پیشرفت سینمای دفاع مقدس مستلزم سیاستگذاری و مدیریت است ۶۶۰ اختراع توسط نخبگان جامعه ایثارگر به ثبت رسیده است موزه‌ای ویژه قاریان برجسته، در مصر تأسیس می‌شود افزایش سهمیه حج ایرانیان در سال ۱۴۰۵ + فیلم آغاز بازگشت حجاج از ۲۱ خردادماه ۱۴۰۴ اکران وصایای شهدا درباره امام‌خمینی(ره) در سطح شهر مشهد | بزرگداشت سالگرد رحلت امام(ره) با حضور ۳ هزار نفر از فرزندان شهدا فراخوان جذب خادمیار فرهنگی اربعین ویژه پسران هنرمند ۱۲ تا ۲۰ سال دهه امامت نقطه آغاز برنامه‌ریزی برای ایام محرم است | فراهم‌کردن شرایط مناسب برای ارائه خدمات به زائران امام‌رضا (ع) در این ایام حرکت ۷۲ روزه زائران پیاده از مشهد به کربلا آغاز شد+ فیلم محافظِ لباس خود باش! بی‌نیاز از خلق خانه‌هایی با عطر بهشت | درباره سنت‌های حسنه اثرگذار در پویایی خانواده گره‌گشایی در دیدار مردمی تولیت آستان قدس رضوی | نور امید در خانه خورشید نمازی که امام رضا(ع) خیلی دوست دارند + فیلم ارزش بالای قرائت دعای سمات در روز جمعه + فایل صوتی امام جمعه مشهد مقدس: توسعه فحشا آفت تشکیل خانواده است حجة‌الوداع، آخرین سفر و کامل‌ترین پیام برای بشریت رئیس دستگاه قضا، در حرم امام‌رضا(ع) پای حرف یک ارباب‌رجوع نشست بارگاه امام رضا (ع) نماد عینیِ قدرت و نفوذ مکتب اهل‌بیت (ع) در جهان است تجدید میثاق پیروان ادیان الهی با آرمان‌های امام خمینی (ره) | رونمایی از سرود «امام و وحدت ادیان الهی»
سرخط خبرها

جزئیات برگزاری مراسم شام غریبان در حرم مطهر رضوی (۲۶ تیرماه ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۹۳۷۲
  • ۲۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۱
جزئیات برگزاری مراسم شام غریبان در حرم مطهر رضوی (۲۶ تیرماه ۱۴۰۳)
آیین خطبه‌خوانی شام غریبان، خادمان حرم مطهر رضوی پس از اقامه نماز مغرب‌وعشا، با مرثیه‌خوانی مداحان اهل‌بیت(ع)  در مسیر باب‌الکاظم(ع) واقع در صحن پیامبر اعظم(ص) تا صحن انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

این مراسم  امشب هم‌زمان با  شام شهادت مظلومانه‌ حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش،  با حضور جمع بی‌شمار عاشقان و دلدادگان خاندان عصمت و طهارت(ع) پس از اقامه نماز مغرب‌وعشا در صحن‌های حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

در این مراسم خادمان بارگاه منور رضوی با روشن‌کردن شمع، جلوه‌های زیبایی از ارادت و سوگ خود را به نمایش می‌گذارند و با نوای جان‌سوز مداحان اهل‌بیت(ع) در فضایی عطرآگین از شمع و گل، حزن و اندوه حاضران اشک ماتم بر گونه‌های عاشقان حسینی جاری می‌شود.

معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی، در تشریح جزئیات این مراسم گفت: آیین خطبه‌خوانی شام غریبان، خادمان حرم مطهر رضوی پس از اقامه نماز مغرب‌وعشا، با مرثیه‌خوانی مداحان اهل‌بیت(ع) در مسیر باب‌الکاظم(ع) واقع در صحن پیامبر اعظم(ص) تا صحن انقلاب اسلامی برگزار می‌شود و زائران و مجاوران حضرت رضا(ع) با نوحه‌خوانی و سینه‌زنی، در سوگ شهادت امام‌حسین(ع) و یاران باوفایش به عزاداری می‌پردازند.ح

جت‌الاسلام شریعتی‌نژاد افزود: در ادامه این مراسم، ذاکران اهل‌بیت(ع) با مرثیه‌سرایی و سینه‌زنی، حزن و اندوه خود را از واقعه‌ جان‌گداز کربلا به نمایش می‌گذارند و حاضران با نوحه‌خوانی و اشک ماتم، با خاندان عصمت و طهارت(ع) همدردی می‌کنند.

وی گفت: در این آیین، زائران و مجاوران حضرت رضا(ع) با روشن‌کردن شمع، یاد و خاطره‌ شهدای کربلا و همچنین اطفال غریب و مصیبت‌زده‌ امام حسین(ع) را گرامی می‌دارند و با توسل به این امام همام، از خداوند متعال عاقبت‌به‌خیری و شفاعت در روز قیامت را طلب می‌کنند.

معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی افزود: حرم مطهر رضوی در این شب غم‌بار، میزبان جمع گسترده زائرانی است که با حضور در این آیین معنوی، ارادت و دلدادگی خود را به خاندان عصمت و طهارت (ع) به نمایش می‌گذارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->