرد: کسانی که در زیر سن ۱۸ سال از چشم خود محافظت نکردند احتمال آسیب در سنین بالاتر را دارند و به تمامی خانواده‌ها توصیه می‌کنیم که ضمن مراقبت لازم از فرزندان خود، به ۳ موضوع عینک آفتابی دارای یو وی ۴۰۰، کرم ضد آفتاب با اس پی اف بالای ۵۰ و کلاه با نقاب بزرگتر توجه نمایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->