معرفی یک ترکیب معجزه‌گر موثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند خسارت تگرگ به ۲۵۵ هکتار از باغ‌های فریمان در خراسان رضوی (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) معاون رئیس جمهور: مسئله آلودگی هوا باید در اولویت دولت باشد انصاری: نیازمند پیگیری چالش‌های معاینه فنی خودرو‌ها برای کنترل آلودگی هوا هستیم ایران مقصدی مناسب برای گردشگران اندونزیایی است | بررسی موضوع خواهرخواندگی میان دو کشور دژ دفاعی الموت در آستانه جهانی شدن راز پزشک قاتل برملا شد | قتل ۱۵ بیمار طی ۴ سال موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری ایران و پاکستان سازمان بهزیستی: ۹۳ درصد افراد دارای معلولیت در خانه نگهداری می‌شوند حدود ۱۷ هزارنفر از مردم مشهد، امدادگر هلال‌احمر هستند| مشهد، میزبان بزرگ‌ترین بیمارستان امدادی کشور آخرین وضعیت جاده‌های خراسان رضوی | مه‌آلودگی و بارش باران در برخی محورها (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) تاریخ واریز حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بانک رفاه کارگران و سایر بانک‌ها + جدول درباره ضرورت توجه به قوانین موتورسواری | مانور مرگ روی دوچرخ! آموزش بی کیفیت؛ دانش آموز کم سواد میزان پرداختی دهک‌ها برای بیمه سلامت اعلام شد ۴۱ بیمار جدید مبتلا به هموفیلی در خراسان رضوی شناسایی شدند (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) برنامه‌های ویژه هفته معلم در سراسر کشور اعلام شد بازدید از محوطه‌های تاریخی و موزه‌ها جمعه (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) رایگان شد ایران در آستانه سالخوردگی زودرس اعضای بدن ۱۶۵ بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۸۲۶ فرد نیازمند به عضو پیوند شد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| قوه قضائیه: حکم اعدام تتلو صادر شده است | هنوز قطعیت آن اعلام نشده است توقیف خودرو‌های متخلف در پارکینگ‌های شخصی دستمزد مقطوع مبنای کسر حق بیمه مشاغل صنوف در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
سرخط خبرها

لزوم استفاده از عینک آفتابی استاندارد در فصل تابستان

  • کد خبر: ۲۳۷۹۸۸
  • ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸
لزوم استفاده از عینک آفتابی استاندارد در فصل تابستان
دانشیار گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: عینک آفتابی در جهت حفاظت از اشعه ماوراء بنفش استفاده می‌شود، حتی در زمانی هم که هوا ابری است این اشعه وجود دارد و بهتر است که از عینک آفتابی استاندارد استفاده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی اکبر صابر مقدم خاطر نشان کرد: قرنیه، پلک و پوست صورت از مکان‌های شایعی هستندکه تحت تاثیر آسیب‌های ناشی از اشعه ماورائ بنقش قرار میگیرند. این آسیب‌های مکرر و دراز مدت زمینه ساز ایجاد برخی ضایعات سرطانی در سنین بلاتر بخصوص در نواحی باز مثل پلک‌ها هستند.

عضو هیأت علمی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برای سطوح پوستی از کرم ضد آفتاب و برای پلک‌ها و چشم‌ها از عینک آفتابی استفاده می‌شود، خاطرنشان کرد: عوارض اشعه ماوراء بنفش تجمعی بوده و باید از ابتدای تولد مراقبت لازم را از چشمانمان داشته باشیم، نکته‌ای که برای تمامی سنین به خصوص گروه سنی زیر ۱۸ سال مورد تأکید است و به والدینی هم که نوزاد و کودک شیرخوار دارند توصیه بر استفاده از کلاه‌های لبه دار داریم.

دکتر صابرمقدم گفت: عینک آفتابی هرچه بزرگتر باشد بهتر است و اینکه نوع شیشه آن هم باید ۱۰۰ درصد اشعه ماوراء بنفش را جذب کند؛ استاندارد آن یو وی ۴۰۰ است، اما رنگ آن اهمیت چندانی ندارد، حتی اگر رنگ شیشه عینک سیاه باشد، اما یو وی ۴۰۰ نداشته باشد باز هم خطرناک است.

وی افزود: کسانی که عینک طبی تیره استفاده می‌کنند صرفاً جلوی نور آفتاب را می‌گیرند و خاصیت یو وی ۴۰۰ را ندارد و باید از عدسی استفاده شود که فیلتر جذب مناسب اشعه ماوراء بنفش را داشته باشد. دستگاه‌های استاندارد برای تست عینک در دسترس میباشند. یک نمونه ساده آن دستگاهی که برای تست کردن اسکناس استفاده می‌شود.

عضو هیأت علمی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: اشعه یو وی عوارض حاد زیادی ندارد، به جز در جوشکاری که آسیب شدید قرنیه را ایجاد می‌کند. عوارض مهم آن در طولانی مدت دیده می‌شود و عمده عارضه آن تشدید رشد ناخنک، آب مروارید و مشکلات پوستی است. این امر بخصوص در افرادی که تحت اعمال جراحی عیوب انکساری قرار گرفته اند یا دچار خشکی چشم می‌باشند، بسیار مهم است و عدم استفاده از عینک افتابی میتواند منجر به کدورت قرنیه شود.

دکتر صابرمقدم با ذکر این نکته که اثرات یو وی در سرطان شناخته شده است و در مناطقی که ارتفاع بالاتری از سطح دریا و تابش آفتاب طولانی‌تری دارند مبتلایان به این نوع سرطان بیشتر است، تأکید کرد: در منطقه خراسان حجم زیادی از بیماران با تومور‌های سرطانی را داریم که در برخی از آنها آسیب‌های چشمی و اشعه یو وی دخیل بوده است.

وی بیان کرد: کسانی که در زیر سن ۱۸ سال از چشم خود محافظت نکردند احتمال آسیب در سنین بالاتر را دارند و به تمامی خانواده‌ها توصیه می‌کنیم که ضمن مراقبت لازم از فرزندان خود، به ۳ موضوع عینک آفتابی دارای یو وی ۴۰۰، کرم ضد آفتاب با اس پی اف بالای ۵۰ و کلاه با نقاب بزرگتر توجه نمایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->