تعداد شهدای نان در غزه به بیش از ۹۰۰ نفر رسید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) موشن‌گرافی | رهبر معظم انقلاب: کار بزرگ ملت ایران در جنگ تحمیلی اخیر از جنس اراده، عزم و اعتماد به نفس بود ارتش جمهوری اسلامی: سامانه‌های پدافند هوایی آسیب‌دیده جایگزین شدند + فیلم ایران و ۳ کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای به توافق رسیدند میدری: تغییری در دهک‌بندی‌ خانوارها انجام نشده است آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه از فردا، ۳۰ تیرماه استاندار خراسان رضوی: مرز ایران و افغانستان ظرفیت تبدیل‌شدن به هاب اقتصادی منطقه را دارد تداوم بی‌ثباتی‌ها در پنتاگون | برکناری مرموز یکی از کارکنان ارشد این وزارتخانه لیبرمن: نتانیاهو خواهان طولانی شدن جنگ غزه تا زمان برگزاری انتخابات است سرلشکر موسوی: رزمندگان ما آماده‌اند تا پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن بدهند واکنش نماینده ولی‌فقیه در سپاه به ادعاها درباره بررسی طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور وزیر کشور: باید انسجام موجود را حفظ کنیم موافقت مجلس با بررسی لایحه مربوط به سازمان مهاجرت بر اساس اصل ۸۵ قالیباف: نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها برای خود یا جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محسن رضایی: فرود یافا در تل‌آویو آغاز ماجراست

  • کد خبر: ۲۳۹۸۳۲
  • ۲۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۳
محسن رضایی: فرود یافا در تل‌آویو آغاز ماجراست
فرمانده کل سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی از حمله انصارالله یمن به تل‌آویو در سرزمین‌های اشغالی تقدیر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محسن رضایی، فرمانده کل سپاه در دفاع مقدس، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«فرود یافا در تل‌آویو آغاز ماجرا است... درود خدا بر برادران مجاهد یمنی.»

ارتش صهیونیستی اعلام کرده سقوط یک «هدف هوایی» در نزدیکی سفارت آمریکا در تل‌آویو باعث انفجار شده است. رسانه‌های عبری اما نوشتند یک پهپاد بزرگ در ارتفاع کم از سمت دریا وارد حریم هوایی فلسطین اشغالی و در شهر تل‌آویو منفجر شده که خسارات زیادی به ساختمان‌ها وارد کرده و تعدادی تلفات برجای گذاشته است.

نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای مسئولیت این عملیات نظامی را بر عهده گرفته‌اند و تاکید کرده‌اند نقطه مهمی را در منطقه «یافا»ی سرزمین‌های اشغالی که اسرائیلی‌ها آن را «تل‌آویو» می‌خوانند هدف قرار داده‌اند.

یحیی سریع سخنگوی ارتش یمن در سخنانی، تصریح کرده است: بانکی از اهداف در فلسطین اشغالی داریم و در پاسخ به کشتارهای دشمن به اجرای عملیات علیه آنان ادامه می‌دهیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->