زورگیری با بطری شکسته؛ پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر ! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شـلاق و کـار در خانـه سالمندان مجازات تعرض به دخـتر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیامک انقضای گواهینامه در دستورکار پلیس راهور فراجا قرار دارد برنامه‌ریزی دوره‌های جدید برای توانمندسازی معلمان آماری نگران کننده از ذخایر آب سدها محمدرضا عارف: خشک شدن دریاچه ارومیه بر منطقه تاثیرگذار است خوراکی‌هایی که به طور طبیعی کلسترول بد را کاهش می‌دهند دشمن خاموش سلامت دهان وزارت بهداشت: آمپول‌های چاقی نباید برای همه افراد تجویز شود مراقب ترکیبات پنهان در بستنی‌های غیر مجاز باشید ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت + فیلم
سرخط خبرها

توصیه‌های حقوقی به زائران پیاده‌روی اربعین

  • کد خبر: ۲۴۱۳۳۴
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸
توصیه‌های حقوقی به زائران پیاده‌روی اربعین
معاون امور بین‌الملل قوه‌قضائیه توصیه‌هایی حقوقی به زوار عتبات عالیات در آستانه اربعین حسینی (ع) ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کاظم غریب‌آبادی در آستانه اربعین حسینی (ع) توصیه‌هایی را به زائران عتبات عالیات مطرح و اظهار کرد: از موضوعات مهمی که زائران اربعین حسینی باید به آن توجه کنند، مجازات سنگین برای جرائم مربوط به موادمخدر است که در این زمینه به نهاد‌های ذی‌ربط از جمله سازمان حج و زیارت و وزارت امور خارجه نیز مراتب اعلام شده تا اطلاع‌رسانی‌های لازم را به زوار انجام دهند.

وی بیان کرد: براساس قوانین کیفری، مجازات‌های سنگین حبس و در موارد مقادیر کم موادمخدر و روانگردان‌ها نیز مجازات نقدی در نظر گرفته شده که زائران باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشند تا مشکلات قضایی برای آن‌ها در عراق به وجود نیاید، همچنین زائران توجه داشته باشند که نسخه دارو‌هایی را که ممکن است حاوی ترکیبات مخدر باشد، به همراه داشته باشند.

غریب‌آبادی با اشاره به ضرورت توجه به درج مهر ورود در گذرنامه توسط مقامات مرزی عراق عنوان کرد: ممکن است به هر دلیل از جمله ازدحام جمعیت و عجله برای ورود به خاک عراق، زائران توجه کافی برای مُهر کردن گذرنامه را نداشته باشند؛ در این صورت ورود آن‌ها به خاک عراق از سوی مقامات این کشور غیرقانونی تلقی می‌شود و مجازات کیفری به دنبال خواهد داشت. به همین دلیل به زائران و هم‌وطنان توصیه می‌شود که در صورت عدم درج مهر ورود از سوی مقامات عراقی به هر دلیلی، برای درج مهر اصرار کنند و بدون آن عجله‌ای برای ورود به عراق به خرج ندهند.

معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه افزود: یکی دیگر از موضوعات مرتبط، بحث فوت اتباع ایرانی و کالبدشکافی در عراق است. به دلیل محدودیت‌های موجود در مراکز پزشکی قانونی در شهر‌های کربلای معلی و نجف اشرف و مشکلات و هزینه‌های بالای انتقال اجساد به بغداد، با سازمان پزشکی قانونی و سازمان بیمه مرکزی تفاهم شد تا پیکر متوفیان به داخل کشور منتقل و با صدور دستور قضایی، بررسی صدور جواز دفن و تعیین علت فوت در ادارات کل پزشکی قانونی انجام شود و بر این اساس، شرکت‌های بیمه نیز نسبت به انجام تکالیف قانونی خود اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: پیگیری و رسیدگی به مشکلات حقوقی و قضایی زوار ایرانی از دغدغه‌های قوه قضاییه بوده و در این زمینه جلسات مختلفی نیز با شورای عالی قضایی عراق و مسئولان مربوطه برگزار شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->