اعتراف یک رسانه عبری: نتانیاهو ماهانه ۱.۲ میلیارد برای ادامه بقایش به اسرائیل ضرر می‌زند تلگراف: ایران ۵ پایگاه نظامی اسرائیل را هدف قرار داد، اما سانسور شد فرماندار تایباد: پس از پایان جنگ ۱۲ روزه، بازگشت افغانستانی‌های خود معرف افزایش یافته است مدیرکل اتباع استانداری خراسان رضوی: در تلاشیم زمینه بازگشت داوطلبانه مهاجران افغانستانی غیرمجاز را فراهم کنیم نایب رئیس خانه احزاب: جنگ فرصتی برای حل اختلافات و رسیدن به وحدت است بروجردی: در صورت تجاوز مجدد اسرائیل به ایران، تاریخ پایان این رژیم غاصب به سر خواهدآمد فروشگاه‌های زنجیره‌ای در قلب اروپا فروش محصولات اسرائیلی را ممنوع کردند ادعای ترامپ: ایران غنی‌سازی اورانیوم را متوقف نکرده است شمقدری: بازگشت بیش از ۲۶ هزار افغانستانی ازطریق مرز دوغارون، فقط طی یک روز | نمی‌توانیم بگوییم همه جاسوس‌هایی که بازداشت شده‌اند، افغان بوده‌اند بقایی: هیچ فرد باوجدانی نمی‌تواند در برابر جنایت فاحش اسرائیل در زندان اوین سکوت کند + فیلم پاسخ پزشکیان به فضاسازی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی درباره سفر به جمهوری آذربایجان حمایت جهاد اسلامی از پاسخ مثبت حماس به طرح پیشنهادی آتش‌بس غزه جنبش حماس پاسخ مثبت خود به طرح آتش بس را اعلام کرد نعیم قاسم: دفاع از وطن نیاز به اجازه گرفتن ندارد سخنگوی وزارت خارجه: از خشم مردم هیچ‌کس حتی جرئت صحبت درباره مذاکره و دیپلماسی را ندارد سفیر ایران در مالزی: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در محافظت از کشور‌های عضو کوتاهی کرده است پزشکیان: اکو نماد جدی دیپلماسی همسایگی است میزان تامین ارز امسال از ۱۳.۵ میلیارد دلار عبور کرد واکنش دختر سردار شادمانی به اظهارات رئیس پدافند غیرعامل: جاسوسی فراتر از واتساپ است سکوت عجیب وزارت خارجه در قبال روایت‌سازی غرب درباره مذاکره ایران و آمریکا پزشکیان عازم تهران شد ایزدی: مذاکرات قبلی در واقع یک عملیات فریب بوده است بورل افشا کرد: مزدوران آمریکایی ۵۵۰ فلسطینی را در غزه کُشته‌اند سردار نائینی: اگر تجاوز جدیدی علیه ایران رخ دهد، هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت ضرورت پرهیز از تعریف پروژه‌های جدید در طرقبه شاندیز اردوغان: هدف اسرائیل از حمله به ایران، لبنان و سوریه، به‌زانودرآوردن فلسطین است پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان دیدار کرد | وحدت کشور‌های اسلامی مؤثرترین راهکار رفع هر تهدیدی علیه آن‌هاست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهادت ورزشکاری دیگر در حمله ارتش اسرائیل به غزه

  • کد خبر: ۲۴۰۷۹۴
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۳
شهادت ورزشکاری دیگر در حمله ارتش اسرائیل به غزه
در ادامه حملات ارتش رژیم صهیونیستی به شهر خان یونس در جنوب نوار غزه، حازم الغلبان بازیکن تیم فوتبال اتحاد خان یونس به شهادت رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، فدراسیون فوتبال این کشور به تازگی اعلام کرد از آغاز جنگ علیه غزه در هفتم اکتبر گذشته (۱۵ مهرماه) تاکنون بیش از ۳۰۰ ورزشکار فلسطینی در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

از سوی دیگر، وزارت بهداشت فلسطین با انتشار جدیدترین آمار شهدا و مجروحان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه اعلام کرد که تل آویو در ۲۴ ساعت گذشته دست به ۸ مورد کشتار علیه غیرنظامیان در نوار غزه زده که در نتیجه آن ۸۴ نفر شهید و ۲۲۹ نفر دیگر زخمی شدند.

با احتساب این شهدا، از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و همزمان با عملیات طوفان الاقصی تاکنون ۳۹ هزارو ۹۰ نفر در غزه شهید و ۹۰ هزار و ۱۴۷ نفر دیگر مجروح شدند.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه همچنین آمار ویژه‌ای از جنایت رژیم صهیونیستی در شهر خان‌یونس در جنوب نوار غزه در ۲ روز گذشته منتشر و اعلام کرد که در نتیجه جنایت‌های رژیم اشغالگر در این منطقه ۷۳ نفر به شهادت رسیدند که در میان آن‌ها ۲۴ کودک و ۱۵ زن وجود دارد.

همچنین در نتیجه جنایت‌های رژیم صهیونیستی در ۲ روز در خان‌یونس، ۲۷۰ نفر مجروح شدند که وضعیت برخی از آن‌ها وخیم توصیف شده است.

پس از گذشت بیش از ۹ ماه از جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، این جنگ که با دو هدف اعلام شده نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست در هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به راه افتاد، تاکنون به اهداف خود نرسیده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->